Да расте здрав и щастлив! Да носи само радост на мама и татко,баба и дядо!за мама и баба!
............сега ще се опитам да поспа( имам да наваксвам).....

здрав , весел и щастлив да ви е сладкият Ран !!! само радости да ви носи !!!

Дано да пътува спокойно!
Положителни емоции в такава компания са много зареждащи и се радвам за настроението, което се чете в постовете ви. Ха, дано и аз се класирам за следваща среща на КГБ-то

.Настанихме се по стаите и слязохме в ресторанта за обяд. Разположението на масите не ни допадна, та след малко маневри и размествания се подредихме като на банкет. Луси беше дошла по-рано, а Крем, Янка и Танита бяха посрещнати със скандирания и ръкопляскания-подобаващо. След обяда имахме волна програма. За вечерята ни настаниха в малка зала за дискретни срещи. Голямата зала беше заета от купонясващи военнослужещи. Добре направиха, че ни разделиха, а то иначе можеше да си измешаме шапките, да дадем поводи за приказки. Пък ние нали сме едни такива-целомъдрени, сакън, дума да не става
Девойчето, което ни сервираше ни заподозря в измама, но ние с тези хрисими физиономии успяхме да разсеем съмненията й...До края на вечерта бяхме много конспиративни
Та взехме си ние нотите и като се почна едно пеене-на два гласа, на три гласа-красота. Народни песни, стари градски, руски романси и песни от войната. Е, няма друг такъв хор. Готови сме за шоуто на Слави. И танци имаше.В окото на тайфуна беше Танита-неуморна, неизчерпаема, неповторима. Няма поименно да изброявам останалите момичета, но всяка по своему правеше вечерта незабравима. При тези децибели, да ни извинят дружките, които са ни звъняли, а ние не сме ги чули. Получихме подаръци от Кари и Крем. В 24.00 преместихме стрелките напред с един час и съжалихме, че ни "поядоха" от времето за веселие. Не страдахме дълго, а с нови сили продължихме с песни и танци, и весели истории. Джили и Маринка бяха неуморни. Заснеха за вас всички хубави моменти.И така до 2.00 - 2.30. Е това беше. Аз поне заспах веднага, щом сложих глава на възглавницата. Днес времето беше слънчево, пролетно и природата беше с нас. Бих могла още да пиша, но мисля, че това е достатъчно да усетите атмосферата и настроението. Погледнете и снимките. Желая на всички хубава вечер и приятна почивка. Благодаря, че ви има!

Прекарването вероятно още по!
Препоръчани теми