ФЕВРУАРчета на ръце разнасяме и в "Родени" се нанасяме

• 36 979
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • София
нашите колики спряха след като аз спрях всички капки и капчици, които ни беше дала педи...а вчера гастроентереложката каза и биогаятта да не давам Simple Smile караме я на  витамин Д само  Mr. Green
като спрях лекарствата и повръщането намаля!

# 301
Miloto, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива,желана и обичана от всички около теб! Само да вметна, че и моята мама е родена днес Peace

При нас коликите мисля, че отминаха, но не смея да спра еспумизана. Мисля да го давам още малко.

Много ви завиждам за въртележката Rolling Eyes Аз имам странна фобия, която ме спира да купя такава играчка на малката Вики. Започва да ми се вие свят от предмети, които се клатят. За това и вкъщи никъде нямаме полилеи, а от онези лампи...тип чинии. И вертикалните щори ми харесват, но не мога да си сложа такова нещо в нас. Поради същата причина ще минем и без въртележка Embarassed

А иначе ние вече си гукаме. Като и говоря аз, тя почва да ми се смее и да издава странни звуци. Много е забавно Laughing

За спането - вечер последно яде около 8.00-8.30ч и после спи до 4.00-5.00ч, но пък задължително после се буди в 6.00 Като часовник е и не мога да разбера защо. Не плаче, ако я гушкаш. Иначе мрънка, а като я гушнеш започва да ти се смее. И така около час и после пак заспива newsm78

# 302
Вчера сутринта както си мрънкаше, бебето ми се укроти от звука на сешоара. Тъкмо бях излезнала от банята и се оправях, а тя ме наблюдаваше от леглото... После се разрових в ютюб за същия звук, че ще прегрее сешоароа.Wink Та вчера този шум я успокои повече от лекарствата за колики. Пускам й го на телефона, гушкам и така. Иначе следобед и вечер е тегаво доста - боли я, свива се, бълбука нещо в коремчето...

# 303
Милото Честит Рожден Ден  newsm51

Ние също вече много се радваме на въртележката и издаваме много звуци Simple Smile
Смее ме се с глас и въобще става забавно.
Относно спането последно хапва към 22:30 и после се будим чак към 7:30 или 8:30, хапва и пак заспива. Simple Smile През деня също си поспива и е спокойна.
А за чая от копър, аз и давам от както сме се прибрали от родилното заедно с лефакс и мога да кажа, че не съм видяла зор от колики.
Но имаме друг проблем - много ни ловят уроки и става страшно, голям рев настава, но и с тях се оправяме! Simple Smile

# 304
  • София
леле как спите повечето нощем Simple Smile. искренно ви завиждам. Ние на всеки 2,5-3 часа си искаме цицка и това си е  Laughing

за уроките - аз съм си вързала червен конец на лявата ръка на детето и всеки път след разходка му мия 3 пъти очите и нямаме поблеми, иначе понякога се дере като луд и щом му измия лицето и се успокоява.

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 16:58 от guerry

# 305
  • NE
за уроките - аз съм си вързала червен конец на лявата ръка на детето и всеки път след разходка му мия 3 пъти очите и нямаме поблеми, иначе понякога се дере като луд и щом му измия лицето и се успокоява.

Това трябва да се пробва. Peace

# 306
  • Шумен
Момичета нали знаете през бременността чертата, която се появява на корема по средата....та вече почти 2 месеца от както съм родила и не се е махнала. Някой знае ли кога изчезва, че ми вади очите като се погледна - супер е грозна?  Embarassed

# 307
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Момичета нали знаете през бременността чертата, която се появява на корема по средата....та вече почти 2 месеца от както съм родила и не се е махнала. Някой знае ли кога изчезва, че ми вади очите като се погледна - супер е грозна?  Embarassed

Предните бременности се махна след година ...

# 308
  • NE
И при мен стои.

# 309
леле как спите повечето нощем Simple Smile. искренно ви завиждам. Ние на всеки 2,5-3 часа си искаме цицка и това си е  Laughing

Имаме червен конец със синьо оче на ръчичката, на количката, мием очите със светена вода но не помага. В повечето случаи се налага да ни пребаят  Sad

# 310
  • Sofia
Честит рожден ден на Милото !!!!!!   bouquet Много, много щастие и здраве !!!!

Момичета, моля споделете - бебетата задържат ли си главите !? Моето почти не или мн.малко....

Дпомням си че каката си виреше нослето много по от рано....и съм се притеснила....почнахме едни масажи...

Иначе все сме на ръце и затова не смогвам да се включа в темата  Wink

# 311
Здравейте от нас. Ние днес бяхме на консултация и ваксини.
Мони е 6.000кг и е 63 см, наддали сме с 1,400 от миналия месец (за 40 дена), вдигнаха ни Вигантола на 2 капки заради по-бързия растеж. В началото се стреснах малко, но като се има в предвид, че се родихме 3,700 и двамата с баща му сме високи после се успокоих.
Препоръчаха ни от 5ти май (пълни 3 месеца и започване на 4тия) да започнем захранването със зеленчуково пюре, защото сме били на АМ, а и след като наддал толкова бързо, било уместно да започнем ... но не ми се иска сякаш толкова рано да захраня  newsm78
Иначе сме добре и двамата. Аз вече си върнах фигурата, нося си дрехите от преди да забременея, спортувам. Мони няма колики, кротък е и .... само таткото ни липсва, но още 2-3 месеца и щастието ни ще е пълно.
Това е от нас, хубава вечер на всички Hug
Редактирам:
 - относно чертата, моята почти се махна, има едно лееееко кафенеене горе, но надолу я няма никаква.
- относно главата - Мони също е от мързеливите, не иска много много да я държи, а като го оставя по корем, от мързел заспива така Grinning.

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 21:31 от Кръстева

# 312
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добро утро, мацки и бебоци  Hug

alegra, според мен се вкарваш в излишни филми ... Със средната не съм правила масажи, не съм слагала по корем, не съм подпирала да седи, не съм водила за две ръце ... Когато тя беше готова, тогава ставаха нещата ... Отпусна се да ходи "чак" на година и 2 месеца - ама проходи като голям човек без да се клатушка. С всичко беше така.

Кръстева, ти си решаваш, но защо не се консултираш и с друг педиатър  newsm78 Твърдата храна качва повече на тегло - хеле пък кашите ... Средната не искаше да пие АМ и тогава ЛЛ каза да захраня на 5 месеца точно с безглутенова каша, за да качва грамчета, даже много бързо в рамките на три седмици замених 3 хранения от АМ с 2 каша и 1 зел. пюре, точно за да качва на тегло ... Според мен изчакай ..., ама ти си знаеш ...

Ще ви следя дали пишете - да знаете  Joy

Лек ден!

# 313
  • Varna
Добро утро, момичета! Усмихнат ден ви пожелавам и по-малко рев  Laughing ! Относно захранването и аз се чудя какво да правя. на 30 април сме на консултация и ще видя педи какво ще каже. Още ми е чудно как така се промениха идеите за захранване на бебоците- баткото като го захраних на 3 месеца от 2 100 кг човече сега вече е почти мъж  Sunglasses с една глава над мен. Обаче сега ще чакам педи да каже какво да правим, защото и ние сме изцяло на АМ! 

# 314
Здравейте мами,

Искам да ви попитам по колко дълго се хранят вашите бебенца (колко време протича храненето)? Ние сме на смесено хранене (още предлагам и 2те гърди и после АМ) и цялата процедура отнема 1 час ... че по някога и повече Sad После, да постои изправен 20 минути (много повръща иначе) ... и така почти не остава време за нищо защото започва следващото ядене. Как е при вас - По колко време ядат бебчовците?

Общи условия

Активация на акаунт