Звездни компромати- 202 част

• 69 893
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Ходих да гледам профила на годеницата на Христо Сираков. Изтървала съм като сте коментирали да се изкажа:
1. Явно съвсем скоро са се залюбили, защото на снимки на от началото на декември се натиска със собственика на русенска дискотека/ в същия клуб/. Съжалявам съпругата му на този човек...
2. Не знам дали Дядо й е подарил годежен пръстен за 50 бона, като пише из интернет, но на едни снимки отпреди няколко месеца е с китайска рокличка/ бялата/ за 10$ .
Странна връзка...

# 631
  • София
Ходих да гледам профила на годеницата на Христо Сираков. Изтървала съм като сте коментирали да се изкажа:
1. Явно съвсем скоро са се залюбили, защото на снимки на от началото на декември се натиска със собственика на русенска дискотека/ в същия клуб/. Съжалявам съпругата му на този човек...
2. Не знам дали Дядо й е подарил годежен пръстен за 50 бона, като пише из интернет, но на едни снимки отпреди няколко месеца е с китайска рокличка/ бялата/ за 10$ .
Странна връзка...

Е, дай де...  bouquet

Абе тази мургавата допълнително ли е сложена на снимката? Нещо размера й не ми прилича на останалите. Не е компромат, ама понеже тук сте спецове по колажи Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 16:54 от violenzaa

# 632

Абе тази мургавата допълнително ли е сложена на снимката? Нещо размера й не ми прилича на останалите. Не е компромат, ама понеже тук сте спецове по колажи Simple Smile Simple Smile

Според мен едната се е навела напред, а другата назад, затова се е получило така.

Джесика Симпсън с мъжа си, отблизо

Тамара Екълстоун

Ан Хатауей семейно, целувка

Джулия Робъртс с децата

Риана, 1

Пол Бетани  Heart Eyes със сина си

Мадона с приятелка

Хедър Греъм

Елза Патаки

Катрин Деньов

Бритни с бившия си мъж и приятеля си на мач на момчетата

Дрю Баримор семейно

Лив Тайлър със сина си и баща му не ми прилича много на него  :poches:

Тилда Суинтън с приятеля си (с брадата)

Джесика Алба

# 633
  • Sofia
май не е колаж,застанала е по-напред...а русата Анна ли е?

# 634
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бетани е прекрасен!

# 635
  • Варна
Странна връзка...

Боцките й естествени ли са ? Грам не ми харесват такива вимета, освен ако не са дар от Майката Природа. На мен ми е симпатична, но естетическите ми вкусове са прободени от балконът.

На едни снимки от някаква сватба, изглежда по-малък бюста й.

В снимките от Италия има доста променен цялостен стайлинг, сравнение с другите снимки.

# 636
  • Бургас
Хатауей защо не я пусне пак дълга тази коса?
На нейното слабо лице хич не отива къса прическа.Иначе я харесвам много.

# 637
Някаква мода ли е - снимките, които се правят и качват да са с лошо качество  newsm78 Rolling Eyes

Втората камера на Iphone прави снимки с това тъпо качество. Но пък размазаната снимка е знак, че имаш скъп Айфон.  Laughing

И знак, че лицето ти е гладко като бебешко дупе и гушата ти не виси  Mr. Green

Напротив, и най голямата красавица излиза отвратително с камера на Iphone ...

# 638
Според мен са силиконови Peace
Бялата й рокличка
http://www.aliexpress.com/snapshot/266123390.html

# 639
ХХХ_, не че има лошо в китайските сайтове, но в много от тях има и имитации на маркови дрехи. С две думи - не мисля, че въпросната девойка би си купила подобна рокля Peace

ПП: А може ли да й дадеш фейсбука?

# 640
ХХХ_, не че има лошо в китайските сайтове, но в много от тях има и имитации на маркови дрехи. С две думи - не мисля, че въпросната девойка би си купила подобна рокля Peace
  Mr. Green  То от 13 долара, колко по-евтина да е роклята Simple Smile

# 641
Забравих й името на годеницата  ooooh! Как се казваше?
ExquisiteS, не мисля че е реплика, но може и да си права, не споря  Peace

# 642
  • София
А всъщност и да е реплика, някакво китайско парцалче, какво толкова обезпокоително има?
Важното е, че от тук нататък мадамата ще се носи подобаващо като за съпруга на бизнесмен.  Wink

# 643
Тонка, още се смея на коментара ти в съседната тема "Знаете ли кого видях" за решението за фризурата на Бередин. hahaha
  bouquet

# 644
Ето го фейсбука:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт