Преминаване към 6 хранения при бебетата

• 1 539
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, имам бебе на 6 седмици. Моля Ви, дайте ми съвет, как да преминем на 6 хранения? Бебето ми се буди и през нощта и плаче истерично. Sad .. Роден е доносен и в момента сме 4500 кг. Давам му по 110 мл АМ Аптамил. Страхувам се да не го прехраня.. Ако има ден, в който е прави 4 часови паузи, то на следващия ден е като швейцарски часовник на третия час... Вие как се справихте с този казус?

# 1
  • София
хранех си детето като е гладно, в един момент сам спря да се буди през нощта и храненията сам си намали.

# 2
На кърма ли сте или на АМ. А защо трябва да минете на 6 хранения? Аз давах през 3ч кърма, през нощта правеше 4 понякога за мой късмет 5 часова пауза, но си ставах през нощта. Имаше период и по 3 пъти съм хранила през нощта. В един момент сама си разреди храненията, когато захраних, не съм правила нищо конкретно.

# 3
Здравейте, и аз имам подобен проблем. Минаването на 6 хранения не става от раз. Понякога бебо не се събужда в 00ч., а в 01ч-това го кърмя, случва се къв 03.ч също. Смятам това да стане постепенно, когато бебо се буди.

# 4
Детето се храни щом е гладно какъв е проблема не мога да разбера, не мога да си представя бебе да плаче през нощта от глад и аз да не го храня, няма да го прехраниш спокойно. Стомахчето му е толкова малко, приема малко храна и се храни на често. Моят син имаше нощно хранене до 7-я месец иначе на месец и половина беше 4 600 гр ако това ще те успокои.

# 5
Педиатърката ми каза да преминем на 6 хранения. Разбира се, не го оставям да плаче, храня го и през нощта, когато се събуди.Благодаря ви за съветите.

# 6
Моята ми беше казала на 1 м да й давам през нощта само вода #Crazy да ли пък я послушах... моето ядеше по 120мл Аптамил на 3 часа до 2 месец.

# 7
Педиатърката ми каза да преминем на 6 хранения. Разбира се, не го оставям да плаче, храня го и през нощта, когато се събуди.Благодаря ви за съветите.

Много здраве на педиатърката.
Щом плаче, значи е гладно - храниш.
Ще спре да се буди само, щом увеличи приема на мляко и тогава ще премине на 6-кратно хранене.

Общи условия

Активация на акаунт