Лемили срещу Барби

• 23 545
  • 447
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Е, как да не е? Детето възприема Ау, колко е красива, колко е розова, колко е руса!
Как пък не.
Със същия успех детето ще приеме за красиво и едно плюшено прасе.

Детето ми най-различни кукли, ама най-различни. Не се е вкопчило в определен типаж. Харесва си ги всички.

# 226
  • където ми харесва
Аз за някаква Коледа бях купила на щерката много хубава кукла според моите стандарти. След реване и тръшкане детето ми каза, че я е страх от тази кукла. Така и не разбрах какво и беше страшното, но щерката до днес я споменава  с лошо.

С такава муцунка беше куклата, дълга коса, ама съвсем стандартна според мен. Вече на боклука.

http://www.fao.com/product/index.jsp?productId=2666394
Е, виж й веждите newsm78 Не съм учудена, че щерка ти я е било страх от куклата Confused

# 227
  • София
Ох, маркЕтингът ги прокарва и затвърждава тези идеи за "красиво", иначе нямаше повечето Барбита да са тотален кич - русо, пембено и светкащо. Като купуваш и подаряваш такива играчки и ти си в играта.
И много интересно, детето се обгражда с някаква откровена безвкусица за назидание ли, после да му се разяснява кое е циганско ли? Виж, маме, виж, каква грозотия!

И толкова ли не можете да излезете от рамките си, темата не е конкретно за вашето дете. Rolling Eyes

# 228
  • София
Адел, много добре си го забелязала! Веждите са смръщени, както ги рисуват "лошите".

# 229
Lidsy, щом ти казват капацитетите, че има, не спориш! То тая причинно-следствена връзка може да се прояви при теб след 20-ина години, понеже се развиваш по-бавно.  Peace  Mr. Green

Дъщеря ми най-си обича куклите, тип парцалени, които са "рахитични". Какво правим?  Grinning

Може, аз съм практичен човек! След 20-тина години като тръгна да уча медицина тъкмо обучението ми ще приключи и ще започна да практикувам на старини, когато аз самата може би ще имам нужда от лекарска помощ.
Най-добре да спреш да насаждаш грешни представи и ти. Вземи я изхвърли тая кукла и вместо нея дай на детето сглобяем анатомичен макет. Много по-весело е да размъква човешки чаркалаци из къщата.

# 230
  • До хладилника, който обичам
Подобен казус стои и с телесният образ, изграждан от детските филми. Много малко са най-често срещаните героини, на Дисни, които изглеждат що-годе нормално. Сестрата на Лило от Лило и Стич е една от тях.

# 231
  • където ми харесва
Подобен казус стои и с телесният образ, изграждан от детските филми. Много малко са най-често срещаните героини, на Дисни, които изглеждат що-годе нормално. Сестрата на Лило от Лило и Стич е една от тях.
Така е, защото образа й е максимално доближен до оригиналния външен вид на Хавайките Laughing
На мен за това адски ми харесва "Шрек". Защото там се набляга точно на вътрешната красота.Ето, Фиона беше сигурна, че Шрек няма да я обича, ако я види в реалния й външен вид, въпреки че самия той е чудовище. На него не му пукаше тя как изглежда, но комплексите, които са й натрапвани я караха да се чувства зле от промяната на външния си вид. Естествено, накрая стана важно, че не е важно да си красив, важното е да намериш същия изрод като теб!

# 232
изглеждат що-годе нормално. Сестрата на Лило от Лило и Стич е една от тях.

Thinking нормално за тежкоатлетка, може би...

# 233
  • София
изглеждат що-годе нормално. Сестрата на Лило от Лило и Стич е една от тях.
Thinking нормално за тежкоатлетка, може би...
Това почернялата Станка Златева ли е?

# 234
Аз за някаква Коледа бях купила на щерката много хубава кукла според моите стандарти. След реване и тръшкане детето ми каза, че я е страх от тази кукла. Така и не разбрах какво и беше страшното, но щерката до днес я споменава  с лошо.

С такава муцунка беше куклата, дълга коса, ама съвсем стандартна според мен. Вече на боклука.

Е, виж й веждите newsm78 Не съм учудена, че щерка ти я е било страх от куклата Confused

Хе-хе. Цял форум са с такива вежди, сега куклата стана страшна. Laughing лично аз намирам за веждите и за абсолютно нормални.

Куклата беше от този тип, сега ще ме карате да ви ровя снимки да я намеря. Съвсем нормална си беше. Не точно тази, но някакво подобие на тази-не Барби, не монстър хай, не матрьошка, не барбарон.

# 235
  • Пловдив
Барбароните ми бяха много любими пък дори нямаха форма.
Друго любимо ми беше една жаба, която беше с тел втялото и можеше да се гъне всякак.
Имала съм несъзнателен стремеж да стана йога, ама на...

# 236
  • София
Какво чудно има, Цонна, възможно е да не ти харесва нечие лице и без особена причина, може да ти напомня на някого или да правиш други асоциации. Специално показаната от теб ми е симпатична, но наистина има свъсени вежди и нацупени устни.

# 237
Хе-хе. Цял форум са с такива вежди, сега куклата стана страшна. Laughing

Затова съм избрала опция "не показвай автарите"  Peace Не искам да се плаша.
Понеже малко назад стана дума за диетите в ранна възраст, искам да уточня, че говоря за нормално изглеждащи момичета, които са хранени добре и с внимание, а не за затлъстели, които са такива заради безразборното хранене с прекалено рафинирани храни. И диетата на една 13-годишна не е някоя подходяща, тя просто си стои гладна и като й се завие свят, мушва 2 солетки с кафенце. Ако питате момичетата кое им е дебелото, веднага ще кажат, че краката. Има някакъв голям зор бедрата да са ти вдлъбнати от вътрешната и предната страна.
Барбароните, плюшените прасета и всякакви други играчки, не наподобавят човек, за да искаш да приличаш на тях. А Барбито е една готина какичка, всички момиченца обичат какички, особено по-нагласените  Flutter

# 238
  • където ми харесва
Аз за някаква Коледа бях купила на щерката много хубава кукла според моите стандарти. След реване и тръшкане детето ми каза, че я е страх от тази кукла. Така и не разбрах какво и беше страшното, но щерката до днес я споменава  с лошо.

Хе-хе. Цял форум са с такива вежди, сега куклата стана страшна. Laughing лично аз намирам за веждите и за абсолютно нормални.

Куклата беше от този тип, сега ще ме карате да ви ровя снимки да я намеря. Съвсем нормална си беше. Не точно тази, но някакво подобие на тази-не Барби, не монстър хай, не матрьошка, не барбарон.
Цонна Wink Не го приемай лично  bouquet Моите вежди са дебелички, но е факт, че децата се плашат от остри вежди, върху кукли. Изглеждат им лоши. А точно тази кукла, в лице, мен също ме плаши... Има нещо нередно във физиономията й. newsm78

# 239

Барбароните, плюшените прасета и всякакви други играчки, не наподобавят човек, за да искаш да приличаш на тях. А Барбито е една готина какичка, всички момиченца обичат какички, особено по-нагласените  Flutter

Значи им даваме по-ненагласена алтернатива?

Общи условия

Активация на акаунт