БИО / органична и натурална козметика - 4

• 110 276
  • 786
  •   1
Отговори
# 645
О, да, Веледа е изключителна козметика, поне за деца (купувам основно за детето). Очарована съм от олиото за масаж и крема за лице. Иначе съм си взела масажно олио с бреза, уж против целулит, та ще видим какво ще стане.
Иначе съм много доволна от крема против подсичане на Biotrade. Сега съм взела репелент на тази марка, като го ползваме известно време, ще пиша отзиви.
Тайга, благодаря за споделянето. На мен също са ми полезни конкретни препоръки. Simple Smile

# 646
Аз писах преди около 2 странички точно за слънцезащитата, прочети там. Алтея са ми едни от фаворитите в натуралната козметика. Heart Eyes

Letsgo Hug обещах ти да пробвам крема на бебка на моето лице, намазах само малко бузките, но ми е тежък май. Не ми се и пробва повече, оставя едно кадифено покритие, но на нейната кожа по се поема. Не знам дали те ориентирах добре, но не ми се рискува да намажа изцяло с него, позлвам си Handmade аз и съм се кротнала от няколко месеца, чудесни са!

Линда, благодаря, че се жертва   bouquet  Laughing Още доизмазвам стария си крем и имам време да се почудя какво да взема. Какъв е този Handmade? С фактор ли е?

# 647
Letsgo говоря за кремовете на Handmade naturals, има я в Зоя-та тази марка. Нямат фактор, взела съм си балансирания и околоочния. Моя ББ крем е с SPF 15 и на мен ми стига (поне така мисля, защото аз съм с няколко бани по рождение и май никога не съм имала проблем със слънцето, макар че знам, че защитата е важна, дори и за по-тъмните кожи). Peace

# 648
  • Варна
Линда, ще споделиш ли отзив за околоочния крем?

Аз снощи посред нощите поръчах този балсам. По принцип продуктите на марката са ми много приятни винаги, така че очаквам да ми хареса:
Скрит текст:

# 649
Момичета, ще ми препоръчате ли балсам за устни, също и някакъв крем за лице с фактор поне 20?
За сега се мажа само със зехтин, но вече доста напече слънцето.

# 650
  • София
Момичета, ще ми препоръчате ли балсам за устни, също и някакъв крем за лице с фактор поне 20?
За сега се мажа само със зехтин, но вече доста напече слънцето.

На Алтея балсамите са страхотни, особено този с лавандула Heart Eyes

http://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B0%D0%BB%D1%81%D0%B0%D0%BC-%D0%B7%D … 3%D0%BB%D0%B0.170

http://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B0%D0%BB%D1%81%D0%B0%D0%BC-%D0%B7%D … 1%D0%BB%D0%BE.177

Аз ползвам това като слънцезащита и съм много доволна (макар, че незная доколко е био):

http://www.pevonia.com/hydrating-sunscreen-spf-30/

# 651
  • Варна
Аз ползвам този балсам в момента -
добре подхранва и омекотява, няма аромат

Много харесвам и тези -
Скрит текст:
особено ментовият, ще е разкошен в топлото време

Миналото лято бях с този -

# 652
Тайга, аз бях писала по-назад за кремовете, но ще повторя - консистенцията си е чисто кремава, имам предвид не е много гъст крем, както някои натурални мазила, нито е рядък като флуид. Но си е богат крем и трябва съвсем малко количество, приятно мазен е, но не прекалено, точно ми дава усещането са хубаво подхранена кожа, без да е мазен. За сравнение ако си пробвала крема на Фитокод за очи, той ми беше супер лек, много приятен за ползване но ми идваше недостатъчен.

# 653
имате ли впечатления от тези шампоани?

# 654
Здравейте. Надявам се да можете да ми помогнете, че вече в чудо съм се видяла. Търся си рол-он без алуминий. Има доста по бои магазините, но всички са с Potassium Alum. Crossing Arms
Видях, че сте писали, връщам се да чета. Simple Smile

# 655
  • Sofia
Здравейте. Надявам се да можете да ми помогнете, че вече в чудо съм се видяла. Търся си рол-он без алуминий. Има доста по бои магазините, но всички са с Potassium Alum. Crossing Arms
Видях, че сте писали, връщам се да чета. Simple Smile

Миналата година ползвах ТОВА, но тази година съм много по-доволна от просто камък. Погледни Salt of the Earth в zoya.bg  Peace

# 656
Момичета, някоя тествала ли е шампоани/балсами на urtekram? Търся нещо по бюджетно, което да ми свърши работа на морето Rolling Eyes

# 657
  • Sredets/Burgas
Аз ползвам балсама за руса коса вече доста време и го смятам за много добър продукт... Peace
Смятам скоро и шампоана да пробвам...

# 658
Миналата година ползвах ТОВА, но тази година съм много по-доволна от просто камък. Погледни Salt of the Earth в zoya.bg  Peace
Благодаря. Точно Salt of the Earth имат Potassium Alum и за това не ги искам.
Прочетох и за някакви дезодоранти и рол-они в DM. От тях доволни ли сте?

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 13:23 от something new

# 659
Аз ползвам балсама за руса коса вече доста време и го смятам за много добър продукт... Peace
Смятам скоро и шампоана да пробвам...
Благодаря ти за включването  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт