Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 255

• 55 577
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро сладкишчета.В последния работен ден на седмицата нищо,че навън вали и е мрачно ви желая много усмивки,добро настроение и много положителна енергия.Благодаря на Марианка и Любовче за всички статии,снимки и преводи.Страхотни сте момичета.И всички вие момичета,които изпълвате страниците на нашата темичка със страхотните си постове.Затова никога няма да ми омръзне да ви казвам,че ви обичам и ви прегръщам силно.Подарявам ви една очарователна усмивка на един очарователен мъж.      Лек и успешен ден на всички.   Heart Eyes Hug 

# 421

Интересно се е получило в тази моментна снимка от премиерата... Сякаш Енгин се откъсва от екранния образ на Текин и навлиза в реалността...

# 422

Ками  Two Hearts благодаря за красивата усмивка на очарователния мъж ...  newsm03

Малко мултиплицирана красота и от мен ...

Марица  Two Hearts прекрасен Енгин !

И да задам един въпрос - да ви липсват дългите коси Керимови - на мен НЕ ! В момента гледам една руска романтична комедия ... та там говорят - " Ой, какой мужчина - просто конфетка!" newsm47

# 423

Ками  Two Hearts благодаря за красивата усмивка на очарователния мъж ...  newsm03

И да задам един въпрос - да ви липсват дългите коси Керимови - на мен НЕ ! В момента гледам една руска романтична комедия ... та там говорят - " Ой, какой мужчина - просто конфетка!" newsm47
   Мартичка мисля,че думите от филма се отнасят за нашето момче.А дори и без дълга коса той пак си е сладкишче с натурален шоколад.  Heart Eyes 

# 424

newsm51
Вместо добро утро за всички вас, момичета:

Engin Akyurek Universal Fans Club
Нашата добре позната репортерка ТиДжей Сиена предава ексклузивно за EAUFC директно от Холивуд!
НЮАНСИ НА САМИЯ ТЕБ
Първа част
Докато гледах Оскарите, ми просветна, че магията на Холивуд е илюзия, резултат от десетки милиони долари, вложени, за да се създаде онзи свят, който са си представяли кинаджиите. Разбира се, не бива да се отрича изключителният им професионализъм на всички нива… декори, специални ефекти, осветление, звук, отлични актьори и т.н…
Това обаче ме накара да се запитам дали ще повярват, че някъде там има един човек, който пренася зрителите в света на своите герои единствено чрез осезателното си присъствие и умение? Който може да изиграе всяка роля с изключителен реализъм дори и в най-скромната обстановка?
Е…трябва само веднъж да гледат Енгин Акюрек и ще повярват! Тогава ще видят, ще разберат, че докато Холивуд има нужда от илюзия, за да сътвори магия, Енгин Акюрек я създава със самото си същество!
Сигурна съм, че за всички нас е изключителна чест  да бъдем докоснати от тази магия и сме безкрайно благодарни, че „в нашия живот не сме пропуснали чудото, наречено Енгин Акюрек”! /простете, че откраднах сентенцията от филма „Ейлюл”, просто не можах да устоя/.

Скрит текст:
Our well-known reporter TJ Sienna this time reporting exclusively for EAUFC directly from Hollywood!
Shades of You

Part one

While watching the Oscars, it dawned on me that the magic of Hollywood is an illusion resulting from tens of millions of dollars spent to help create whichever world movie makers have envisioned. There's no denying the extraordinary professionalism on all levels of course... settings, effects, lighting, sound, excellent actors, etc...

That got me wondering though, would they believe that out there, there is one person who transports viewers into the world of his characters with nothing more than his profound presence and skill? That he can deliver his parts with utter realism even in the most humble of surroundings?
Well... all it takes is someone to watch Engin Akyurek once for them to become a believer! Then they would KNOW, would understand that while Hollywood needs illusion to create magic, Engin create magic just by being!!!

I'm sure all of us feel extremely honored to be touched by said magic, and that we're all extremely grateful that " our lives haven't missed out on the miracle that is Engin Akyurek" !
(forgive me for stealing the slogan from his movie Eylul, I just couldn't resist)

---

# 425
Вече ги очакваме с нетърпение.Искам да ни разкажат една хубава приказка за любовта.    

# 426
Любовче за превода   love001 Енгин Акюрек наистина е едно малко чудо на което аз се наслаждавам с удоволствие и няма да ми омръзне да го гледам и да му се възхищавам.      Heart Eyes Hug 

# 427

Любов,     bouquet

Цитат
...дали ще повярват, че някъде там има един човек, който пренася зрителите в света на своите герои единствено чрез осезателното си присъствие и умение? Който може да изиграе всяка роля с изключителен реализъм дори и в най-скромната обстановка?

Много добре го е казала "репортерката"... Благодаря за превода, Любов.

# 428

Марта, моля те! МОЛЯ ТЕ! newsm17 Не повдигай болната за мен тема! Аз още не мога да ги прежаля тези коси! Че е хубав, хубав е и без тях. Спор няма! Ама на мен ми липсвааааааат! newsm45 (Това като отговор на твоя въпрос.) И огромно благодаря за снимката, която постна вчера (от 75 серия на КВФ). Как може да не ми липсват тези коси?... newsm51
 Любов, благодаря ти за превода на това интересно мнение. newsm51 Аз съм си мислила абсолютно същото - до каква степен успехът на "голямото" кино се дължи на актьорски и до каква на инженерен талант. Защото Енгин струва колкото всички студии за спецефекти накуп с всичките им милиарди! Щото каквото има, го има Отгоре! smile3501 smile3501

# 429

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=722544601100792

Hug Здравейте МОМИЧЕТА! Hug

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 11:28 от Tanusha_

# 430
  • Пловдив

newsm51
Вместо добро утро за всички вас, момичета:

Engin Akyurek Universal Fans Club
Нашата добре позната репортерка ТиДжей Сиена предава ексклузивно за EAUFC директно от Холивуд!
НЮАНСИ НА САМИЯ ТЕБ
Първа част
Докато гледах Оскарите, ми просветна, че магията на Холивуд е илюзия, резултат от десетки милиони долари, вложени, за да се създаде онзи свят, който са си представяли кинаджиите. Разбира се, не бива да се отрича изключителният им професионализъм на всички нива… декори, специални ефекти, осветление, звук, отлични актьори и т.н…
Това обаче ме накара да се запитам дали ще повярват, че някъде там има един човек, който пренася зрителите в света на своите герои единствено чрез осезателното си присъствие и умение? Който може да изиграе всяка роля с изключителен реализъм дори и в най-скромната обстановка?
Е…трябва само веднъж да гледат Енгин Акюрек и ще повярват! Тогава ще видят, ще разберат, че докато Холивуд има нужда от илюзия, за да сътвори магия, Енгин Акюрек я създава със самото си същество!
Сигурна съм, че за всички нас е изключителна чест  да бъдем докоснати от тази магия и сме безкрайно благодарни, че „в нашия живот не сме пропуснали чудото, наречено Енгин Акюрек”! /простете, че откраднах сентенцията от филма „Ейлюл”, просто не можах да устоя/.

Скрит текст:
Our well-known reporter TJ Sienna this time reporting exclusively for EAUFC directly from Hollywood!
Shades of You

Part one

While watching the Oscars, it dawned on me that the magic of Hollywood is an illusion resulting from tens of millions of dollars spent to help create whichever world movie makers have envisioned. There's no denying the extraordinary professionalism on all levels of course... settings, effects, lighting, sound, excellent actors, etc...

That got me wondering though, would they believe that out there, there is one person who transports viewers into the world of his characters with nothing more than his profound presence and skill? That he can deliver his parts with utter realism even in the most humble of surroundings?
Well... all it takes is someone to watch Engin Akyurek once for them to become a believer! Then they would KNOW, would understand that while Hollywood needs illusion to create magic, Engin create magic just by being!!!

I'm sure all of us feel extremely honored to be touched by said magic, and that we're all extremely grateful that " our lives haven't missed out on the miracle that is Engin Akyurek" !
(forgive me for stealing the slogan from his movie Eylul, I just couldn't resist)

newsm51Ееее, благодаря Любов. Да не подхващам темата с илюзиите, нагласациите и лобирането.... Ние сме реалисти. Всеки преценя според собствените си сетива от какво има нужда и го намира. Темата ни е събрала и е доказателство за признанието ни на таланта на Енгин. newsm74

# 431

Снощи чаках трейлър и…не дочаках. Но си казах: какво толкова?!! Изобщо не съм разочарована. Навремето не ми трябваше реклама, за да се залепя за екрана. Не се интересувам нито от ВВ, нито от Х фактор, а още по-малко от „К и Ш”. Просто не ги сравнявам. Всички те за мен са в окраската на бледосивото, ако това изобщо може да бъде цвят.
А рекламите, постерите, билбордовете са периферналия…Аз и без това си чакам Енгин, а за мен той няма нужда от реклама. Знам на какво е способен и си чакам удоволствието.
Дааа, barisea, напоследък в „голямото” кино всичко е спецефекти…Къде отиде талантът, личното умение, неповторимият почерк  и т.н.? Появиха се някакви „свръхгерои”, излезли от компютрите и нямащи абсолютно нищо общо с живия живот… С Две думи: няма я ДУШАТА... А без душа и чувства, накъде? Жалко, наистина…

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 11:47 от loveofmine

# 432

Още малко Енгин, за всички съфорумки.

# 433
  • Пловдив

Помните ли? Малко преди заминаването за Лондон...

# 434

Общи условия

Активация на акаунт