Добре дошли в света на настолните игри!

• 211 671
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте,
Искам да попитам дали някой има играта small world undreground с правила на български език?

Да. Ние я имаме с правила на аглийски и на български. Ако искаш ще ти ги снимам.

# 151
на 13.06.2015 ще има фестивал на настолните игри в Борисова градина.
аз също я имам /Smallworld Underground/ с правила на БГ.

# 152
  • Berlin
Онзи ден купихме munchkin, мъжът ми я играл и много му харесала и една за големия син, но не помня името, пак е с карти. Интересни са на първо четене, но още не сме играли цяла игра, че нямаме кога. Simple Smile

# 153
  • София
Много ми е шантава, на мен не ми хареса нещо...:/

# 154
Ако взема Каркасон, мога ли да взема и кое да е разширение след това, или трябва подред ( гледам че има първо разширение, второ разширение и т.н.) ?
Взела съм и Катан, да изчакам ли с Каркасона, или не е проблем да ги взема едновременно?

# 155
  • София
Можеш да взимаш което искаш разширение, няма нужда да са подред.
Не виждам какво пречи да вземеш и двете игри.

# 156
Благодаря ти
Притеснява ме да не се конкурират за вниманието на децата и да не са прекалено сходни.

# 157
  • София
Ами.... дали ще се конкурират не знам, ще е някакво разнообразие, за мен са достатъчно различни.
Може би ако вземеш и двете да не бързаш с разширенията.

# 158
Здравейте!
Издирвам една игра о моето детство. Имаше едни зелени пластмасови фигурки елхички. Това е нещото, което най-отчетливо си спомням за нея. Сякаш беше за приказни герои, но не съм убедена.  Някой помни ли я?

# 159
  • Разпиляна във въображението
Записвам се при вас, за да ви следя. Попаднах на темата търсейки магазини за настолни игри издирвайки  SUPERFARMER. Вкъщи имаме Скрабъл, Околосветско пътешествие, Диксит, Активити и от скоро Хотел. След като прочетох темата си записах още няколко игри, така че ще имам готови идеи за подаръци Laughing

# 160
Здравейте!
Издирвам една игра о моето детство. Имаше едни зелени пластмасови фигурки елхички. Това е нещото, което най-отчетливо си спомням за нея. Сякаш беше за приказни герои, но не съм убедена.  Някой помни ли я?
Аз имах една такава, която ми беше любима, не знам дали е същата. Под елхичките имаше картинки и трябваше да запомниш коя картинка под коя елхичка е. Съответно в края имаше карти със същите картинки, които се отваряха и като посочиш под коя елхичка е картинката можеш да задържиш картата.
Толкова ми беше любима, че на по-късен етап си направих сама самоделна такава.
Сега взех за дъщеря ми такава с Рапунцел -

Не сме игрални много обаче, като беше по-малка трябваше да се правя на много разсеяна, за да не я бия всеки път. Трябва да я пробваме пак.

# 161
  • София
Попаднах на темата търсейки магазини за настолни игри издирвайки  SUPERFARMER.

Ако не си я намерила, ето тук я има: Boardgames-bg.com

# 162
  • София
Аз имам питане за каркасон, взехме си  разширението с принцесата и дракона, та питането ми е за дракона, след нападение излиза ли от игра да чака отново да се падне вулкан, за да  влезе на картата или щом първият път влезе, повече не се изважда извън игралното поле?

# 163
  • Разпиляна във въображението
Попаднах на темата търсейки магазини за настолни игри издирвайки  SUPERFARMER.

Ако не си я намерила, ето тук я има: Boardgames-bg.com

Намерих я. Тази, която е горе е някаква лукс версия и има пластмасови фигурки. Другата е без тях и е 29 лв и ще взема нея. Тъй като съм намислила да купя няколко игри не е лошо да спестя пари.

# 164
  • София
И аз имам питане за Каркасон. Много глупаво питане, но не мога да открия отговор  Embarassed Кога приключва играта? Когато някой стигне 50 точки или когато свършат картите? Защото първото се слечва доста бързичко при нас

Общи условия

Активация на акаунт