Ти какво сготви? Снимай, покажи! 116-та тема

• 162 762
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Паста с авокадо

# 136
Гисчо, чуден изглежда козунака ти.   Crazy Прати към Пловдив малко Simple Smile

От мен Постни лозови сарми

# 137
Лабрекс, пак да ме осиновиш, а  Laughing

пеп-4о, одма тЪ зимЪм! newsm44 newsm68 newsm51 Три пъти се връщах да чета, на очите/ушите не мога си повярва! Ръцете няма как да си оставиш у вас, като си представих какви ще ми ги готвиииш! Heart Eyes  Crazy Heart Eyes Grinning

И масленки ще ми правиш, да не се чудя като тая вечер брашното ми много ли е, малко ли е newsm78, ама станаха чууудниии, топят се, топят се в устата! Heart Eyes  bouquet

Черпя те! Grinning

Кифличка от rossonera с кръгче шуМка от Джемма мисля добре ще ми дойдат! Heart Eyes  bouquet  chef
Всъщност нищо от показаното на снимките не може да се подмине равнодушно! Heart Eyes    bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet

# 138
Тайна, и  labrex, и пеп-4o това направо не се издържа вече! Как оживявате с тия вкусотии newsm78

# 139

Филийки от тиквички с хрупкава коричка на labrex

# 140
Тайна, и  labrex, и пеп-4o това направо не се издържа вече! Как оживявате с тия вкусотии newsm78

облизваме се на чуждите  Laughing ако искаш вярвай, имам прясна домашна мас и ако гостенина ни постане още малко ставам и забърквам едни масленки.    Wink  Но се чудя дали тях, или суджук да метна, ей такъв като на Тайна  Heart Eyes Лабрекс, не бива така. Черпиш ме, ама с картинка  Cry
lanvinka, ако ще пратиш от това в колетче, мога да пропусна темата две серии напред  Heart Eyes

# 141
май си правите сметките без кръчмаря  #Cussing out
първо дегустатора на Републиката (бат`Бонго) трябва да опитва. вие сте след това  Joy

# 142
Чудесни неща сте приготвили всички!Поздравления!  bouquet

Печено свинско филе ,мариновано в уиски и подправки.

# 143
  • София
Джемма, може ли рецепта за шунката?
Скрит текст:
От мен първи опит за шунка - от свинско месо, маслини и чесън. от 1/2 кг месо, нарязано на парчета. Следващият път ще пробвам със смляно месо.

# 144
  • София
Petyможе ли рецептата Hug
Скрит текст:
Чудесни неща сте приготвили всички!Поздравления!  bouquet

Печено свинско филе ,мариновано в уиски и подправки.

# 145

Едно постно предложение от мен ловчански пирян

http://valia-recipes.blogspot.com/2014/03/blog-post_9356.html

# 146
  • Балчик
Джемма, може ли рецепта за шунката?

Да, разбира се:
За вкус не мога да кажа как е, защото не сега не ям,на диета съм. Но моите казаха,че е вкусна, само малко безсолна. Другият път ще сложа повече сол и ще я пробвам със смляно месо.
Иначе рецептата:
нарязах половин килограм свинско месо и няколко маслини, 2 скилидки счукан чесън, сол и черен пипер. Разбърках и напълних уреда за шунка, пресовах и варих според упътването 2 часа на 80 градуса. Уредът си има термометър. След това стоя в хладилника към 18 часа и я извадих.
Уредът ми е на Терскома:

Може да се добавят по вкус подправки, червена пиперка ситно нарязана. Може да е от пилешко, пуешко месо, че даже и от риба правят хората. Simple Smile По-едро, по-ситно нарязано, смляно. Peace

# 147
Хлебчета и тиганици

# 148
  • София
Джемма, много ти благодаря, ама явно няма да мога да направя. За първи път виждам, че имало уред за приготвяне на шунка ooooh! Е, мерси все пак Hug

# 149
  • Балчик
Абе то не е голяма философия,само трябва да има с какво да се притисне добре и да може да се излее после бульона, който се получава при вренето, преди да се охлади. и да имаш термометър.

Общи условия

Активация на акаунт