След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 30

• 62 183
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
  • Мюнхен
Приятно гледане!

Лиа в торентите са пуснали "Ястребът и гълъбицата! с бг аудио. Добре че не се мъчих да го гледам онлайн. А за "Фирмата" съм сигурна, че ще я харесаш. Отивам и аз да зяпам туй онуй!

# 706
Приятно гледане!

Лиа в торентите са пуснали "Ястребът и гълъбицата! с бг аудио. Добре че не се мъчих да го гледам онлайн. А за "Фирмата" съм сигурна, че ще я харесаш. Отивам и аз да зяпам туй онуй!
Да, днес в италианската тема имаше инфо, че ще го излъчват събота и неделя по тв, виж там...не знам дали няма да ти се наложи да чакаш бая за бг-аудио в торентите newsm78 Но ти сега имаш също запас от филми и сериали, сигурно ще ни стигнат до 150-тата годишнина Joy Joy Joy Joy Joy

Приятно гледане и на теб Peace Пак ли мина в нощната смяна? newsm78

# 707

Sena de Luna, Spain

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 03:51 от lia-martin

# 708
Добро утро и приятна и успешна седмица! Hug

Lara Fabian - Quédate

# 709
  • Мюнхен
Добро утро и от мен!

Лиа мерси за закуската. И аз не съм лягала още. Догледах си "Костюмарите". Права си, че съм насъбрала много, но не смятам вече да гледам бози. Пускам, а ако нещо не ми хареса се трие и т.н. Сега имам и цял сезон на " Под прикритие" да гледам. Нямам търпение. Днес е бил последният епизод.

Лек ден момичета. А аз по-късно ще ви пусна нова тема и то без преводите, само пълним темата, а вече няма нужда от тях!

# 710
# 711
# 712
Здpавейте момичта  Hug

Лиа  Hug много хубави снимки на Ибpахимчо  Laughing  Май ти е хаpесал Каpа паpа?

Саше  Hug как издъpжаш без да спиш?На моите деца pазликата е 1,8 и много ми се спеше до като бяха на годините  на твоите...

# 713
Здpавейте момичта  Hug

Лиа  Hug много хубави снимки на Ибpахимчо  Laughing  Май ти е хаpесал Каpа паpа?
......

Дани Hug АПК-то за сега ми харесва Peace Малко длъжки са сериите, което неминуемо води до излишни сцени, това да запълниш 2 часа всяка седмица не е шега работа, но въпреки това дизито ми е интересно, Туба и Енгин се справят неочаквано добре за мен, е тя преиграва на моменти, той също мърда тук там, но няма да им търся гарез сега.... newsm78, много ми е симпатичен и образът на Пелин.... Heart Eyes, виж , същото не мога да кажа за СКШ /Курт Сеит и Шура/....локумест и отегчителен ми е за гледане, лошо снимане, особено нощните сцени /90 % черен екран Mr. Green/, които никак не са малко, артистите играят някак неестествено, сякаш са им турили пистолет в гърбовете и са им наредили "играй", много жалко за тях Thinking Преводаческите екипи и на двата сериала са супер, точни, бързи, преводите излизат преди излъчването на следващия епизод, направо страхотно    bouquet Peace, ама дизито като не струва Rolling Eyes

# 714

Лека ви нощ и сладки сънища!

# 715
  • Мюнхен
Здравейте момичета!!

Дани спя през деня. Аз не се нуждая от много сън. Гледам си нощем разни работи.

Да ви споделя, че са почнали два нови сериала да качват. Моля за инфо! Единят много ме заинтригува. Индийски (Малката булка). За момиченце омъжено едва на 8г.  Shocked
А другият е надежда за обич. Турски.

Лиа щом филма ти харесва на теб, значи е хубав. Дано го преведат до края. Мен много ме е яд за 20 минути. Искам да го догледам с превод, на мен ми харесваше много.

# 716
Бг-гърл Hug, за индийския филм нищо не мога да кажа, не ми се гледа такова нещо, направо ми е кошмар....представяш ли си щерка ти след седем години и нещо да е булка #Crazy
Надежда за обич от вчера са почнали да го излъчват по тв /диема фемили/, така че явно ще го качват с бг-аудио. Ето ти резюме за сериала
Скрит текст:
„Надежда за обич" е съвременна история за Пепеляшка, пресъздадена по толкова вълнуващ и впечатляващ начин, че заслужено се превръща в истински хит и най-гледаното заглавие в Турция през изминалото лято.

Сериалът среща зрителите с живота на Умут (Гизем Караджа) – младо и красиво момиче, чийто живот е досущ като приказката за Пепеляшка. Умут работи в популярен фризьорски салон и живее заедно със семейството си – майка си, доведения си баща, две доведени сестри и двама доведени брата. По-малкото й братче и майка й са единствените хора, за които тя се грижи с цялата си любов. Потискана от двете си сестри, които непрекъснато я ревнуват, и от баща си, който взима цялата й заплата, за да си купува алкохол, Умут е човекът, който поддържа домакинството и се грижи за всичко в къщата. По-големият й брат Муса пък е толкова консервативен, че категорично не позволява на сестрите си да излизат с момчета. В такава враждебна семейна среда, Умут прави всичко възможно, за да не загуби надеждата си. Съдбата обаче винаги знае кога да се намеси. Точно в този момент случайността я среща с Озан (Шюкрю Йозйълдъз) - млад, красив и от богато семейство. Двамата се влюбват от пръв поглед, с което тяхната приказка започва. Озан обаче скрива факта, че е от богато семейство, за да не загуби любимата си. Той дори започва работа в същия салон, за да е близо до Умут. И двамата крият любовта си от своите семейства – Умут не може да признае заради консерватизма на баща й и по-големия й брат. Озан също не казва на родителите си за Умут заради охолния живот, който водят, и предразсъдъците им спрямо бедните. Колкото по-силна става любовта им, толкова по-дълбоки стават и тайните между тях. „Надежда за обич" е история за любовта, обременена с предразсъдъците на класовите различия. История за любовните триъгълници, чистотата на една любов и може ли тя да се съхрани и да просъществува въпреки пречките, които техните светове налагат.

В главните роли на „Надежда за обич" зрителите на Diema Family ще видят някои от най-известните звезди на турската телевизия в момента. Подгласничката на „Мис Турция 2011" Гизем Караджа се превъплъщава в Умут. В сериала участва и носителят на титлата Best Model зa 2003 година Берк Октай.

Оригинално заглавие: Benim Hala Umudum Var
Режисьор: Нисан Акман
В ролите: Гизем Караджа, Шюкрю Йозйълдъз, Берк Октай, Пинар Гьокташ, Саваш Башар и др.
Жанр: Драма
Държава: Турция
Година: 2013-

# 717
Iffet

">#t=27[/video]

Iffet ღ Cemil ► Susma

# 718
Класация за най-харесваните турски артистки /действащи в момента newsm78/, щото гледам, че Йозгю Намал я няма newsm78

# 719

Венеция

Общи условия

Активация на акаунт