Перилни препарати и омекотители - 20

• 72 686
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Ей, ама аз съм пророк бе. Писах ли, че Деро ще бъде в промоция съвсем скоро? Писах и познах - от 25 март до 6 април в Карфур капсулите Деро ще са намалени на 7,49 лв. (редовната цена, както си спомняте, е 9,99 лв.). Вижте като бързам как се набутах с 2,50. Laughing

Освен това Персил за 50 пранета (в кутия) - 16,99 лв., My forest за 20 пранета всички видове - 8,99 лв., омекотител Силан 1 л - 3,29 лв.

# 346
  • София
Гес, а ти пробва ли ги вече тези капсули на Деро? Отзиви?...

# 347
Не още. Веднага щом ги пробвам, ще пиша как перат и по-важното, как миришат.

# 348

Mr. Green, ех, тази миризма как вълнува народа...

# 349
Да се оплача, че нищо не изпира напълно петната от тиква ... освен слънцето, но ще съсипе дрешките на малчо  Crossing Arms

# 350
вчера взех ОМО от кауфланд ,благодарение нна Гес  Simple Smile нямам търпение да го пробвам , видях и други прахове и течни,защото заради темата,за пръв път разглеждам перилни  Embarassed но за тях по натам ще ви питам

# 351
  • София

Гес, ти се гаргариш, ама е кофти, ако не мирише хубаво. Качеството на изпиране и ароматът са еднакво важни - ако не пере хубаво, но ухае приятно, няма да повторя, но същото важи и в другия случай - ако пере хубаво, но ми мирише зле или пък изобщо не го долавям.

Точно сега съм в такава дилема за препарата за малкото ми - последно й пера дрешките със сензитив праха на ДМ, доволна съм от изпирането, но липсата на всякакъв аромат ми действа някак угнетяващо  Laughing Е, искам да е с по-малко химия, но миризмата ми липсва.

Май като свърши, ще взема един универсален на Форест - доколкото разбирам, има ненатрапчиво ухание и съставките са подходящи за малки деца?

# 352
Ev_e Ако прахът на ДМ не ти харесва заради липсата на аромат само,  този на Май Форест също няма да ти хареса  Peace

Абе каква е тази мания за силни аромати по детските дрешки? Парфюмите са най-силните алергени, а детето даже не може да си каже, ако го дразнят. Не конкретно към теб,  Ev_e, да не се обидиш. В момента целия ми коридор където е сушилника смърди здраво на някакъв прах за пране - зълвата ми даде детски дрешки от нейната дъщеря. Изпрани с нещо много силно миришещо. Ей, няма такава смрад, все ще я питам с какво го докарва  Crazy  Една пералня с допълнително изплакване, още едно допълнително изплакване само и няма и няма отмирисване, чак ми сълзят очите. Имам едни такива бебешки дрешки пак от нея - не можах да ги облека на дребното, не се отмирисаха.

# 353
  • София
В никакъв случай не търся силни миризми - включително на нашите дрехи. Просто пълната липса на ухание не ми допада. А този на ДМ е без никакъв аромат, доколкото разбирам, Форестът ухае, но слабо - затова си мисля, че ще ми хареса. Именно заради силната миризма се отказах от Тео бебе - новите им аромати са ужасно силни за мен, пък какво остава за дете.

Просто търся някакъв добър баланс - хем да ухае леко, хем да пере, хем да не е бъкано от отровна химия (за дечкото)...

# 354
Такъв беше Тео бебе Лайка - много лек и деликатен аромат. Хем има миризма, хем не те блъска в носа. Още не мога да намеря такъв като него.

# 355
  • Larnaca, Cyprus
Здравейте момичета Heart Eyes

От известно време съм на това
в комбинация с това

доволна съм ................за съжаление цветното започна да ми избелява тъй че моля  Praynig
ПРЕПОРЪЧАЙТЕ МИ комбинация ЗА ЦВЕТНО нещо изпробвано newsm78

# 356
Има си Ариел за цветно, който мирише по същия начин като този, който си показала, така че комбинацията ще се запази:

# 357
  • София
И аз същото щях да предложа ако държиш да е Ариел. Аз обаче май повече харесвам Персил. Имаш избор  Peace

# 358
Аз също си купих Омо  вече за трети път си купувам и съм много доволна.
Отначало не бях доволна ,но ГЕС ме поправи,че не съм сложила достатъчно и твърда ни е водата.След нейната препоръка ми изпира всякакви петна.
Да миризмата е силна,но свикнах.
Купих си Юмош незнам такали се произнася от червения и наистина мирише  на детските дъвки орбит.Дрехите ми стават адки меки .Мисля,че ще остана  с него ,защото наистина омекотява , а при нас го има 1.5 л на 6.99 и в един друг магазин на 6 лв.Става дума за турския Юмош.
Тъй като при нас има няколко магазина на кръст и  се конкурират и така намирам прахове и омекотители на достъпни за мен цени!
Желая ви една прекрасна вечер мили момичета !  bouquet

# 359
а аз да попитам Гес,от омото за мека вода,нормално замърсени по 120 мл ли се слага?
и съответно за  силно замърсени 160 при мека вода,благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт