Я да видим:

благодаря за поздравленията към Наско ! Как е почивката , процедурите...???

Да са ни живи и здрави! 

Ей така да ти е весело и приятно!
В понеделник заминавам за Варна да си нагушкам и нацелувам децата и най-вече най-малката издънка на рода-Бобо бабин!
Ще постоя 10-ина дена / да не досадя много
/ и оттам дестинация Нова Загора.Там ще изкараме Великден с баща ми ,брат ми,снаха ми и племенницата.Ще падне голямо готвене,козунакоправене,яйцебоядисване и...Еденье!
На 21.04 сутринта отивам да си взема разсада за зарзаватЯ от едно близко село и айде обратно към Видин!А след това какво гъзурчене ще пада в двора - не ви е У памет!
500-600 стръка пипер,80 стръка доматЕ,башка китките! 

! Сутринта много бързах
та не ви изредих поименно, а виж внимателните хора (Валюшка визирам) какво правят. 

Кой на Станбул, кой на внуче...
, Ох, кого ли не споменах? Ами да, съседката АЙША ( представям си как й пуши главата и й дава заето), но като я споменавам изливам към нея река от положителна енергия. МАЙЧЕ, АДАШКЕ ДЖИЛИ, Съкафезничке КРЕМЧЕ,
ТАНИТА, как си? Кършиш ли снага, размяташ ли ц..и? И на финала да спомена старейшината на групата ХУЛИ
и благодарности. Ако си понапъна мозъчните гънки, може още някой да се сетя че не съм гушнала. Да ТАНУ
И да се напъвам повече, едва ли още нещо ще родя. За сега толкова. За всеки случай пращам още няколко
-резервни. Времето ми изтече. Запретвам ръкави да вадя зъб.