Ти какво сготви? Снимай, покажи! 116-та тема

• 162 761
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, окапах се докато прегледах нещата ви. Аз откакто родих нямам време да готвя, защото съм съвсем сама с малката и вече честно казано като видя филийка намазана с нещо ми се повдига, но няма как ще се храня с очи-благодаря ви страхотни сте   bouquet Laughing

# 496
у нас магданозени кюфтенца
какоооо , дай едно кИфтенце  Laughing   да го пробам ще ли подхожда на джигера  Joy
а аз ще ти гледам на ръка  hahaha

# 497
такова тревлясало с мерак ти давам.  Laughing и от двата вида.
Айде сега гледай  Mr. Green

# 498
Момичета, окапах се докато прегледах нещата ви. Аз откакто родих нямам време да готвя, защото съм съвсем сама с малката и вече честно казано като видя филийка намазана с нещо ми се повдига, но няма как ще се храня с очи-благодаря ви страхотни сте   bouquet Laughing
дай си адреса и DHL-а  ще те затрупа с манджи.  hahaha

пп. има и момчета. може да са мангали , но са МОМЧЕТА   #Cussing out

# 499
такова тревлясало с мерак ти давам.  Laughing и от двата вида.
Айде сега гледай  Mr. Green
како , виждам ,че още дълго време ще готвиш.  познах ли ?   hahaha

# 500
Извинявам се  Laughing  Laughing Laughing

# 501
 От днес Пълнени печурки

И от вчера Кроасани от многолистно тесто

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 11:02 от Love`s Green Kitchen

# 502
Здравейте! Отново много съм пропуснала, но ще наваксам (някой ден), дано е скоро!

Минавам да ви се похваля, че заложих ванилия от шушулка за домашен екстракт и да ви подсладя с едно лимоново кремче, което е идеално за закуска. Има интензивен лимонов вкус, сладък цитрусов аромат и е мек като кадифе. Опитайте Simple Smile

Приятна вече на всички и успешна нова седмица!

# 503
лимоново кремче , което е идеално за закуска. Има интензивен лимонов вкус, сладък цитрусов аромат и е мек като кадифе. Опитайте Simple Smile

Приятна вече на всички и успешна нова седмица!
малко е  #Cussing out  направи една тенджера и ми го дай за дегустация  hahaha

# 504

Тук пак е много, много вкусно! Heart Eyes Crazy Ама кога ли не е било! Laughing
bongo_2007 ®, на картофките всичко им ходи, самодостатъчни са си и без нищо. Но комбинацията ти е добра! Heart Eyes  bouquet
пеп-4о ме съблазни с магданозените кюфтенца, много ги харесвам! Heart Eyes  bouquet
liglata_bee, добре дошла! Важното е да е вкусно, но според мен, хич не е зле козунакът и на вид.  Heart Eyes  bouquet

У нас супа топчета,

мусака

и меденките с орехи и шоколад Heart Eyes на Илиана  bouquet

# 505
  • София
Бонго, виното и то ли в плика или в чашка отделно;)  Wine Glass
От мен едно сурово брауни...обаче докато не купя блендер май няма да пробвам повече веган рецепти...въпреки цялата борба пак ми е прекалено ядково. Но с пасатор толкоз.

Много хубаво изглежда браунито ти! Моля за рецептата!

# 506
bongo_2007 ®, на картофките всичко им ходи, самодостатъчни са си и без нищо. Но комбинацията ти е добра! Heart Eyes  bouquet
ама аз ги публикувах заради твоите картофи. не че не ги излопах и без картофите  Joy  докато те чакам де са появиш ,чашка по чашка  и бутилката с вино замина. все пак има равновесие -  кило джигер  кило (литър) вино  hahaha

пп.  пеп-4о  днес беше на промоция.  гледах и  на ръка.  hahaha

# 507
От мен свински кюфтета и пилешки кебабчета.Купих ги готови от БГ магазин,мъжа ми само ги изпече.

Последна редакция: нд, 30 мар 2014, 22:40 от Pety

# 508
ама аз ги публикувах заради твоите картофи. не че не ги излопах и без картофите  Joy  докато те чакам де са появиш ,чашка по чашка  и бутилката с вино замина. все пак има равновесие -  кило джигер кило (литър) вино  hahaha
пп.  пеп-4о  днес беше на промоция.  гледах и  на ръка.  hahaha

Да ти е сладко! 1:1съотношение е идеално! Grinning Ама сега, не може така, само на пеп-4о прИмоции Crossing Arms, като си взел тая вечер да гледаш, ми карай наред, де! Инак ще има сърдити! Laughing

И  Pety добра комбинация е докарала, много апетитна скара + бутилчицата отстрани....ммм Heart Eyes  bouquet

# 509
сипи му супичка ти и си урЕдена  Wink  каква е жълтичка само   Heart Eyes
Бонго, можеше по-хубави работи да ми предречеш. КАкво такова все до печката до стоя  newsm45

Общи условия

Активация на акаунт