Ти какво сготви? Снимай, покажи! 116-та тема

• 162 629
  • 735
  •   1
Отговори
# 30

labrex, може ли рецептата за цвекловите блинчики, впечатлихаме  Heart Eyes Имам останало малко цвекло в хладилника и не знам какво да го правя.

Анджела, сложих я в РУСКА КУХНЯ, рецептата е на руски, ако има проблем с езика, ще преведа.  Peace  bouquet

*sve* , не мога да подмина чийза, много съблазнителен! Heart Eyes  bouquet

Черпя с руло  Grinning

# 31
rossonera, хлебчето е върховно!
суха_мащерка, много апетитен кекс Simple Smile
sve, бодвам си чийзкейкче Simple Smile

От мен рецепта за вкусен Карамелен мус с карамелизиран ананас с шоколад Valrhona и нова гурме рубрика в блога, заедно с магазин Дар от Боговете.

Рецептата: http://vkusnoteka.blogspot.com/2014/03/blog-post_6.html

Лека вечер   chef  bouquet

# 32
Като видях еклерите се сетих, че мога да направя със солен пълнеж.... Скоро ще имам гости  Laughing
Колко време според вас предварително мога да направя самите еклери и в деня само да ги напърня  newsm78

# 33
  • Русе
Салата в кошничка от тортила

Соленото руло на Пепчо /порядъчно размазано  Wink/

домати с моцарела, пълнени домати и снежанка

Сладки

Торта

http://dimana.snimka.bg/holidays/baba-marta-2014.807111.32721923

# 34
  • Някъде на път....
t_ilieva , бутчетата мариновах за няколко часа в хладилника с кетчуп, горчица и олио. Мерки - на око Grinning. После смесих галета и пармезан - пак на око - и поръсих бутчетат от всички страни. Пекох в загрята фурна върху хартия за печене - чисто и вкусно! Peace

............
happy_mama, t_ilieva, заповядайте! Поставям рецептата на чийзкейка в скрит текст.
............

Момичета, благодаря за рецептите!   bouquet

# 35
  • София
labrex много вкусно руло може ли рецептата  Praynig

# 36
  • София
Благодаря за новата тема   bouquet

# 37
# 38
labrex много вкусно руло може ли рецептата  Praynig

cveti__petkova, наистина е вкусно, много го харесвам. Това всъщност е рецепта за торта, много бърза, лесна, икономична и вкусна. Всъщност правя я точно като торта, но гледам в руската тема една от рускините такива хубави рула - от тук и надолу извъртяла, ама направо се заплеснах, та чак и на мен ми се прииска. Е, моето е далече от нейните, но пък беше страхотно вкусно. Ако езикът е проблем, ще преведа. Peace  bouquet

mama1+2, чудесна трапеза, всичко е много вкусно и красиво!  bouquet  chef

# 39
  • София
  Опит за торта! Нарекох я кучешко ****o, защото така изглежда, но пък е ядлива.. hahaha Joy Без сладкарски приспособления толкова.

# 40
ако има кучешка тения  метни едно парче  hahaha

# 41
  • София
ако има кучешка тения  метни едно парче  hahaha
това ще е следващия опит.

# 42
ако не е бат`Бонго да обира лайната кой ще го направи  newsm78    hahaha
метай смело парчетата към мен.  Joy

# 43
а кремът от какво е всъщност newsm78

# 44
  • София
а кремът от какво е всъщност newsm78
Дъщерята купи някаква сладкарска сметана в кутия, от магазинчето срещу нас, само я разбих.Но не ми харесва,че е много мека и пухкава, няма плътност.Ако бях направила със заквасена сметана, смятам,че щеше да е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт