Отговори
Здравейте,студентка съм във факултета по дентална медицина в град София. Аз,както и голяма част от колегите ми,търсим пациенти- деца на възраст от 4 до 14 години за провеждане на безплатни прегледи и лечение.
Работим под ръководството на специалисти от Катедра по детска дентална медицина-асистенти,доценти и професори.Извършваме профилактични прегледи,мотивации за орална хигиена,флуорна профилактика,силанизиране на дълбоки фисури,диагностика и лечение на кариес,пулпити и периодонтити на временни и постоянни детски зъби.
Средата,в която работим е приятна,разполагаме с модерна апаратура и качествени материали.Стараем се да предразполагаме дечицата по време на посещението им на стоматологичния стол.
Ще бъда много благодарна,ако някой от вас,мили родители,прояви интерес.За повече информация,моля пишете лично съобщение. Simple Smile

# 1
  • София
Аз искам да попитам - дочух, че можело да ти извадят мъдрец (оперативно) срещу дарение в Стоматологичния Факултет?!
Интересува ме този вариант, тъй като имам два за вадене а там където ходя ще ми струва 2х180лв  Peace

# 2
  • София
 Clarra, писах ти на лични.По принцип се интересувам от такова лечение. Wink

# 3
Аз също съм студентка(5 курс) в Стоматологичния факултет - гр. София и търся дечица за пациенти;)

# 4
Здравейте,студентка съм във факултета по дентална медицина в град Варна. Търсим пациенти- деца на възраст от 2 до 16 години. Предлагаме  безплатни стоматологични прегледи, поставяне на силанти, лекуване на кариеси, мотивации за орална хигиена и изготвяне на профилактичен план за редуциране на зъбния кариес. 
Ще бъда много благодарна,ако някой родители проявят интерес. За повече информация и контакти:
Ани: 0897686990 или пишете лично съобщение.

# 5
Здравейте, и аз съм студентска по дентална медицина във факултета по дентална медицина и си търся деца до 18 година.При желание фб - https://www.facebook.com/diana.marinkova

Общи условия

Активация на акаунт