Звездни компромати- 202 част

• 69 894
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, сещате ли се кой е крум благов?
изключително съм възмутена от отношението му към някои хора и поведението му. Реших да го напиша в тази тема, защото за мен си е типичен пример за БГ "звезден компромат". Никога не бих си купила нещо писано от този. Голям хайлайф имаме, нямам думи.

За какво става въпрос? Кое трябва да е компромат?
Знам кой е, че даже го и познавах. Не знаех, че е звезда, обаче. За какво става дума?

Аз го знам по работа. Страшно грубиянски се държи към мен и колегите ми, дори си позволява да заплашва.

# 541
  • Русе/София
Така и не можах да разбера какво цели тоя пост относно Крум Благов?За първи път го чувам,рових в нета, но нищо фрапиращо не намирам. newsm78

# 542
Както и да е, фрапиращото естествено няма да го намериш в нета, тук всичкоме бяло и добро. Simple Smile

# 543
На мен ли ми се струва или Азис е решил вече да го играе мъжкар? newsm78 Не че е зарязал муцките, де  Crazy
Той беше травестит, гей, жена, сега пък е решил да бъде мъж. Като свършват вариантите и се изчерпи к'во прайм Whistling

# 544
  • Варна
На мен ли ми се струва или Азис е решил вече да го играе мъжкар? newsm78 Не че е зарязал муцките, де  Crazy
Той беше травестит, гей, жена, сега пък е решил да бъде мъж. Като свършват вариантите и се изчерпи к'во прайм Whistling

НЛО - все още никой не го е играл Simple Smile...Упс, за това му трябват летателни способности, за притежанието на които, подозирам, че не притежава, тогава Извънземно.

# 545
# 546
Азис горкият вече е изчерпан отвсякъде. Чудя се - още ли е вървежен в хайлайфа?

# 547
Райна в приказен Дубай 1 , 2. Много е красиво, цветните градини ме оставиха без думи. Heart Eyes

Робин Тик

Тамара Екълстоун в супер форма, дори и бременна

# 548
  • In The Middle Of Nowhere
Градините са красиви, а тя е като някакъв папагал сред тях...

# 549
Райна е напълняла.

# 550
  • Велико Търново
Градините са красиви, а тя е като някакъв папагал сред тях...
Joy тъкмо същото си го помислих Wink

# 551
  • Sofia
 Naughtyмного е разголена,все пак е в арабска страна...

# 552
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, Райна е отвратен кич Laughing. Съвсем на селска мома докарва вече.

два красиви кадъра на Том Харди

Джоузеф Гордън-Левит в новия "Син сити"

Джеймс Макавой с фенка

Майкъл Фасбендър

Муре, с тия безумни селфита на Франко ще ме накараш да го разлюбя Joy

# 553
 Райна къде все успява да си намери такива дрехи, че то и по китайските безмитни няма такива ooooh!

# 554
Лентата или каквото е там на главата на Райна изобщо не ми харесва  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт