Спиди си мислят, че са куриери!

• 219 978
  • 1 641
  •   3
Отговори
# 1 635
Поръчваш си нещо от чужбина и то попада у спиди - пратката отива на напълно различен адрес от този на който си поръчал да отиде. Гарантирано само от спиди. Дори не си правят труда да погледнат стикера залепен на пратката на която е написан адреса. Просто ти я изпращат на адрес който фигурира в тяхната база данни. Ама дали още живееш на този адрес тях не ги интересува. Пълен хаос и незнам защо това спиди още съществува!

Update - от амазон всичко беше наред бяха записали правилния адрес на пратката. От спиди при приемането на пратката изобщо не са гледали кой е адреса сложен на кутията - гледат само телефона и каквото им излезне в базата данни - в моя случай адрес на който не живея от 4 години и така пратката отиде на другия адрес който не живея вече и не е записан на стикера на кутията. Оттам нататък телефонни обаждания и пренасочване на адреса. И естествено повече чакане. Интересното е, че дори ме излъгаха защото по телефона ми обясниха, че ми пращат пратката на грешния адрес защото той бил записан на кутията което изобщо не беше така.

# 1 636
Пратките могат да се пренасочват от имейла за доставка.

# 1 637
Тези спиди ако си пратил пратка с наложен от един офис, а вземеш наложения от друг, даже и личната карта не им помага, за да ви го изплатят. Само техния код. Същите неандерталци като в А1

# 1 638
Преди години ми архивираха едни пари защото не съм ги взел 2 или 3 седмици и се наложи да ходя още 2 пъти докато го оправят и с тия пин кодове са се издухали хептен

# 1 639
Вече 3 дни ги чакам да ми доставят едни документи до адрес. Куриери ли нямат на разположение, не знам.

# 1 640
Ще се върнат всички към пощите, що се отнася до документи, които трябва да получиш на ръка. Цените им и до офис не се траят, дори и да става дума за един лист.

# 1 641
Не ви ли се вижда прекалено много вече проблеми и казуси с тези куриери? Нали уж са модерни с компютри системи, скъпи цени. Какъв им е проблема, че са толкова спънати постоянно? Така и така събират пари, да платят на някое по- умно IT да им направи нормална система като на еконт например

Общи условия

Активация на акаунт