Нови придобивки в гардероба - 37

• 82 404
  • 713
  •   1
Отговори
# 675
Lisbeth, ето и нагледно:

кецове:

маратонки:

\

Маратонките на английски по-често са trainers.

Значи съм си била правилно ориентирана и преди Wink Найковете, показани по-горе са си маратонки. Аз нося кецове целогодишно (Конвърс предимно) но след поста на pankake, се замислих.....

# 676
  • Belgium

Как е качеството на дрехите в този бутик?

Циндил-Пиндил, най-хубав е плата на по-късата шарена рокля, а най-некачествена ми се вижда точно синята, която най-много се хареса в темата  Laughing

Под некачествена имам предвид, че платът е тънък, изкуствена материя и има потенциал да не издържи дълго. Но това само на първи поглед. Като понося по-дълго, мога да споделя.

Като цяло са ок като качество, само някои модели ми се струват с прекалено завишени цени за изкуствени материи  Peace

# 677
  • София
Мерси, Лу. Харесах някои неща от сайта, може да ги тествам скоро. Скъпи ми се струват нещата за бг магазин, особено и като не знам материите как са. Имат ли реален магазин?

# 678
Разлика между кецове и маратонки има, но аз и на двете им викам кецове, може би съм подвела някой с това. Wink

# 679
Лу, добре се подготвяш за лятото. Laughing
Първата и аз имам от зимата и нямам търпение, да се затопли достатъчно. Flutter

Относно търсещите я, излиза понякога в asos, така че следете. Peace

# 680
  • Sofia

Разкошни... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes От Asos са, нали? Поразително ми приличат на тези очила на Guess, за които бях питала преди време в темата. Ох, много искам подобен модел за лятото, но как да се поддам на изкушението, като не знам дали ще ми отиват?! Thinking Ще имаш ли възможност, като ги сложиш, да ми пуснеш една снимка на лични, за да видя как седят и на лице? Praynig Предполагам, тези от Asos са една идея по-финансово "олекотени" спрямо тези на Guess, та съм малко по-склонна да стрелям на сляпо. Simple Smile

# 681
Мерси, Лу. Харесах някои неща от сайта, може да ги тествам скоро. Скъпи ми се струват нещата за бг магазин, особено и като не знам материите как са. Имат ли реален магазин?

Имат и реален магазин в Лозенец, на Д. Хаджикоцев. Той бутикът е български, но дрехите са внос от Китай и повечето са реплики, оттам и високата цена.

# 682
  • София
Днес, съвсем случайно, открих нова модна любов за мен  Heart Eyes Орсей! Магазинът на Графа е страхотен, а двете дами бяха разкошни! Мили, привидно искрено усмихнати, ненатрапчиви... Аз по принцип не съм особено общителна с непознати, но щом си позволих да попитам едната за съвет коя риза да избера...  Flutter От магазина си тръгнах с ето тази риза
Скрит текст:
, но в прасковен цвят  Heart Eyes и още няколко набелязани неща, имат и много хубави памучни шалове в красиви шарки!

# 683
Орсе е може би един от най-читавите магазини в София!  Peace Редовен клиент съм и обожавам стила им.

# 684
  • София
Орсе е може би един от най-читавите магазини в София!  Peace Редовен клиент съм и обожавам стила им.
Аз също съм и верен почитател. Панталони, сака, чанта, рокля основно. Само от там. Знам си мярката и може да вземам и плащам, без да пробвам, със затворени очи. Peace

# 685
Момичета, ще бъда кума след два месеца. Къде да търся дълга, хубава рокля,не по тялото, подходяща за случая, и да не е 1000лв. Може и от сайтове да е.  bouquet

# 686
# 687
  • Belgium
Аз от Orsay не съм доволна - имала съм 3 различни дрехи (блуза, панталон и пола) - под всякаква критика като качество. Бързо избледняване на цветовете, не добър плат на панталона, а блузата беше с блестящи ефекти, които почнаха да падат и да ръсят блестулки на второто носене.

Повече не пазарувам от там.

# 688
И аз не съм им особен фен. Но пък пазарувам много сериозно от Дика.

# 689
  • София
Да, Дика са си класика. Peace
Материите им също не са с блестящо качество. изкуственяци напълниха много и там.
Кройките са им са уникални и правят всяка фигура съвършенна. Но материите-боклукчави. Последната ми рокля, купена март стана бързо бързо на топченца, които мразя най-много Sick, Иначе са ме спирали колежки да ме питат от къде е роклето, стои забележително Flutter. Подплата всичко. Но материята просто калпава.
Иначе панталони, поли и рокли-само Дика. Сака- само от Орсей. Предвид цената и качеството преценявам на момента къде си заслужава повече. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт