БИО / органична и натурална козметика - 4

• 111 070
  • 786
  •   1
Отговори
# 510
Момичета,
някой ползвал ли е декоративна козметика от балев:
http://www.balevbiomarket.com/chervilo-203-tumno-rozovo-perleno.html
И дали наистина е био и натурална?
Харесах тук и някакви червила Бенекос / Benecos, има ли някой повече информация и за тях?
Благодаря предварително!   bouquet

# 511
Nadejda1@ , аз имам няколко неща на Benecos и съм много доволна. Червилото е нормално дълготрайно и много приятно. В магазина имат състав на козметиката, ако те интересува нещо.

# 512
Здравейте, от скоро съм се насочила към био козметиката (като в момента ползвам предимно не био  Mr. Green) и искам да се допитам до вас, като по-опитни, доколко био е това и за какъв тип кожа би било подходящо (моята е смесена към суха) - http://www.biolab-beauty.com/bg2pfbtaa/ingredients.php.
ОК, доколкото чета съставките - всичко е натурално и маската е подходяща за всеки тип кожа и всяка възраст, ама пък може ли да е толкова универсална? Иначе на пръв прочит ми харесва и мисля да я пробвам.

# 513
Много съм доволна от балсама за устни на Lavera- Basis Sensitive с жожоба, бадемово масло, шеа, манго, маслини и други натурални масла, като повечето са от био производство. Доста изчистени съставки- няма алкохол, няма парфюм, но мирише хубаво. Определено се отразява по-добре на устните ми в сравнение с предишните ми балсами.

# 514
И аз имам малиновия вариант на Лавера и ми харесва  Party

# 515
Четох старите теми преди време, когато писах и в тази, но не помня дали имаше някакви конкретни отзиви и опити с козметиката за коса на Aubrey organics  Rolling Eyes Та бих искала да помоля, ако някой ги е пробвал да сподели впечатления Praynig
Простете повторението, предполагам никой не е ползвал Aubrey за коса, за да отговори, но ще пробвам още един път с надежда все пак някой да се включи  Hug

# 516
Аз  Simple Smile - овлажняващите шампоан и балсам на Aubrey. И двата много ми харесаха. Косата ми изглеждаше и се чувстваше чудесно (къносвам я и исках да предотвратя евентуално пресушаване). После шампоанът ми свърши и взех друг за проба, но пак ще се върна към него.

# 517
Аз съм ползвала от въпросната марка три вида шампоан и два вида балсам! Доволна съм ! Имате ли някое по конкретно питане ?

п.п. При закупуването бих ви посъветвала да се съобразите с вида коса, самите шампоани и балсами са разделени на серии в зависимост от типа!

# 518
Ооо, благоадря Ви момичета, насърчихте ме Hug Много ме привличат шампоана и балсама за заглаждане с японска камелия. Една позната ми беше споменавала, че този за боядисвана коса много й заплитал косата, но толкова ме привлича състава им, че ми се искаше и друг да изкаже мнение.   bouquet

# 519
И аз съм доволна от шампоаните на Aubrey Organics

# 520
Aз съм доволна от шампоан на Logona.

Naughty От 80% от продуктите на Alverde, които съм ползвала съм разочарована.

Някой пробвал ли е нещо от Bio серията на Nuxe?

# 521
Aз съм доволна от шампоан на Logona.

Naughty От 80% от продуктите на Alverde, които съм ползвала съм разочарована.

Някой пробвал ли е нещо от Bio серията на Nuxe?
Нукс имат био серия? newsm78

# 522
  • Варна
Имат, да, но аз не съм виждала никъде да я предлагат в БГ, за жалост.... Някой виждал ли е някъде?  Rolling Eyes

# 523
  • Стара Загора
Имат, да, но аз не съм виждала никъде да я предлагат в БГ, за жалост.... Някой виждал ли е някъде?  Rolling Eyes
В енцо имат . От там си взех ББ крема от тази серия. Хубав е , но миризмата е  Sick    Подарих го на братовчедка ми , на нея й харесва много и си го ползва с кеф.

# 524

Общи условия

Активация на акаунт