Перилни препарати и омекотители - 20

• 72 673
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Слагам една снимка от темата за Кауфланд
Скрит текст:
нормално замърсени
мека вода - 120 мл
средно твърда - 160 мл
твърда - 200 мл

силно замърсени
мека вода - 200 мл (+40 мл за предпране по желание)
средно твърда - 240 мл (+80 мл за предпране по желание)
твърда - 280 мл (+120 мл за предпране по желание)

Така че на въпроса ти: мека вода и нормалн замърсени - 120 мл; мека вода и силно замърсени - 200 мл. Wink

# 361
Слагам една снимка от темата за Кауфланд
Скрит текст:
нормално замърсени
мека вода - 120 мл
средно твърда - 160 мл
твърда - 200 мл

силно замърсени
мека вода - 200 мл (+40 мл за предпране по желание)
средно твърда - 240 мл (+80 мл за предпране по желание)
твърда - 280 мл (+120 мл за предпране по желание)

Така че на въпроса ти: мека вода и нормалн замърсени - 120 мл; мека вода и силно замърсени - 200 мл. Wink
Гес,много благодаря,то си е показано като за идиоти  Embarassed както винаги си много мила и търпелива   Hug   bouquet   bouquet

# 362
  • Larnaca, Cyprus
Има си Ариел за цветно, който мирише по същия начин

И аз същото щях да предложа ако държиш да е Ариел. Аз обаче май повече харесвам Персил. Имаш избор  Peace

Благодаря момичета..............а опитвали ли сте го ......... newsm78......има ли доволни ....... newsm78........и също дали мирише по същия начин..... newsm78..питам и се съмнявам, защото опитах комбинацията на този син омекотител който съм пуснала със други прахове и резултата е много странна миризма ...... Thinking

# 363
  • Русе
и също дали мирише по същия начин..... newsm78

Има си Ариел за цветно, който мирише по същия начин

# 364
Благодаря момичета..............а опитвали ли сте го ......... newsm78......има ли доволни ....... newsm78........и също дали мирише по същия начин..... newsm78..питам и се съмнявам, защото опитах комбинацията на този син омекотител който съм пуснала със други прахове и резултата е много странна миризма ...... Thinking
Да, опитвала съм го, но не в тази комбинация, която ти показа. Пере нормално, не избелва, защото няма избелители.
За мен Ариел mountain spring, който ти показа, и Ариел Color & Style, който аз показах, миришат еднакво - даже сега душа двете кутии. Но нищо не ти пречи да се увериш на място в магазина.

# 365
Да попитам и аз един тъп въпрос..  Embarassed
Водата от Искърския водопровод /тази част, в която живея на София се снабдява от него/ мека или твърда е?
Досега не съм се интересувала за такива детайли, но откакто чета темата реших и аз да се "образовам", че да слагам правилното количество прах.  Flutter
Иначе и аз си взех Омо, но не съм го пробвала още, че имам друг отворен, но определено цялата къща мирише на него.  Laughing
  bouquet

# 366
Еона, мека е водата, ама много тинеста и миризлива.

# 367
Аз не пия вода от чешмата от повече от 7г. и засега не съм усетила проблем и с машинарията в къщи /от около 4г сме в тази част на София/, но ще пусна една профилактика тези дни.   bouquet

# 368
  • Варна
Ev_e Ако прахът на ДМ не ти харесва заради липсата на аромат само,  този на Май Форест също няма да ти хареса  Peace

Абе каква е тази мания за силни аромати по детските дрешки? Парфюмите са най-силните алергени, а детето даже не може да си каже, ако го дразнят. Не конкретно към теб,  Ev_e, да не се обидиш. В момента целия ми коридор където е сушилника смърди здраво на някакъв прах за пране - зълвата ми даде детски дрешки от нейната дъщеря. Изпрани с нещо много силно миришещо. Ей, няма такава смрад, все ще я питам с какво го докарва  Crazy  Една пералня с допълнително изплакване, още едно допълнително изплакване само и няма и няма отмирисване, чак ми сълзят очите. Имам едни такива бебешки дрешки пак от нея - не можах да ги облека на дребното, не се отмирисаха.

Преди години ми върнаха детски дрешки, които бях дала да ползват - меки и запазени, но ужасно силно ухаещи. Прибрах ги в гардероба(бяхме много натясно тогава) и още помня как миризмата, която не беше лоша, но натрапчива,  се просмука навсякъде. Питах момичето какъв омекотител ползва, каза Сано Максима и оттогава не го доближавам този прах и омекотител ( даже въпреки  добрите думи от Гес  Mr. Green ) . Скоро пък като суших 2-3 перални в дневната, с различен прах и омекотител, си дадох сметка с колко много аромати се сблъскваме ( в стаята не се дишаше, а аз ползвам мин. количства въпреки твърдата вода) и сега се мъча да избягвам в някои случаи.

# 369
Да, наистина, омекотителите Максима са много силни и трайни. Праховете хич не миришат след изсъхване.

# 370
Изобщо не очаквам някой да слага омекотител на детски дрешки, особено в софия, но много възможно да е сано, да. Точно такъв тип миризма е.
Течните сано миришат ужасно силно. Сано био ползвах течен последно и направо ми прилошаваше от острата миризма след пране   Crazy

# 371
Къде се продават тези Sano? В големите вериги има ли ги?
Точно много силни миризми обичам. Харесва ми да мирише с дни, да омирисва целия шкаф. И силно миришещи почистващи препарати обичам.

# 372
И аз харесвам силните аромати,по тази причина съм доста доволна от Ариела за цветно,изпира много добре и е един от малкото прахове,който запазва аромата си и след изпиране.

Днес ще ходя до Кауфранд да се заредя с любимото Омо Heart Eyes

Момичета от известно време пера белите и светлите дрехи с ариел за бяло и просто нямам една забележка към него,изпира ми всичко без предварително накисване,третиране или предпране.Момченцето ми се беше разходило по двора по бели чорапки през почивните дни и чорапите от бели бяха станали черни Simple Smile,Ариела ми ги изпра перфектно,изкарах ги чисто нови от пералнята,като не съм ги накисвала,търкала или нещо от сорта,много съм доволна.

# 373
Аз пък имам ето този течен Максима, обаче изобщо не ми мирише след пране. Crossing Arms

# 374
  • София
Къде се продават тези Sano? В големите вериги има ли ги?
Точно много силни миризми обичам. Харесва ми да мирише с дни, да омирисва целия шкаф. И силно миришещи почистващи препарати обичам.
Имат щанд в Халите, ако си от София...
Виждала съм техните продукти в Метро, в Кауфланд също съм ги мяркала.

Общи условия

Активация на акаунт