Перилни препарати и омекотители - 20

• 72 657
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Мили дами, при търсене засякох по-стара ваша тема. Доста четох и бих искала да попитам дали в София има такива магазинчета за внесени препарати, каквито съм виждала в Бургас и други близки до границата градове и ако да - бих искала да знам къде да ги търся. Аз мн харесвам ямос( турското коколино както му казват) и понеже сега живея в София(Банишора) искам да си го намеря, че скоро нямам ходене до Турция. Искам да попитам и за идея , как да изчистя машинно масло от бели маратонки Sad Благодаря ви предварително и хубав ден на всички

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 13:09 от illiyana

# 511
  • в огледалото на живота

Аз пък поне веднъж в седмицата пера на 95 градуса.
Стана ми любопитно,какво пране издържа подобна ежеседмична температура.... Rolling Eyes

# 512

Стана ми любопитно,какво пране издържа подобна ежеседмична температура.... Rolling Eyes
Чаршафи, кърпи, разни светли пижами и домашни дрехи. Няма им нищо от много високите градуси. По едно време периодично ги пусках на такава температура, после реших, че няма смисъл, след като така и така винаги ги пера на 60 градуса, дълга програма.

Вчера профилактирах пералнята - хубаво миришеше след това, но и по време на профилактиката. Не мога да преценя колко се е изчистила отвътре, но не съм имала проблем, слава Богу, просто за профилактика. И гуменото уплътнение, и ваничката за прах бяха чисти, редовно ги мия. Пера винаги на 60 градуса, дълги програми, супер рядко пера на 40 /само ако са неустойчиви или фини/, не пера с течни, не ми харесват, предпочитам си само прах и водата ни нито е варовита, нито е тинеста, така че едва ли е била особено замърсена пералнята отвътре.

# 513
AQUA все едно си чела моите мисли  и си писала! Peace

# 514

Хавлии, кухненски кърпи и халати за баня.
Нищо им няма Simple Smile
Не знам защо съм си изградила такъв навик newsm78

# 515
Гес, специални поздрави ти пращам първо. Hug Радвам се, че отново ще мога да те чета. Попрегледах темите по диагонал и видях, че има добри отзиви за Сано. Ще ми кажеш ли от кои видове си доволна, да купя и аз? Освен това, наскоро гледам, че са "ъпгрейднали" нещо Тема. Хубави ли са новите версии? Заслужава ли си да взимам или не са нищо особено?
Здрасти отново макар и със закъснение.
В момента ползвам Advance и Black. И от двата съм много доволна, макар че си взех от всичките видове и чакат проба. Но омекотителите нямат равни по сила и трайност на аромата, а съм ползвала много марки. Даже си намерих концентриран омекотител Максима и само с 25 мл мирише та се не търпи.

Новата Тема също ми направи изключително добро впечатление, макар че съм я зарязала временно заради Максима.

Между другото да споделя малко експириънс. Wink От известно време ползвам обикновен супермаркетски Ариел, официален внос, ако трябва да конкретизирам - mountain spring. При мен толкова бяло бялото никога не е било. Има чак "светещ" ефект, както го дават по рекламите. В тази връзка, Гес, може ли да те питам, като си гледала състава на Омо и този на Ариел за бяло, официален внос, кой е по-избелващ и въобще, според теб, кой е по-добър от двата?
Отговарям за пореден път, че е трудно, почти невъзможно, да се каже кой е по-добър. И Ариел, и Персил, и ОМО са от високия клас и са с много добро качество. Въпрос на личен избор е кой ще избере човек (по-добре, което е на промоция в момента).

# 516
  • Варна
Взех си от Билла Персил с лавандула , прах, 20 пранета за 8,68 (може да бъркам с някоя стотинка), идва малко по-неизгодно от 40те пранета, които бях взела от Карфур, но съм доволна. Има и Ариел за 20 пранета, разл. видове, с Билла карта по ок. 8 лв.
Аз лично съм си степенувала препаратите - където има повече бяло и ми е по-замърсено като кухн. кърпи и мъжки/момчешки чорапи -ОМО.
Спално бельо, бельо- Персил, Ариел, Вайсе Риезе за бяло - прах
Бяло, по-фино и където искам макс. да запазя цветното, но пък да е снежно бялото - течен за бяло, за предпочитане СКИП, но сега като свърши - каквото има, течно.

За цветното - Ариел течен или прах или капсули, които няма да си купя повече Simple Smile

# 517
Майка ми взе от Карфур OMO, но гледам, че е произведен в Германия, а си спомням, че бяхте споменали, че OMO, произведен в Германия не бил хубав, а този, произведен в Румъния бил хубавият. Да не би да съм попаднала на лошия точно или винаги си е бил такъв Rolling Eyes
Отдавна не бях взимала OMO, та съм забравила, но имам чувството, че по-различно изглеждаше преди сякаш - цветните частички вътре имам предвид, а и миришеше по-силно, отдалеч се усещаше пакета, а сега мирише по-слабо...

Офф... постоянно съм в някаква параноя да не съм попаднала на някакво менте, да не е произведено за третия свят, или иначе казано като за бг, да не са развалили нещо, което е било хубаво, да не е нещо с изминал срок на годност и т.н. Със всичко, не само конкретно с праха.

# 518
  • Sredets/Burgas

Офф... постоянно съм в някаква параноя да не съм попаднала на някакво менте, да не е произведено за третия свят, или иначе казано като за бг, да не са развалили нещо, което е било хубаво, да не е нещо с изминал срок на годност и т.н. Със всичко, не само конкретно с праха.

Това все едно аз съм го написала...  Blush

# 519
  • София
Имам нужда от съвет. Кучето изцапа с кръв една възглавничка с перушина, старичка, но си я ползваме да се облягаме. Не само калъфката е зацапана, ами и самия калъф, в който е перушината, това за мен значи, че и самата перушина е нацапана. Мога ли да я изпера в пералнята, и ако да - на колко градуса? Досега съм прала само калъфки, никога самите възглавници, а и вкъщи от години не се ползват такива с перушина за спане.

# 520
Майка ми взе от Карфур OMO, но гледам, че е произведен в Германия, а си спомням, че бяхте споменали, че OMO, произведен в Германия не бил хубав, а този, произведен в Румъния бил хубавият. Да не би да съм попаднала на лошия точно или винаги си е бил такъв Rolling Eyes
Отдавна не бях взимала OMO, та съм забравила, но имам чувството, че по-различно изглеждаше преди сякаш - цветните частички вътре имам предвид, а и миришеше по-силно, отдалеч се усещаше пакета, а сега мирише по-слабо...
Как разбра, че е произведен в Германия като и думичка за страната на произход не се споменава върху опаковката?

Ето това е ОМО, произведено в Румъния, което го хвалят повечето:
Скрит текст:

# 521
пазарувам в Карфур и не съм виждала там Омо от Германия.

# 522

Този Дашмми донесоха от Германия, дано е хубав.

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 15:52 от Devil_Rose

# 523
 newsm78 не се отваря нещо  newsm78

# 524
Оправих линковете, през таблет съм и с маркирането е мъъъка.
Та видях, че е за бяло и устойчиви светли цветове. На картинката с таблицата за дозиране има и тъмни дрехи, но вероятно не е подходящ.
Не владея немски ориентирам се по картинките Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт