Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 72 от 05.03 до 20.03.2014

• 56 621
  • 538
  •   1
Отговори
# 75
  • Сф
Днес получих тези Geox за един приятел. 42 размер. Чакам го да ги вземе и да каже дали отговарят.

# 76
galia1231977, чантата, за която се чудиш, е доста специфична, особено с тази козинка отстрани. На мен ми идва в повече, пък не сме смятам чак за консерва Simple Smile Аз, когато се чудя за дреха или аксесоар, се опитвам да си представя, че съм решила в момента да нося нещото и ако нямам в гардероба пълния тоалет, за да го направя .... значи не е моето Нещо Simple Smile  Peace

# 77
  • Пловдив
Вместо запис да си прехвърля питането в новата тема - търся си кецове със скрита платформа, черни или друг по -неутрален цвят, номер 38 и на приемлива цена разбира се! Предпочитам кожени или комбинация на кожа с плат, но не е задължително.
Ще се радвам ако можете да ми предложите нещо!  Hug

ellia, моля те пиши,когато ги получиш дали си отговарят на номера, защото дебна един модел в немското Джавари, ама ми се иска да падне още малко цената. Rolling Eyes

# 78
Благодаря за темата. Чаках едни ботушки на Есприт , но са ми пратили грешен номер Cry

# 79
  • България
Джулс мерси за новата тема  bouquet

Моля някой, който има затворени обувки или боти/ботуши 38н-р El Naturalista да ми измери стелка, че се чудя на едни ботички, а съм между 38/39н-р с нормално към широко стъпало. Пък не искам да поръчвам нещо, което може да ми е малко Tired

Имам №39 - около 26 см, без да я вадя. На мен 38 са ми леко къси, а 39 се отпуснаха много бързо и са ми големи. Нося ги със стелка и уплътнение на петите и пак ми хлопат. Ето тези са:
http://de.buyvip.com/#page=d&sale=A11EV4QW62AAJL&asin=B0 … 07XAPS5C&fc=1

# 80
Относно червените космати ботуши Ras, от снимките не мога да разбера имат ли цип? Някой ако знае има ли моля да пише, защото ако няма моят крак няма никога да влезе. А номерацията съвпада ли?

# 81
Banshee чантата е много хубава ,но видя ли размерите? Виждат ми се като на малък  сак  Rolling Eyes
все пак 53см ,не са никак малко .
Всичко съм и видяла Peace - гледам я като куче кокал, откакто е пусната в продажба.  Mr. Green
 Не ме плашат размерите, (имам дори по-голяма), а ако ще се ходи на моренце,  значи  все ще влезе в употреба "сакчето" Laughing

# 82
  • Варна
Вместо запис да си прехвърля питането в новата тема - търся си кецове със скрита платформа, черни или друг по -неутрален цвят, номер 38 и на приемлива цена разбира се! Предпочитам кожени или комбинация на кожа с плат, но не е задължително.
Ще се радвам ако можете да ми предложите нещо!  Hug

ellia, моля те пиши,когато ги получиш дали си отговарят на номера, защото дебна един модел в немското Джавари, ама ми се иска да падне още малко цената. Rolling Eyes

О, ще пиша разбира се, само да ги шипнат. Вчера съм ги поръчала, веднага си дръпнаха парите пуснала съм ги с директна доставка до БГ, надявам се следващата седмица да са при мен. За втори път поръчвам от склада, първата ми поръчка беше пълен провал върнах им я обратно, ако и с тази поръчка не случа отказвам се от складовите сделки.

# 83
  • Под Сините камъни
http://www.amazon.co.uk/El-Naturalista-Womens-Slouch-N772/dp/B00 … 51696&sr=1-25

Lilac мисля ,че ти чакаше от тези Ел натуралиста,ако вече са при теб би ли измерила горе в прасеца ,заглеждам ги от доста време  Wink

Banshee  в такъв случай ,ще чакаме и снимките ,определено бих погледнала как стои  Hug

# 84
  • София
Благодаря за темата.  Heart Eyes

За тези знаем ли нещо?

# 85
  • Sofia
Да се цопна и аз тук- търся на щерката високи мартонки/кецове -  кожени 33 номер.

# 86
  • Пловдив
Dzuls,   bouquet  Heart Eyes
С новата тема ме подсетихте, че имам от френското поръчка от 19 януари  Mr. Green https://www.javari.fr/dp/B008JY6WL0, Обещаха, че на 3 март ще ги изпратят, но движение няма. Ами попитах ги, да видим какво ще се случи - времето е подходящо  hahaha

# 87
  • Пловдив
Здравейте. Никъде не открих мнения за д-р Мартенс. Някой купувал ли е и наистина ли са толкова качествени колкото им е висока цената? Благодаря.

# 88
Еспадрили Manas, 38 и 39 номер, намалени на 25 евро

# 89
  • Sofia
Banshee чантата е много хубава ,но видя ли размерите? Виждат ми се като на малък  сак  Rolling Eyes
все пак 53см ,не са никак малко .
Всичко съм и видяла Peace - гледам я като куче кокал, откакто е пусната в продажба.  Mr. Green
 Не ме плашат размерите, (имам дори по-голяма), а ако ще се ходи на моренце,  значи  все ще влезе в употреба "сакчето" Laughing

ВЪХ, убих тЪ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Аз съм изтървала темата, но подочух какви си ги свършила и си викам къде т'ва беееее  ooooh! И аз чакам с огромно нетърпение, а ако случайно-случайно нещичко не ти пасне, знам една руса дългокоса чантолюбива мадама, която я сънува от еднакво дълго време с теб Wink Дабъл Ю-то я качих точно преди кецките БОС и реших, че ще я видиш (да ти спестя ЛС-то  Hug) - ЦЪК явно не впИчатлява човек да и обърне внимание  Joy Joy Joy
Оф, корем ме заболя на ранина с твоята чанта  Mr. Green СледИ зорко за още една  Naughty Hug
Моята Катеринка в червено вече пътува Rolling Eyes

Dzuls, благодаря за новата тема   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт