нормално ли е да ми личи коремчето още на 2рия месец

• 1 665
  • 13
  •   1
Отговори
здравейте мами искам да попитам нормално ли е да ми личи коремчето още на 2рия месец аз съм слабичка 49кг и може би за това но все пак искам мненията ви :*

Последна редакция: сб, 01 мар 2014, 21:42 от Бу

# 1
  • София
Нормално е да си леко подута.

Плодът е няколко грама / сантиметра, така че не е като бебето да те издува още.

# 2
  • Варна
Да, нормално е, на някои хора им проличава от 2рия месец, на някои в 7мия. Аз имах бременно коремче във 2рия. На хормонална основа е, не че бебето е голямо Simple Smile

Последна редакция: сб, 01 мар 2014, 22:34 от AnMary

# 3
На хормонална основа е, не че бебето е голямо Simple Smile
Да. Понякога се задържа и вода в коремната област точно. Аз сутрин имах корем, след обяд вече нямах в първите месеци.  Grinning Crazy

# 4
На мен във втория месец на челото ми пишеше, че съм бременна Crazy Такова шкембе имах ooooh!
Но аз пиех и доста лекарства по това време ( след инвитро процедура).

# 5
Съвсем нормално е ! За последно ми дойде на 19юни, белята стана 1/2 юли и няколко дни преди да започне да ми закъснява аз вече имах коремче  Grinning тамън бях стопила коремчето и започнах да работя за плочки и хоп бебенце  baby_neutral Laughing

# 6
Възможно е. И при мен няколко дни преди да ми закъснее вече си личеше малко коремчето. и аз бях 48кг тогава И аз съм чувала че може да е от хормоните.

# 7
И аз имах коремче от 2-ри месец. 49 кг съм и веднага ми пролича.

# 8
  • София
Аз не мисля, че има пряка връзка с килограмите, обаче. По-скоро хормоните влияят различно на отделните хора. Аз бях 45 при първата бременност, 47 - при втората - и в 2та случая ми пролича към 5тия.

# 9
не знам какво да ви кажа освен че ми е много хубаво като се погледна и да си видя коремчето кво е подуто  Blush питах ви дали е нормално защото повечето ми познати казаха че кум 4/5 месец ще ми проличи, но наистина на мен още на 2рия ми личи :* края на септември чакам бебока желая и на бъдещите майки живи и здрави дечица

# 10
  • Варна
Лека и приятна бременност ти желая и накрая едно здраво и спокойно бебче!  baby_neutral

# 11
  • София
Нормално е да си подута. И при мен беше така, въпреки че съм доста пълничка, но се усещах сякаш коремчето ми вече започва да личи. Бебето е прекалено малко в тази гестационна седмица.

# 12
  • София
Субективно е.
Аз съм слаба. При първата ми бременност ми пролича едва към 5-тия месец като корема ми беше едва забележим.
При втората бременност ми пролича в началото. Плацентата беше разположена много ниско и чувствах сякаш нося тиква между краката. Дрехите ми отесняха много бързо Simple Smile Към 3-ти/4-ти месец имах огромен корем.

# 13
здравейте мами искам да попитам нормално ли е да ми личи коремчето още на 2рия месец аз съм слабичка 49кг и може би за това но все пак искам мненията ви :*
Това коремче което имаш в момента не е от бебето;) то е прекалено малко за да ти го издува.Подут  ти е защото в тялото ти се случват "странни" процеси ,няма ти го цикъла както обикновено...Получават се някакви газове и напрегнатост...По принцип на мен ми пролича в началото на 4 месец ,но при всяка жена е индивидуално!При някои проличава след 5-6 месец

Общи условия

Активация на акаунт