heli_heli, ама то само с мислине не става, да знаеш.
И работа си трябва....тежък физически труд.
Айде и скоро да се похвалиш

Да са ни живи и здрави прекрасните дечица!
Видя една жена с тризнаци и възкликна:" Ех, щастливка е тя, има цели три, а аз нито едно нямам!". Станала е още по упорита, но поне си поема последствията. Онзи ден и казах да прибере едни играчки които съм оставила на стълбите. Естествено ме отсвири. По едно време чувам трополене, отивам да видя, тя седи и мълчи на земята. Стана бясна и си прибра нещата. После я гледам, на дупето с огромна синка, обаче понеже знае че е виновна не посмя гък да каже. Ако си съсредоточи ината в положителна насока ще е супер, ама..... Иначе чете книжки, смята и пише думички. Днес съм на родителска среща. Вчера ги питах дали имат от какво да се притесняват. Боян сигурно отговори :"Не!" а Яна: "Аз имам, но нищо повече няма да ти кажа!".
Ходих на огледи докато мъжете бяха на ски. 

Тъпкано да ви се връщат на всички 
Вчера направихме 40 дни - как лети това време само, чак не ми се вярва! Сияна наддаде 1,5 кг и 6 см за първия месец и по мерки отговаря на Стела на 2 месеца
Чак ми е свидно, че толкова бързо расте и вече не е съвсем новородено....Иначе, съм ужасно щастлива
На всички колебаещи се за второ/ трето
)) В петък отидох да я взема от градината със Сияна и Стела щеше да се пръсне от гордост, когато всичките и приятелчета ме наобиколиха и само повтаряха колко хубава сестричка има
, с каква рокля била и какво било джакузито... голяма купонджийка се очератава маймуната 

Браво на Стела за лагерите, ето това ни липсва тук.
. Препоръчани теми