Зъболекарката също ми сподели за 1-2 подобни случая, та явно е някаква тенденция напоследък. Което пък за мен е притеснително, защото новите, големи зъби, във все още недоразвитата челюст са си предпоставка за изкривявания и последващи проблеми...
. Въобще не знам с какво ще се занимавам след това, но съм сигурна, че то само ще ме намери, както и до момента се е случвало.
. С голямо нетърпение си чакаше РД-то и се подготвяхме с костюми за него и батко му, викингски пособия и други изненади за гостенчетата. Отново не ми стигна времето да реализирам на практика всичките си идеи за партито, но здраве да е, децата и така се забавляваха. Тази година сменихме динозаврите с дракони, с временни включвания от Бен 10 и част от неговите извънземни превъплъщения.
Добре че имаше и други папараци, та ще разчитам на техните кадри. Направо се замислям да ползвам услугите на фотограф за следващото парти, без майтап.
, стискам палци да се развият супер нещата.

Надявам се скоро пак да намеря време да се включа, че последните месеци даже заспивам приспивайки и за нищо не ми стига пустото време.