HiPP Combiotic - тема 2

• 152 910
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
 Звезден^Прах, благодаря за отговора  Hug

# 151
  • София
Здравейте и от мен. Някои се познаваме от други теми. Ние също минахме на Хип, заради проблеми с доставката на бейбилов. Сега пие от българската 1-ца и е сит, нямаме проблеми, както преди с глада. Мислех да поръчам от Англия, но като чета, май трябва да поръчаме 2-ката, че да го засища. Какво става с доставката на 2? Има ли някакво инфо?

# 152
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Днес най-накрая поръча мъжОто Хип 2 за гладни бебета от Амазон Simple Smile Надявам се до 2 седмици да пристигнат 8-те кутии и да забравя за купуване на АМ до началото на юли  Joy

babyface76, не знам за 2-ката нищо ... От тук разбрах, че има проблем ... Все си мисля, че трябва да се обяви официално, ако има някакъв проблем с каквито и да е партиди, защото те хубаво се изтеглят от търговската мрежа, ама дори една бройка да е вече закупена и е ...

Какво става всъщност? Има ли официално инфо?

# 153
  • Русе
Здравейте и от мен. Някои се познаваме от други теми. Ние също минахме на Хип, заради проблеми с доставката на бейбилов. Сега пие от българската 1-ца и е сит, нямаме проблеми, както преди с глада. Мислех да поръчам от Англия, но като чета, май трябва да поръчаме 2-ката, че да го засища. Какво става с доставката на 2? Има ли някакво инфо?
На каква възраст е бебчо? Защото наистина английската двойка е за по-гладни мъници, но пък тройката я дават от шестия месец.

# 154
Аз си направих труда да сверя формулите, защото ми направи впечатление , че английската единица е някакси по-течна и се разтваря по бързо и лесно. Различават се с нашата 1ка самите формули и по състав. Мое лично мнение е, че в нашата единица има добавено нишесте.....

Сега като се замисля е така. Преди да почнем да поръчваме от Амазон, взехме от тук и сякъш беше и по мазно.

Фейс, 2 в Англия е нашата 1, но за гладни бебета, 3 в Англия е нша 2 ( за след 6 месеца). Тук се коментира, че е спрял вноса на 2 в Бг( за след 6 месеца).

# 155
Аз да попитам: Какво значи това за по-гладни мъници? Ето моята едвам изпива 100 мл. * 7 пъти на ден ... Не се притеснявам от количеството, защото се роди малка и сега е 4500, та е нормално да хапва по-малко. Това значи ли, че сбърках като поръчахме Хип 2 за гладни бебета  newsm78

А на babyface76 бебето в на 3 месеца и 20-тина дни като гледам лентичката ...

# 156
  • Русе
Аз късно се усетих за купуването на млякото от Англия и когато започнах да го правя, вече бяхме на 4-ка. За нея мога да Ви кажа със сигурност, че е с по-различна формула от нашата 4-ка. А именно, че има повече добавени витамини и е по-калорична, респективно по-хранителна и засищаща. Започнах да купувам млякото от там, защото имаше проблем с вноса на 4-ката тук, впоследствие и на 3-ката, а сега от вас разбирам, че има проблем и с 2-ката.
Наистина жалко! Толкова хубаво мляко, а толкова трудно човек се домогва до него. Когато все още пиехме мляко дори се бях свързала с ХИП България, но от там не се бяха аргументирали достатъчно и не се овбързаха със срок, в който доставките ще се нормализират. Предполагам, че сега отговорът им би бил същият...

# 157
  • гр.Пловдив
Стоя,чета и се нервя още повече...,,а пък това с радиацията в партидите беше връх на сладоледа просто...Писна от тези простотии с липса на 1,2 после и четворката била кът,на изчезване,с нередовно заредждане #Cussing out #2gunfire #Cussing out
Аз сериозно се замислям дали да не го сменя с Милумил или Лактана,ще им се не види и млякото загубено..,нямам възможност да правя повъчки от по 8,10 кутии да се запасявам,а пък и да имах пак не бих се запасила,понеже са ми казвали,че срока на годност на някои партиди онлайн бил 2,3 месеца преди изтичане....ако не го изяде-аз ли да го пия после? #Crazy

Оххх,незнам,много се нервирам честно ви казвам newsm45 smile3511 cry

# 158
  • София
Правилно сте видели, ние сме за единичка - още е малък. Това за нашата 1, че е 2 в Англия не го знаех и Елг, мерси че ме светна. Наистина хип го засища и не ми се ще да го сменям, но пък ака пак най-много по веднъж на ден и дори през ден. Днес сутринта беше много, като количество, но имаше зелено. Не знам какво да го правя.
Да ви светна, не си изхвърляйте млеката, които няма да ползвате, направете си течен шоколад. Аз имам 300 грама от новото бейбилов и днес взех какао и масло, утре ще бъркам вкусотията по тази рецепта:
http://www.supichka.com/2014/02/domashen-techen-shokolad.html

Преди малко ходих до ДМ в подлеза на НДК. Там ХИП 2 си има и то не 1 кутия, а си е заредено.

# 159
  • гр.Пловдив
Правилно сте видели, ние сме за единичка - още е малък. Това за нашата 1, че е 2 в Англия не го знаех и Елг, мерси че ме светна. Наистина хип го засища и не ми се ще да го сменям, но пък ака пак най-много по веднъж на ден и дори през ден. Днес сутринта беше много, като количество, но имаше зелено. Не знам какво да го правя.
Да ви светна, не си изхвърляйте млеката, които няма да ползвате, направете си течен шоколад. Аз имам 300 грама от новото бейбилов и днес взех какао и масло, утре ще бъркам вкусотията по тази рецепта:
http://www.supichka.com/2014/02/domashen-techen-shokolad.html

Преди малко ходих до ДМ в подлеза на НДК. Там ХИП 2 си има и то не 1 кутия, а си е заредено.

Не се притеснявай,детето си ака нормално,такова зеленикаво се получава,ние като бяхме на ХА 1 цели 6м си беше зеленко и на мен ми акаше по веднъж на ден Peace

# 160
  • София
Аз понеже съм чела, че зеленото е от колики и затова се притеснявам. Ние сме още на 1-та кутия и е рано да правя изводи. Ще изчакам да изпие поне още 1.

# 161
  • гр.Пловдив
Аз понеже съм чела, че зеленото е от колики и затова се притеснявам. Ние сме още на 1-та кутия и е рано да правя изводи. Ще изчакам да изпие поне още 1.

Shocked То иначе има ли колики?

# 162
  • София

Shocked То иначе има ли колики?

В смисъл???? Нещо не разбрах.

Аз пък да се похваля, че сега акахме пак и не е зелено, та дано му понесе хипа:)

# 163
  • София

Какво имаш предвид под "по-мокра"? По-течно ли е млякото или по-гъсто?

Просто самото сухо мляко не седи толкова сухо като като го отмервам с лъжичката, как да го обясня, като че ли е леко навлажнено.

# 164
Сега отворих БГ 2-ка. Навлажнена изглежда  Wink

Общи условия

Активация на акаунт