Отговори
# 150
smile3521 newsm47

Габи браво Party Party Party

Лава се е мернала Heart Eyes

Лека на лягащите Hug

Лека и от мен Hug що си домъкнах лаптопа ooooh! шматка Laughing

# 151
Аз Ви препоръчвам да не се настройвате предварително, че Чаатай, ще каже нещо.
Тези, които следяхме от-до онлайн АФК(сигурно има и други измежду Вас като мен) много добре си спомняме как Ча трябваше за един Свети Валентин да покаже своята скрита с невидима шапка приятелка, Mr. Green да, да, ама нищо подобно не се случи и си останахме само с очакванията. От тогава лелчето Ви не се връзва на журналистически бомби. Mr. Green
Тони и аз мисля като теб, с края на сериала, ще има-goodbye, до свидания. Joy
Лека Звезичке, Hug лека Ви нощ и от мен. Hug

# 152
Лека на лягащите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И аз ви пожелавам лека нощ Hug Hug Hug Hug Hug

# 153
  • Още у мъглата ...
Павлинче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Аз, докато те поздравя, трябва да ти казвам лека  Grinning Hug Heart Eyes Heart Eyes
Тони  Hug Heart Eyes Heart Eyes Чекай малко, се си мисля, че ако е няква бомба новина, няма да я кютат до събота, та да ги изпревари някой друг папарак и да не са я поднесли първи  Mr. Green Peace Peace
Аз и за онези снимки със супата казах, ама никой не ми обърна Фнимание, че снимките излязоха в туити чак привечер Laughing Peace Е сори, ама аз, ако съм папарак и най-вече редактор на медия, няма да чакам да мине цял ден, за да пусна горещата новина, ами ще гледам колкото може по-веднага, щото не съм само аз папарак, който ги следи, за да съм първа Peace Значи са били наясно, че няма кой да извади такава "гореща новина"  Mr. Green Peace Щото дали е гореща, дали я има, дали е новина  Peace

Джейни, ама там дет са седнали, Чачи гледа към небето и си спомня за Ферка и балоните  Grinning Party Party Party

# 154
  • Още у мъглата ...

Начи е бил от "огромната" агитка на стадиона  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Жани  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 155
  • Още у мъглата ...
smile3521 smile3521 smile3521

# 156
Те си мислят, че както харесват хората Яман и Мира, така ще харесат Чачи и Сера  Sick , да, ама не !   #Cussing out те половината гледат сериала заради Ча и сега с тези снимки рейтинга на ПО ще падне, поне аз така мисля  Peace

# 157
Миме smile3521

Лека на всички лягащи smile3524

Една готина Хазал от ЗП Heart Eyes

# 158
  • Още у мъглата ...
А дорде си изнапиша трактата, всичко изполегАло  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Джейни  Heart Eyes, вярно днес много хвалби и аплодисменти си имам от теб  Grinning Hug Hug ... и обичкане  Grinning, ама и аз си те обичкам  Hug Heart Eyes

# 159
ей к'во сега пак Серка та Серка ееееее бактън от нея вече Crazy Crazy Crazy Crazy
ся изневерявали ми Чачи със Сера или йок Sad Чи нимо'йм да схванем нЯщУ Crazy
гледам разни фотки,ама от сета или от реала са  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
гледам само умно и с разбиране Joy Joy Joy Joy Joy и за к'во иде реч билмийорум,щото нищичко не съм чела Sick

и вижте к'во да вземетИ да ми отразите авчето чеееее Joy Joy Joy Joy Joy

# 160
  • Още у мъглата ...
Те си мислят, че както харесват хората Яман и Мира, така ще харесат Чачи и Сера  Sick , да, ама не !   #Cussing out те половината гледат сериала заради Ча и сега с тези снимки рейтинга на ПО ще падне, поне аз така мисля  Peace

Ако се потвърди статуса на либовна двойка, ще се оттеглят фенове, то от сега има, ама има и доста на стенд бай  Peace

# 161
  • Още у мъглата ...
ей к'во сега пак Серка та Серка ееееее бактън от нея вече Crazy Crazy Crazy Crazy
ся изневерявали ми Чачи със Сера или йок Sad Чи нимо'йм да схванем нЯщУ Crazy
гледам разни фотки,ама от сета или от реала са  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
гледам само умно и с разбиране Joy Joy Joy Joy Joy и за к'во иде реч билмийорум,щото нищичко не съм чела Sick

и вижте к'во да вземетИ да ми отразите авчето чеееее Joy Joy Joy Joy Joy

Отразявам ти го  Laughing Hug Hug Heart Eyes Аз не съм много отразителна, та хубу ми каза  Grinning Hug Честито да ти е Hug Heart Eyes Heart Eyes

А Чачи, ша оди, ша оди, па у диспансерчито ша кацни  Mr. Green Joy Joy Joy

# 162
Габ Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Жани Hug, трябва да те разочаровам, ама ти изневерява Grinning, земи го стегни и да не се излага така.

Лично от съботното интервю, аз не очаквам нищооо Mr. Green

# 163

Ако се потвърди статуса на либовна двойка, ще се оттеглят фенове, то от сега има, ама има и доста на стенд бай  Peace

100% ще се оттеглят  Peace

# 164

Общи условия

Активация на акаунт