БИО / органична и натурална козметика - 4

• 110 302
  • 786
  •   1
Отговори
# 660
aldora, Тайга, мерси за идеите.   bouquet
aldora, от къде взимах крема на Рevonia?

Линда, това ли е околоочният крем?
http://www.zoya.bg/%D0%9A%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%B7%D0%B0-%D0%BE% … made-Naturals-m86

# 661
Той е само един околоочния, този, който показваш да Peace

# 662
  • Стара Загора
На мен много ми харесва балансиращия крем на Handmade, страхотен е за моята комбинирана кожа .

# 663
Вчера пробвах спрея на алверде против изпотяване, на мен ми замириса на спирт. Не знам дали вършат работа, но на аромат не ми допадна (поне този който беше отворен).

# 664
Продуктите на Алверде против изпотяване изобщо не ми допадат. И с този алкохол се оливат.

# 665
на Алверде не вършат
купувала съм 3-4 вида, но не
купих и на Фитокод - за съжаление и той не ми свърши работа - дори и днес съм с него след душ сутринта - не, не пази

# 666
на Алверде не вършат
купувала съм 3-4 вида, но не
купих и на Фитокод - за съжаление и той не ми свърши работа - дори и днес съм с него след душ сутринта - не, не пази
правете разлика от деодорант  и антперспитант!

# 667
на флакона на део-спрея на фитокод пише: осигурява целодневна защита като неутрализира неприятния мирис на тялото
за мен това означава да не мириша на пот през деня, когато съм се напръскала със спрея сутринта след душ

# 668
И на мен не ми вършат никаква работа тези на Алверде. Рол-он пробвах , и спрей. Моментно освежаване , и толкова. После може цял ден да си мириша на пот. Confused

# 669
Дезодорант без алуминиеви соли, който придава приятна миризма през целия ден, е спрей-помпата на Нивеа. Не е антиперспирант и не е био, но аз не държа на това.

# 670
Дезодорант без алуминиеви соли, който придава приятна миризма през целия ден, е спрей-помпата на Нивеа. Не е антиперспирант и не е био, но аз не държа на това.

ползвам от години този с бялата капачка и ми е омръзнал
редувам със стика им против петна, който също ми е омръзнал
за това търся нещо различно, но май пак нивеа ще ползвам  Laughing

# 671
Аз ползвам балсама за руса коса вече доста време и го смятам за много добър продукт... Peace
Смятам скоро и шампоана да пробвам...
Благодаря ти за включването  bouquet
Бихте ли ми казали в  сайт ги има ?

# 672
В зоя.бг има продуктите на Urtekram. Peace

# 673
В зоя.бг има продуктите на Urtekram. Peace
Благодаря ти Линде  Peace Simple Smile

# 674
  • Стара Загора
Здравейте   bouquet
Този състав на маска за коса добър ли е ?
Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Quaternium-91, Cetrimonium Methosulfate, Hydrolyzed Wheat Protein, Arctium Lappa Root Oil (репейно масло), Hippophae Rhamnoides Fruit Oil (масло от алтайска облепиха), Aralia Mandshurica Root Extract (екстракт от корен на манджурска аралия), Aloe Barbadensis Leaf Juice (сокът от столетник), Bitumen (алтайско мумие), Capsicum Frutescens Fruit Extract (настой от червен пипер), Ricinus Communis Seed Oil (рициново масло), Organic Althaea Officinales Root Extract (органичен екстракт алтея), Echinacea Purpurea Extract (екстракт от цветовете на ехинацея пурпурна),  Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Parfum, Caramel, Citric Acid.

Най-вече ме интересува да няма силикони  newsm78, защото минавам на натурални шампоани  Laughing
И в тази връзка само неща ,които завършват на "one" ли са силикони?
Простете за невежеството ,но досега не съм обръщала такова внимание на състава  Embarassed
Мислех, че нещо като е скъпо значи трябва да е по-изчистено като състав  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт