Звездни компромати- 202 част

• 69 893
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
miss july,съвсем точно определение за дветИ убусници  Peace Hug

# 721
  • София

"Родопският китеник - губер" все едно си е сложила на тъпата тиква някоя улична спластена болонка. Фризьорът й /ако има въобще такъв/ веднага да си направи харакири и да изчезне безкрайно.
А приятелката й........то коса - кафява, кожа - кафява, дрехи - в кафяво. Прилича на една ходеща диария.
ПФХАХАХАХАХАХА! Не мога!!! Joy Joy Защо тези хора са се снимали с тази саксия? Моля ви, кажете.
Ох, потекоха ми сълзи. Ама вие представяте ли си, какви разговори водят тези двамата вечер? ахахахаха!

# 722
Е как какви - набелязват следващата жертва ( саксия )  hahaha

# 723
  • София
Тенденциозно забелязвам за край на темата да се пускат тези хубавици  Mr. Green

# 724
  • Бургас

"Родопският китеник - губер" все едно си е сложила на тъпата тиква някоя улична спластена болонка. Фризьорът й /ако има въобще такъв/ веднага да си направи харакири и да изчезне безкрайно.
А приятелката й........то коса - кафява, кожа - кафява, дрехи - в кафяво. Прилича на една ходеща диария.
ПФХАХАХАХАХАХА! Не мога!!! Joy Joy Защо тези хора са се снимали с тази саксия? Моля ви, кажете.
Ох, потекоха ми сълзи. Ама вие представяте ли си, какви разговори водят тези двамата вечер? ахахахаха!

Че тя вечер е на "работа" девойката. Какви разговори?

# 725
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нали hahaha? Нещо като стимул да почна да правя новата. Да знаете, действа Mr. Green

# 726
  • в морето до колене
Нямаше да го позная, хем съм гледала единия филм Blush
Този вляво е много по-хубав.

И аз.
Другия можеш да го видиш тук.

Може и да е по-хубав, ама на мен Лоугън ми е слабост.  Simple Smile

# 727
  • вече Пловдив
Недейте така, не ги пускайте късно вечер, че  smile3556 hit

# 728
  • София
R Kelly е разследван за педофилия многократно.Изключително неприятна личност Sick
Един от случаите е неизяснените му отношения с покойната вече Aaliyah, връзката им (официално "просто бизнес") започва, когато тя е едва на 14 години Twisted Evil
А като се сетя как разсипаха Джако ooooh!

# 729
  • вятър в маслините, вятър над хребета
НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт