Празникът на мама наближава,а юлчето в корема сладичко си шава - Тема 11

• 30 007
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
  • Телиш/Плевен
Дами, имаше ли някой специален, който ви забрави на днешния ден? Как реагирахте?
Аз нещо не го тача много този празник...  Embarassed Някак "ден на жената" ми звучи абсурдно. Нали сме жени всеки ден?! Laughing Та освен на вас, не съм честитила на друг, на мен също не са ми честитили, понеже си ме знаят моите хора, че не го празнувам това нещо. Blush

# 256
  • Пловдив
Дами, имаше ли някой специален, който ви забрави на днешния ден? Как реагирахте?

Би ми станало кофти само,ако съпругът ми забрави.За всеки друг съм ОК

# 257
Добро утроооо мамиии!
Харесах слинг и май ще го поръчам:
http://www.aliexpress.com/item/GOOD-BABY-TODDLER-NEWBORN-CRADLE- … G/1502100065.html
има го и в продавалника:
http://prodavalnik.com/bebeshki-sling-2-v-1-i40545525
Какво ще кажете?

Днес съм на вълна пазаруване,какво ще кажете за тези:
http://www.aliexpress.com/store/product/Baby-Toddler-Safe-Cotton … 1_1518814742.html
http://www.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-Animal-sha … 3_1456933699.html Тази хавлия много ми харесва,но материята май не попива..как мислите?

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 08:19 от Nina_88

# 258
Добро утро момичета в този слънчев ден Simple Smile

Четох че мама_цвети е писала за джъмбо - имаше доста голямо разнообразие на бодита, чорапки и шапки - не ми хареса само че за момиченце 90% бяха в розово или розово и бяло. Тоест няма голямо многообразие на цветове, но пък примерно имаше бодита бол каквито ти душа иска с къс ръкав, потник, дълъг ръкав и са на много добри цени - аз и за баткото от там все си купувах.

Нина 88- тази хавлийка с качулката ми изглежда повече като одеалце и мен ме съмнява че ще попива.

Аз отивам да се ровя за пеленки в интернет че нищо не харесах вчера.

# 259
Здравейте момичета,най-сетне да се включа и аз.Терминът ми е за 06.07 и чакам едно прекрасно момиченце.Неможах да се включа по-рано,но ви чета от самото начало и се радвам,че пишете по всякакви въпроси защото вече сте ми помагали не един път.Благодаря  bouquet

# 260
Здравейте тумбачета, надявам се вчера да сте си изкара ли незабравимо! Ние с ММ точно така си изкарахме - излязохме 20,00 часа и се прибрахме в 21,20  Mr. Green явно на бебо не му се празнуваше защото като ми стана лошо и като се почна едно  Sick какво да ви кажа прекрасен празник беше  hahaha и за капак на всичко днес се събудих с ужасно главоболие (синузита пак ме мъчи)  ooooh!

# 261
MAMA_SANCHO показвай каквото харесаш, за сега пазарувам всичко по интернет,че в моя град няма нищо  Sad
 zaia84  Добре дошла   bouquet
Мимето14 на мен това ми се случи на 14.02 и снощи помолих милото да си стоим в къщи.... Дано ти мине главоболието по-скоро.

# 262
Здравейте мамчета   food010
Аз снощи се бях наканила да излизам по мадамски ама татито ми забрани да не съм настинела пак. Обаче днес отивам на Старосел на СПА (да де покрай спа-то ще съм  hahaha) с едни момичета. Мисля да се забия в някой салон и да си направя маникюр. Това ще да ми е спа-то Simple Smile
Тези дни като се позалежах и бебето го усещах почти през целия ден  newsm32 имам чувството че прави салто вътре. много миличко ми става!

# 263
Nina_88 а защо цените са в долари?
Mama Sancho и аз си търся пеленки, одеалца и лятно чувалче за бебе. Ако намериш нещо хубавко, свиркай Wink

# 264
За сега главоболието мина  ooooh!
като гледам май много от нас пазаруват онлайн. И в нашия град няма нищо интересно! Така че който хареса нещо да споделя и тук    love001
Аз сега съм решила шезлонг да купувам обаче защо на всички снимки бебета ми се струват поне на 5-6 месеца? От колко месеца може да се ползва примерно ето този харесах: http://www.babayaga-store.eu/product/1810/bright-starts-shezlong … vintage-6926.html

# 265
Привет мамчета, ние снощи си изкарахме добре, бяхме се събрали по домашно в една приятелка, и тя бременна, ама с месец преди мен и си хапнахме доста добре....изправи ми се косата като се прибрах и видях заковани 60кг.  smile3511
Nina_88 на лекциите в Стара Загора присъстват и мъже  Wink както е писала Avencis са безплатни и един път в месеца, този месец е на 22март http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=1&id=5

Аз имам един въпрос малко е рано, но ме вълнува доста, тъй като за сега  сме в гарсионера, на която и хола и спалнята е със западно изложение и лятото е някакъв ад, ако беба стои повечето време в спалнята на отворена врата, може ли климатика да охлажда поне малко  newsm78

# 266
  • Варна
Ох, момичета, как се уплаших.
Работих на компютъра около 2 часа и държах мишката непрекъснато, като ръката ми беше насочена надолу. Изведнъж се поду и не можех да я сгъна, пръстите ми бяха като кебапчета. Слава богу мина за 10-тина минути. Сега е съвсем леко подута.
Чувала съм, че ако ти се подуят ръцете или краката, трябва бързо да се ходи на лекар.
Вие знаете ли нещо по въпроса?

# 267
Здравейте! Вчера за празника бях с температура. Направо бях като парцал. Не можах да мръдна от дивана. Дано днес не вдигам пак температура. Направо е ужасно. Не знам за кой пореден път тази година съм болна.

# 268
  • Там някъде
Добро утро, момичета! Ние с ММ от сутринта подхванахме едно сериозно почистване и вече сме почти на финалната права (аз приключих де Grinning) За пазаруването - аз вече започнах, като уж не съм от суеверните, ама и при нас първата покупка беше шапка Mr. Green Аз имам голяма чуденка относно количката. Влюбена съм в Jane Muum, бяхме решили да е тя, но като започнахме да обикаляме по обстойно магазините и ми направи впечатление, че полските на Abdor не са никак лоши (малко по-тежки са и има лека разлика в маневреността), а разликата в цената е сериозна. Гледах s-line i marsel в Стара Загора и ми харесаха. Давам си сметка за разликата в цената, а за полските има много добри отзиви, а и са красиви и все пак нещо ме тегли към Jane...а по-принцип не съм от нерешителните, ама пусти хормони.....
А иначе да се похваля - снощи бяхме на заведение и изкарах до 11 часа bowuu Това не ми се беше случвало май откакто забременях с изключение на нова година Mr. Green

# 269
Привет пупета Hug Имам един въпрос по отношение на слинговете - както сме лятни мами и с този слинг на бебо и на нас няма ли да ние много жега? Иначе аз съм за, но  ми се струва, че ще съм вур вода  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт