Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 72 от 05.03 до 20.03.2014

• 56 621
  • 538
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Благодаря ви, момичета!   bouquet

# 166
CafeNoir много намалени кецки rи ботушки Сякаш има малко спад в цените в немското и в амазон newsm78

kloeto надали са ти пораснали краката, ами може да се подуват, отичат... и аз понякога се чудя по този въпрос, ама няма разлика в сантиметрите, като премеря

# 167
  • Варна
Добри намаления на по-стари модели на добри марки в английския Амазон:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007JGAH4C/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE
Дали си отговаря на размера този модел, някой може ли да сподели?
Харесаха ми много, а и Деси като напомни за кода.... ги поръчах.  Grinning
Да се ориентирам в размера, че ако са уголемени, да ги отказвам, докато мога.
Отзивите отдолу са, че са умалени и за тесен крак, доколкото разбирам...

Майка ми има тези н.41: http://www.amazon.co.uk/Pikolinos-Womens-Marino-861-9227-Comfort/dp/B007JG8DPW/ - подметката изглежда същата като на горните.
Отговарят си на номера(може би са една идея умалени 1-2мм) и са за тесен крак, но бързо се отпускат.
Имам същите като последните, не са умалени изобщо, отговарят си, малко се отпуснаха даже и са супер удобни бързоходки.
На мен ми отказват вече 2-3 пъти поръчките от нов акаунт с кода за -20%  ooooh!

# 168
Днес получих тези, също като на снимката сa и с перфектното качество и удобство характерен за марката. От същия продавач.
Освен това намерих превозвач, който действа, доста бързо и експедитивно и има три курса седмично Crazy.

Тези също, до последно се чудех какво ще дойде. Е, грешката излезе вярна, цветовете са идея по-светли и наситени, което за мен е плюс. Нямат дефекти.
Много съм хепи. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
С чиста съвест мога да спра да купувам обувки. Mr. Green

Остана ми само да си дочакам другата седмица бордото на RAS, 37-ката.

# 169
  • Бургас
Освен това намерих превозвач, който действа, доста бързо и експедитивно и има три курса седмично Crazy.
Сега остава и да споделиш кой е и вози ли до Бургас?

# 170
  • София
Благодаря за новата тема   bouquet

Чакам тези ботуши от склада
http://www.amazon.fr/Melvin-Hamilton-Franzi-Boots-femme/dp/B008K … rhf_se_p_t_1_NXSV

Здравейте! Може ли да ми кажете за какъв склад става въпрос?

# 171
Сега остава и да споделиш кой е и вози ли до Бургас?
Стига да не се сметне за реклама. Фирмата е Gabieli и вози до Бургас. Peace

# 172
Тези също, до последно се чудех какво ще дойде. Е, грешката излезе вярна, цветовете са идея по-светли и наситени, което за мен е плюс. Нямат дефекти.
Много съм хепи. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
С чиста съвест мога да спра да купувам обувки. Mr. Green

Остана ми само да си дочакам другата седмица бордото на RAS, 37-ката.

Честити! Hug
Гледам франсетата най-сетне са насмогнали да си оправят част от снимките, но съответно и цените им са вдигнати Confused... аз спрях да ги следя - на старата цена  ли ги взе?

пп. Да измрънкам, че още не са ми шипнали чантата - сутринта им писах - отговориха любезно, че съм щяла да получа мейл, когато я пратят (все едно не знам Rolling Eyes), ама въпреки това все още не я пращат   Confused  ... гадове  Close

# 173
# 174
  • Варна
k a t r i n , изпратих ги вече и не мога да премеря,но аз нося точно 38 номер и всичките ми обувки са с стелка 24.5 см.,а както написах ботушите си отговарят съвсем точно и предполагам и тяхната стелка е толкова.
Благодаря ти, аз се чудя с моите 24см дали ще се напъхам в 37-ми. Някой ако има 37-ми номер ботуши на Bugatti, ще  помоля за размер на стелката.

# 175
# 176
Дайте отзиви за тази марка , че кожените им ботички са симпатични и с намаление  Rolling Eyes
https://www.javari.de/dp/B00CM6G5V8?&camp=1410&creative= … YZBWRMWNS5DT&

Нямам този модел, но имам 2 чифта на марката и съм изключително доволна от качеството.

# 177
И аз си получих Frentani чантата. Четох мненията ви за кожата и ги споделям и аз. Смятам все пак, че е естествена кожата. Понеже не е точно моята чанта, отива подарък за майка  Grinning

# 178
Добри намаления на по-стари модели на добри марки в английския Амазон:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007JGAH4C/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE
Дали си отговаря на размера този модел, някой може ли да сподели?
Харесаха ми много, а и Деси като напомни за кода.... ги поръчах.  Grinning
Да се ориентирам в размера, че ако са уголемени, да ги отказвам, докато мога.
Отзивите отдолу са, че са умалени и за тесен крак, доколкото разбирам...
Имаме ги от миналата година, пак по това време и на почти същата цена. На дължина си отговарят точно според мен, но като почти всички модели на Pikolinos са за тесен до нормален крак.

# 179
  • София
Обещаните снимки на обувки Castaner
Скрит текст:
Съжелявам, но неможах да направя албум на марката  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт