ФЕВРУАРчета на ръце разнасяме и в "Родени" се нанасяме

• 36 993
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добро утро, мацки  Hug

Милото, да си здрава и много щастлива  Heart Eyes

Ние сме добре ... уж ... Средната пак е болна у дома ... Цяла зима изкара без да кихне и от средата на март като се почна - през седмица болна ...
Най-дребната расте Simple Smile Вече казва: Агу  Joy Смее се на глас ... Хапва по малко ...

Пишете по-често, бре хора!!! Жал ми е, че вече 2-ри месец тече, а ние не сме преполовили дори темата ... Нещо само на съвети от ЛЛЛ се обърна ... Не, че има нещо лошо, но някак си ... Все ми се щеше да сме по-активни и задружни ...

# 286
 Почти безобидн@, благодаря!  Heart Eyes Страхотен букет си ми приготвила!
 Да ти се оправя средната по-бързо! То зимата беше мека, а от март-ненормално време, затова и настиват, но иде лятооооо....Така го чакам!
 И ние се смеем с глас, ама не сме полиглоти като вас! Laughing
 Ще пиша при възможност по-често, ама все време не стига, а през последните месеци от бременността чак се чудех, какво хоби да си намеря... Joy

# 287
  • NE
Мило Честит рожден ден! Пожелавам ти да си жива и здрава, обичана и щастлива жена и майка и все пондуша да си на 16. Hug
Безобидна Подкрепям мнението ти за темата. Peace
Да се оправя скоро малката кака. Praynig

С бебе Вили се борим упорито с коликите. Вече съм се отчаяла. Вчера пак бяхме при педи и сменяме какви ли не капки. Сега почваме Абоколикен, че Колийфа освен че не вършат никаква работа се оказват и безбожно скъпи. Интересното е че прочетох, че трябва да се съхранява Абоколикена в хладилник, че се разгражда ензима и на стайна t. Като изключим това Вили папа много добре и последно бе качил 1300 гр за месец, а на седмица - 300 гр. Забелязвам, че доста бързо суче и вече чака да се разнасяме из къщата. Хубаво, че таткото го взима когато е вкъщи и майка помага да изляза за малко за,да,не стоим само в леглото. В повечето вечери спи непробудно и съм безкрайно благодарна, че не е нощна птица като мен. Но е взел кожата на татко си и сме само на Мустела, че се повлиява от всичко. Чудя сено дали да не пробвам турските памперси, но ме е страх да не се подсече.

Приятен ден февруарски мами и бебоци. Hug

# 288
  • София
здравейте и от мен  Hug

Честит рожден ден miloto    bouquet. Бъди жива и здрава и много щаслива.
Милото май си си намери най-хубавото хоби  Wink.

Не мога да кача и аз едни такива хубави цветя като почти безобидна, незнам как става Sad, трябва да ми обясните  Blush , че ми се иска да поздравявам и аз така с хубави картинки Simple Smile.

Почти безобидна бързо да се оправя малката кака.

Нашия мърморко расте усилено. Вчера се мерихме - 5630кг и към 62см. Почва сериозно да ми тежи , та май ще трябва да го отвиквам от носенето на ръце.

Весело да изкарате празниците момичета, макар ужасното време , но ако ви е скучно пишете тук  Simple Smile.

# 289
  • София

С бебе Вили се борим упорито с коликите. Вече съм се отчаяла. Вчера пак бяхме при педи и сменяме какви ли не капки. Сега почваме Абоколикен, че Колийфа освен че не вършат никаква работа се оказват и безбожно скъпи. Интересното е че прочетох, че трябва да се съхранява Абоколикена в хладилник, че се разгражда ензима и на стайна t.

ние сме на био гая вечер и през деня давам абоколикен и еспумизан. Редувам ги - горе доло седмица абоколикена и като видя че почва много да се гърчи сменям за няколко дена с еспумизан. Незнам имам чуството че им свиква ли, незнам, но като сменя пръцка цял ден и веднага се укротява.
Абоколикена ми седи в хладилника  с био гаята.
доволна съм от тази комбинация.

# 290
  • NE
Гери Давам заедно с Абоколикена и Еспумизан. Доволна съм от еспумизана, но при нас не е само проблем с пръцитата, но и имаме съмнение за непоносимост към лактоза. Ако се окаже това ще бъде много гадно, нищо че нямаме такава алергия в семейството. Толкова усилия да кърмя и ако мине и на АМ ще се гръмна. До Биогая още не сме стигнали.

# 291
Добро утро и от мен в този дъждовно-снежен ден!
Милото, Честит Рожден Ден и от мен! Пожелавам ти всичко онова, което те прави щастлива!  bouquet
И ние се разнасяме на ръце, така заспива в повечето случаи, но не мога да я оставя да реве, а аз да се правя, че не чувам. Свекърва ми ми е на гости и само се опитва да ми дава акъл относно носенето на ръце и приспиването, и кърменето, и даването на вода и веднага бива отрязана от мен, но пак неспира да нарежда. Просто не могат ли да си мълчат се чудя. newsm78
За коликите си мисля, че вече намаляха,  но като цяло не съм видяла кой знае какъв зор с тях. Давах инфакол и едно хомеопатично и това е. Сега от няколко дена съм спряла всичко и не намирам някаква промяна.
Почти безобидна - да оздравява бързо детенце, че е много неприятно(меко казано).
По колко ви спят децата през деня? Моето спи на често по 20-30 мин. когато сме си в къщи.15 мин. се разнасяме и 20 спи.И след 30 мин. пак така. Но ако сме на разходка си спинка почти през цялото време. Та такива неща при нас.
Хубав ден ви пожелавам и спокойни бебенца!

# 292
  • Varna
Здр и от мен! Честит рожден ден на Милото!
Ние сме добре и мисля, че се справихме с коликите- с биогая вечер. Сега вече Боби е спокоен, през нощта спим без да се будим за хранене, а през деня дори и да не спи между храненията си лежи кротко в кошарата и се " омагьосва" с въртележката над главата! Вече раздаваме усмивки наляво и надясно и издаваме странни звуци! Laughing

# 293
Милото,честит рожден ден-да си жива и здрава ти и всички около теб!

Тази нощ щях да се побъркам с тези колики-при нас обикновено са към 4 ч. сутринта,но сега имам чувството ,че започнаха още от 1 часа!!! Сега толкова ми се спи,че едва гледам,а имам доста домакинска работа за вършене-все пак идва празник...  Crazy Ние вземаме Лефакс и Био Гая-една приятелка ми каза,че давала на бебето си по една лъжичка чай от джоджен преди хранене-вие чували ли сте за такова нещо,дали не е вредно?  newsm78

# 294
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ех, че е готино като се активизирате  Hug Hug Hug
Flower Fairy, Колийфа също трябва да се държи в хладилник! Дано не се окажете с непоносимост към лактоза  Praynig Иначе Диди почти няма колики ... Даже мога да кажа, че от 2 седмици няма. Превива се като пръцка, но като си свърши работата всичко е ОК Simple Smile Аз от 2 седмици слагам колийф само вечер по 4 капки + 5 капки био гайа ...

Моето чаве си е изградило странен режим - последно вечер яде към 19-20 и откъртва до към 4-5 ... През деня хапва на 2,5-3 часа, но повече от 100 мл. не мога да й пробутам ...

Гери, бравос за мерките  Hug Моята е към 4100  newsm78 Иначе картинки се слагат много лесно: намираш си картинка в нета; даваш - копи имаж адрес; идваш тук и пействаш адреса; след това го маркираш да стане син целия и му даваш от втория ред символа с картинката Simple Smile Пробвай!

mery_mery, гушкай докато можеш, че после нямаааа  Joy и да искаш - ще бяга Simple Smile

ta4i74 и при нас започна от седмица да се "тачи" въртележката  Joy Заглежда се и й е интересно Simple Smile

Благодаря ви момичета за пожеланията за средната кифла  Hug Ще се оправи, ама си лазим взаимно по нервите  Joy Иска й се да е навън, да е сред деца, а времето е лошо ... Днес се счупи и кукленската й количка, та е още по-кисела ...

sunny:*kiss - аз лично НЕ бих рискувала ... Питай педиатъра си, но ... Коликите, вече с трето дете се убеждавам, си ги има и нищо не помага окончателно и крайно ... Минават си с времето ... Всички неща, които даваме са само за успокоение на майката според мен, че прави нещо по въпроса ...

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 10:57 от Почти безобидн@

# 295
  • NE
Ние на практикс не спим през деня освен ако не заспи върху мен след кърмене или в количката след доста време разхождане. Когато съм сама това неспинкане през деня много ме изморява защото сложа ли го в кошарата и спи между 10 и 20 мин и като се осъзнае и почва велик рев.
Въртележлата и ние много и се радваме, но от повивалника. Иначе досега само веднъж успях да го приспа с нея, но е една от любимите играчки. Пробвам го на активната, но не ми се получава още.

# 296
  • NE
Съни При вас положението е още по-зле, но се надявам скоро и при вас да отминат.
Мен педи ме кара да давам чай от копър на Вили или аз да го пия и ще почна първо през мен. Друга дружка ми каза, че нейната мацка е реагирала само на чай от анасон, че и това ще търся. Знам, че ако майката пие по една глътка мастика три пъти на ден също имало ефект върху коликите. Аз обаче не мога да пробвам зареди жлъчката.

Момичета давате ми надежда, че се вижда края на коликите. Hug После идват зъбите. Crazy

# 297
...

Момичета давате ми надежда, че се вижда края на коликите. Hug После идват зъбите. Crazy

Точно това казвах на ММ вчера  Joy Joy Joy Сега ще си починем един-два месеца и после ще започнат зъби да ни мъчат Simple Smile

Моята дребуска хапва за 15-тина минути (на АМ сме); заспива за един час; после час и нещо будува и пак така ... Нощем спи по 8-9 чАса (от 19-20 до към 4-5)... Забелязала съм, че колкото повече време е будна и маха с ръце и крака - след това си намалява интервала на храненията - иска да яде НЕ на 3, а на 2,5 чАса... иска по-начесто да яде Simple Smile Ама нормално е - като се уморява физически да иска да си натрупа пак калориите Simple Smile

# 298
  • София
aз пиех чай от копър и анасон когато ни бяха силни коликите. Взимах си от аптекта, начуквах ги колкото можех и запарвах. Понякога давах и на малчо, но основно аз си го пиех. На него по скоро му давам от чая на ХИП .
flower fairy съветвам те да пробваш и с био гая и дано да няма тази непоносимост към лактозата.

За спането и ние спим малко , по около 20 евентуално 30 минути. Спи повече ако сме на вън или ако аз легна да спя с него Simple Smile. Вечер спим иначе, но пак започна да си се буди на 3 часа за ядене и не пропуска Simple Smile.

# 299
  • Varna
Намесвам се в разговора за чайовете- на баткото давах чай от копър- пиеше го вместо вода и даже минахме тогава без капки за колики! Да вметна само- беше изцяло на АМ!

Общи условия

Активация на акаунт