Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за третия фетален морфологичен преглед?
Какво представляват контракциите по време на бременност?
Колко нощници трябва да донеса в болницата за раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за третия фетален морфологичен преглед?
Мненията за третия фетален морфологичен преглед са разнообразни. Някои майки смятат, че е ненужен, особено ако всичко изглежда добре на предишните прегледи. Други смятат, че е препоръчително да се направи, за да се потвърди здравето на бебето. От съществено значение е да се консултирате с вашия лекар и да вземете решение, което е най-добро за вас и вашето бебе.
-
Какво представляват контракциите по време на бременност?
-
Колко нощници трябва да донеса в болницата за раждането?
-
Защо бебето ми постоянно се движи и остава ниско в ляво?
-
Какво трябва да гледа лекарят по време на фетален морфологичен преглед освен аномалии?
даже сега за една седм.ми отхвръкна коремчето та да се вижда че не съм си просто едричка ,а и бременна
кураж мила и търпение 
Какво ли не си капах, какво ли не дишах, с какво ли не си пълних носа. И кашлица на всичко отгоре, а пък беше събота и неделя, чаках с нетърпение понеделник да отида на лекар, но ми се размина. Вече съм по-добре, но за капак Ади от вчера се събуди със сополи. Цял ден беше с червени очички и кихаше през пет минути, и като кихнеше такива соплои излизаха, че капеха по земята, яко. А бе ужас. Стана ми толкова жал за милото, само като си помислих аз какво преживях, а тя нито може да каже, нито може да си издуха носа, нито инхалации да си направи, нищо. Тъпчех я с инфлуцид и цинабсин през два час. Отделно витамин Ц за пиене и е нослето за хремата и отделно капки, приготвени от физ. р-р + клеева тинктура, пак през 2 часа. Наблъсках я яко и днес вече беше по-добре. Слава Богу! Продължих с лечението и днес, като се надявам утре вече да е по-добре.
И аз отивам към болницата ей сега -лягам и се моля
Мъжо щял да вади списък от интернет, та да избирали.... Абе пак като предишния път ще мятаме списъци пет месеца....
Ох, така ме запали, моля те качи снимки да я видим! Много се ентусиазирах