Перилни препарати и омекотители - 20

• 72 700
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Леле, тая с мухотрепката така ми идва да я плесна през ръцете Mr. Green.

# 286
  • София, Младост
О, Guess Who, тази фея ме умори  Laughing. Unilever както винаги със страхотна реклама  Peace

# 287
  • Истанбул
То и аз на моменти се улавям ,че слагам повече детергент ,отколкото е нужно.Пуста лакомия ooooh!

И да похваля Вениш-Косла,изпра ми петно от кръв върху кърпа,която беше преди това изпрана .

Тук например почистват пералниет си с 200 грама лимонтузу на кристали и 1 лт.оцет.Празна пералня на 90 градуса,но чак такива агресивни методи. newsm78

# 288
haksev ,интересен метод ,а дали действа ?

# 289
хаххаааааахаха  Joy Гес,тази реклама ме уби  Mr. Green
аз си взех сано био колор,ще го тествам тези дни да го видим,някой пробвал ли го е?

# 290
  • Истанбул
haksev ,интересен метод ,а дали действа ?

Ами казват ,че от тръбите излизали шлаки от варовик,обаче не смятам да пробвам.Те тукашните булки могат и да го използват като метод за изкрънкване от мъжете си на нова пералня.Знаеш ли newsm78 Mr. Green

# 291
О,моята си е нова ,няма да пробвам  Mr. Green

# 292
  • София
За какво да превежда? Това го има и на нашия сайт:
http://www.persil.bg/bg/washing/dosage-calculator.html

Хм, пресмятах дозировката на прахообразния Персил...
И излезе, че за пералня 4-5 кг се слага 100 мл, а за пералня 6-7 кг - 170 мл... Та това е почти двойно! Защо така?

# 293
  • Казанлък of all places
Защото в цяла Турция водата е много твърда и богата на варовик.

# 294
  • Варна
какъв омекотител слагате за дънки? Взех си от един магазин немски Ленор, водят го оригинален а и приятелка ми каза че не е менте т.к. познавала собственичката. Обаче дънките ми са пак сухи а не меки

# 295
  • Sredets/Burgas
Здрасти, момичета!

Малко въпроси от мен...
Освен "бяла", "черна", оражнжево-жълта", "розово-червена" пералня имам си и "тюркоазена"..
Обожовам го този цвят и има доста дрехи и бельо в тази гама...
Та се чудех с кое е по-добре да я пускам...
С препарат за тъмни дрехи (ползвам течно Burti) или с прах за цветни?

Guess Who , с малко закъснение да ти кажа,
че не смятам Ариел в Born за менте,
просто май така свикнах да казвам на всичко що не е немско  Blush...
Всъщност точно това исках да питам, дали е немски...
Явно не е...

Сега имам чуденка понеже ми свършва Dash-а...
Кой е по-добрият избор, (все пак не са ми неограничени финансите да си купя всички),
универсален Ariel febreez или да взема пак Dash?

# 296
  • София
Момичета, със сигурност сте го разисквали, но откакто следя темата, не съм попадала на информация по този въпрос - с какво перете чисто черни дрехи, чийто цвят не е много устойчив и лесно избеляват? Вкъщи някои хора се оплакват, че съм им съсипала панталоните....  ooooh! Ползвам препарати само за цветни.

Ще съм благодарна, ако ми посочите нещо много ефикасно само за черни дрехи!

# 297
  • Русе
От няколко месеца пера с черно Бинго и черен Корал. Разлика м/у двата като, че ли не намирам в прането, а само в миризмата. Корала е  Heart Eyes Е, естествено и в цената Laughing
От черен Персил също съм доволна, но ми го донесоха от Германия, от тук не съм купувала.
Не съм доволна от черен Первол - нито изпираше, нито цветовете останаха черни. Naughty
Сега се сещам, че и черно Burti съм ползвала преди 2-3 години, но нямам кой знае какви впечатления. newsm78

# 298
Здарвейте мами! Нямам време да чета старите теми (за което се извинявам предварително), а имам нужда от помощ! Терминът ми е следващат седмица. Вчера купихме комплекта за изписване, изпрах го заедно с няколко други неща и за мой ужас от едно единствео червено копче се оцветиха дрешките за изписването! Те са белички и сега имат розови и червени петънца. Разплаках се като ги видях. Пробвахме с Вениш - нищо. Прочетох за Ентфербер и купихме сега, но искам да ви попитам тук как точно се използва, защото ме е страх да не съсипя още повече дрешките - толкова са красиви... Ще ви бъда благодарна за бърз отговор Simple Smile

# 299
Да не помислиш, че съм груба нещо, но на опаковката не пише ли как се ползва? Не пишеш и каква марка и какъв точно препарат си купила. Пиши и някой ще ти помогне, но все пак прочети и инструкциите на опаковката.

Общи условия

Активация на акаунт