Перилни препарати и омекотители - 20

• 71 112
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
На мен пък ми дойдоха малко в повече миризмите на Коколино и сега си търся някакъв омекотител без миризма Simple Smile много ми харесва миризмата на Персил капсулите за цветно и искам на него да си ми миришат дрехите, но стават твърди и ми е неприятно, искам да са мекички. Предложете, моля, омекотител, който само да омекотява без да мирише.

# 676
  • в огледалото на живота
На мен пък ми дойдоха малко в повече миризмите на Коколино и сега си търся някакъв омекотител без миризма Simple Smile много ми харесва миризмата на Персил капсулите за цветно и искам на него да си ми миришат дрехите, но стават твърди и ми е неприятно, искам да са мекички. Предложете, моля, омекотител, който само да омекотява без да мирише.
Преди да купя последния син Ленор ползвах този и ми допадна като аромат.В никакъв случай не е сладникав  Peace
Скрит текст:
Но аз не съм критерии и съм с лек сантимент за Ленор... Blush
Предполагам сензитив за слаб мирис.

# 677
  • Стара Загора
Ето този омекотител на dm Demk mit ултра сензитив, е без аромат и аз го ползвам, когато искам да усещам аромата на перилния препарат.
Скрит текст:

# 678
  • Sofia
споделете за някакъв препарат с който хавлиените кърпи да си остават пухкави и ароматни,а не твърди като шкурка и миришещи на мухъл при намокряне ooooh!

# 679
Ето този омекотител на dm Demk mit ултра сензитив, е без аромат и аз го ползвам, когато искам да усещам аромата на перилния препарат.
Скрит текст:

Благодаря за отговорите  Hug мисля да пробвам този  Demk mit ултра сензитив

# 680
  • София
Doli, спортед мен главно зависи от това колко са нови хавлиите. Моите всички са на година и по-малко и са си още мекички, без значение с какво толкова пера, но ако изпера някоя по-стара със същите неща ефекта го няма.

# 681
  • Sofia
е, всяка година ли да ги сменям...сигурно са на 2-3год.нито цвета им е избледнял,нито са скъсани,не са и никак евтини,но незнам вече с какво да ги пера,поне да запазва аромата за по-дълго време...

# 682
  • София
Преди да купя последния син Ленор ползвах този и ми допадна като аромат.В никакъв случай не е сладникав  Peace
Скрит текст:
Но аз не съм критерии и съм с лек сантимент за Ленор... Blush

Предполагам сензитив за слаб мирис.

Брей, момичета, все едно сме от една партия. Simple Smile
И на мен ми дойдоха в повече всичките миризми и онзи ден търсих омекотител без миризма. Гледах го този на Денк Мит, но мирише ужасно на химия и се отказах. Взех точно горния оранжев Ленор и вече пуснах 1 пералня. Няма миризма и дрехите са много добре омекотени... Препоръчвам го! Изобщо, напоследък преоткривам родния Ленор - прекрасни аромати, като на Ленор-а от едно време...

# 683
Джижи,ще те излъжа за количеството,но е компактен,че ги занесох на баща ми,парите бяха около 6.37 или 6.67

# 684
Гледах го този на Денк Мит, но мирише ужасно на химия и се отказах.
Ами да, няма аромат, който да замаскира естествената миризма на съставките. Но имаш гаранция, че въпреки че не мирише много приятно от бутилката, върху дрехите не оставя никаква миризма, а омекотява добре и то с миниатюрно количество (дозата е 27 мл).

# 685
  • София
е, всяка година ли да ги сменям...сигурно са на 2-3год.нито цвета им е избледнял,нито са скъсани,не са и никак евтини,но незнам вече с какво да ги пера,поне да запазва аромата за по-дълго време...

Имах същия проблем. Решението е пране на по-висока температура. Иначе на 40 градуса си миришат на мръсно при ползване...

# 686
  • София

Имах същия проблем. Решението е пране на по-висока температура. Иначе на 40 градуса си миришат на мръсно при ползване...

При мен на 60 С тъмните на цвят хавлии миришат на мухъл, когато е дошло време за почистване на пералнята с препарат. Това, което не мога да си обясня, е защо САМО тъмните миришат, а светлите - не. Ползват се по един и същи начин, еднакво стари, пера ги заедно.
А иначе откакто имам сушилня, са много меки и пухкави, преди с никакви омекотители не съм постигала подобно нещо, а сега изобщо и не употребявам за хавлиите.

# 687
  • София, Младост
Вероятно е пт багрилата. И на мен едни сини хавлии ми замирисваха, а светлите-бели и жълти-не.

# 688
В багрилата или в материята.

# 689
А този ариел добра оферта ли е ?
100 пранета течен или прах
http://www.lidl.at/cps/rde/SID-BCD9D0B5-89D99309/www_lidl_at/hs. … tail&id=12764

Персил голд за цветно ,мнения?
https://www.meindm.at/marken/shop/Persil/1_120600.search

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 16:28 от pinko

Общи условия

Активация на акаунт