Перилни препарати и омекотители - 20

• 72 657
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
В Била(по спомен) съм виждала препарати против петна за точно определен тип петно,ама че го обясних дано ме разбра,но не се сещам нито за марка или пък цена.
И в Кауфланд има такива. Мисля, че бяха на д-р Бекман, едни мънички шишенца, може би 50 мл. Не помня обаче за какви видове петна има.

# 496
то какво излиза , че спестената енергия от нагряването на по-ниска температура ще се похарчи за по-дълга програма  newsm78
аз пък преди малко слушах рекламата на Бош - клас  А +++ . пере на 15 градуса. за да е в сила "трика" описан в този сайт означава ,че реално тя не пере на 15 градуса , а поне с 5-10  по-ниско - около 5 градуса. при постъпваща вода от водопровода 12-15 градуса  реално няма да имаме подгряване , а охлаждане.  склонен съм да вервам на този сайт  Joy

В рекламата се споменава не 15 градуса, а 15 минутна програма. Peace

# 497
Току що видях реклама, че в Била ще има -25% на всички перилни препарати този петък си събота (само с Била карта). Дано е полезна информацията за някого.

# 498
Здравейте!
Може ли да ме ориентирате каква е цената на Dylon  цветоулавящите кърпички и от къде могат да се купят (за София става въпрос) Hug Добри ли са?
Ако може някой на лични да ме ориентира за магазин за паралелен внос около НДК или Южния парк искам траен омекотител да взема. В момента съм с Коколино Бергамон, което препоръчвахте и ми се ще още някой да пробвам.

Благодаря предварително  bouquet  bouquet

# 499
  • София
Има едно павилионче точно на спирката на тролей 9, преди НДК, на Раковска. Много е заредено.

# 500
Има едно павилионче точно на спирката на тролей 9, преди НДК, на Раковска. Много е заредено.
Мерси  HugМисля, че се сещам. Там има и от девте страни магазинчета за препарати, но не знаех, че са внос. Вие кой внос препоръчвате, че освен от Англия не съм купувала от тук внесени... Немски, гръцки, италиански? Как се степенуват по качество?

# 501
На  бул.Христо Ботев №34 магазин "RAGAZZI"  също има вносни перилни и почистващи препарати директно внесени от Италия.

# 502
Драго, на Раковска, между Карнеги и Любен Каравелов има магазин за перилни и почистващи препарати. Има и алтернативен внос, може да погледнеш.
Коколино имат няколко вида и малко Ленор-и, както и разни други нещица, по-скоро перилни. Но Коколино-то им е в добър асортимент.

# 503
  • София
А някой ползвал ли е Коколино лавандула, траен ли е, мисля да го комбинирам с Персил Лавандула?

# 504
  • Sredets/Burgas
Добро утро, момичета!

Аз съм "малко" бясна... Whistling

Вчера моята половинка ностоя да си взема от Персил в кутия от Кауфланд,
защото било невероятно изгодно...
нямах време на място да го разглеждам,
пък и малко тежеше към 6 кила...
Но и доста хора наоколо го вземаха като топъл хляб...
Та, послушах го...

Тази сутрин като го изсипах, вече го видях, че бил сръбски...
Това чудо става ли за нещо или ще изхвърля 20 лв. на боклука?  Tired

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 10:48 от Butterfly_Lovehunter

# 505
  • Стара Загора
Добро утро, момичета!

Та, послушах го...

Това чудо става ли за нещо или ще изхвърля 20 лв. на буклука?  Tired
Е, защо ще го хвърляш, пробва ли го? Това е нормален супермаркетски Персил за нашия пазар, такъв си е, сръбски. Ти какъв очакваше? Ползвай си го, пере си Simple Smile

# 506
Добро утро, момичета!

Та, послушах го...

Това чудо става ли за нещо или ще изхвърля 20 лв. на буклука?  Tired

Купувала съм такъв от предишните промоци - пак сръбски. Не беше лош  Peace и не е по-различен от останалия.

П.П. Сега погледнах - от Карфур преди месец също купих  - пак е сръбски  Peace

# 507
  • София
Касова бележка не пазиш ли? Можеш да го върнеш.

# 508
  • Sredets/Burgas
О, не, нямам такива намерения,
просто съм крайно предубедена към тоя наш, източен блок...  Sad

Като го пробвам с една пералня хавлии,
ще се отчета да кажа как е...
Ако не ми хареса ще го раздам....
Естествено няма да го изхвърля в казана, това беше образно  Blush...

Лоша работа, човек като свикне на хубави, западни прахове,
че после всичко останало му се струва кофти...  Tired

# 509
Simple Smile
Понякога бързо бързо искате да хвърлите прах, или заради страна на произход, или поради миризма, или друга причина.
Ако искате - може да му намерите добро приложение тук

Скрит текст:
  След достатъчно проведени консултации с хората, които са най-близо до тези деца, стигнахме до нашето обръщение към всички Вас: от най-голяма необходимост са перилните препарати (трудно е да се опише колко е голяма необходимостта от качествени перилни препарати!),универсалните средства за почистване на домовете(жилищата), средствата за хигиена на самите деца(често и родители) като сапуни, шампоани, пасти и четки за зъби ..............

www.nadejda2001.org 

Общи условия

Активация на акаунт