Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
Какви са мненията относно спирането на тютюнопушенето преди забременяване?
Какви са мненията относно бременността и забременяването?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
-
Какви са мненията относно спирането на тютюнопушенето преди забременяване?
-
Какви са мненията относно бременността и забременяването?
-
Какви са мненията относно здравето и храненето?
-
Какви са мненията относно подготовката за бременност?

, доста приятна и образователна (за мен) дискусия се получи по повод това колко е животът на яйцеклетката. И в този ред на мисли се замислих - ако мерим само БТ, как можем да разберем кога точно е овулацията, дори и при свършен факт? Ако сутринта измерим ниската БТ, то това за какво говори, че в следващите 12 часа ли е овулацията или е започнала преди това...или не може да се предположи, тъй като е въпрос на организъм?! Защото при мен тестовете за овулация, не знайно защо не работят...и аз от тук нататък ще разчитам само на БТ. 
Ако искаш разкажи ни накратко твоята историйка за тези като мен, дето не те познават от други теми 
друг път не е било тъй
а това дето каза за ЯМР- явно всичко лъсва на този ЯМР за много изследвания го ползват!
Дано не го е приел сериозно ТМ