Спешен въпрос относно забременяване!

• 2 412
  • 20
  •   1
Отговори
Здравейте, по принцип не съм привърженик на секса без какъвто и да е бил вид защита но от скоро време много мой приятели и познати ме посъветваха да пробвам секса без кондом, така и направих.
Ето и следната ситуация, към 12-1 часа тази нощ цикъла на приятелката ми приключи и решихме да пробваме секс без презерватив, ротацията беше следната, след проникване при продължение на няколко секунди аз подсушавах върха на пениса си за всеки случай, решихме да го направим последен път след което да спрем, усетих онова чувство при което си на секунди от еакулация затова го извадих и го задържах за 5-6 секунди след което се насилих да свърша, знам че риск винаги има, но все пак бих искал да знам какъв е шанса, искрено ви моля без излишни коментари и сплашвания.
Благодаря ви.

# 1
И какъв е въпросът? Това с "подсушаването" няма абсолютно никакъв смисъл  Simple Smile. Ако искаш се плаши излишно, ако искаш не, вероятност да е забременяла има 1:10000000000000, но все пак има.

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 08:59 от Herz

# 2
но все пак бих искал да знам какъв е шанса?

# 3
  • В един копнеж!
Шанс за какво? Да е забременяла ли? Според мен, никакъв.

# 4
Другият път, вместо да се чудиш "Какъв е шанса", използвай предпазни средства, а не да слушаш приятелите си. При евентуална нежелана бременност, съм убедена, че никой от тях няма да плати аборта, или ще гледа детето  Peace

П.П. Кондомите предпазват и от полово предавани болести, не само от бременност.

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 09:14 от Haifisch

# 5
Веднага след цикъл няма как да забременее  Peace

# 6
Веднага след цикъл няма как да забременее  Peace
Не бих била толкова категорична! Wink Допълвам, че след така описаната "ротация" шансовете девойката да е забременяла, клонят към 0, но иначе не е невъзможнода се случи, ако се разчита единствено на това, че са последни дни от цикъла ...

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 09:07 от Herz

# 7
Благодаря, №4 напълно съм съгласен не постъпих много коректно, благодаря отново.

Държа много на сигурността по принцип, реших веднъж да направя изключение за което се разкайвам, благодаря за успокоенията и за обективното мнение!

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 04:53 от AnMary

# 8
Не се притеснявай, всеки греши понякога. И аз мисля, че няма шанс.

# 9
Има шанс аз така забременях веднага след цикъла,понякога има две овулации

# 10
Две овулации?!?  #Crazy

# 11
Да какво се чудиш не си ли чела?Веднага след цикъл и след10  12 дни отново.

# 12
Не, не съм чела за такова нещо. В рамките на няколко часа - да, но през 10 дни..  newsm78

# 13
Да така е наистина прочети повече информация и ще видиш.

# 14
Може ли да дадеш линк?

Общи условия

Активация на акаунт