Пазаруване от Aliexpress.com 22

• 49 270
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, аз от сравнително скоро поръчвам от Али. Няколко неща пристигнаха,други чакам вече 3 месеца и пише,че са в движение.Обаче имам въпрос,какво да правя,когато продавача преди една седмица ми е шипнал артикула,а при проверка нищо не се открива? Означава ли,че лъже,че е пратен или отнема повече време да се отчете в системата? При другите поне пише,че пътуват.

China
Not Found   

Bulgaria(Modify)
Not Found      

# 76
  • Beyond the stars
Здравейте, аз от сравнително скоро поръчвам от Али. Няколко неща пристигнаха,други чакам вече 3 месеца и пише,че са в движение.Обаче имам въпрос,какво да правя,когато продавача преди една седмица ми е шипнал артикула,а при проверка нищо не се открива? Означава ли,че лъже,че е пратен или отнема повече време да се отчете в системата? При другите поне пише,че пътуват.

China
Not Found   

Bulgaria(Modify)
Not Found      

По принцип може да отнеме до 10 дни, за да се появи номера, понякога и малко повече  Peace Напоследък забелязвам тенденция по-евтините неща да ги изпращат без валиден номер, но обикновено ти казват  Wink Изчакай още малко и пиши на продавача  Simple Smile

# 77
  • Пловдив

По принцип 60 дни за получаване започват да текат, когато се изпрати стоката-в твоя случай 45 дни след плащането започват да текат още 60 за доставка. Какво ти показва в момента броячът в поръчката? Би трябвало да е 50 и нещо оставащи дена. Ако е така и ако се появи тракинг номерът, няма смисъл веднага от диспут, защото стоката ще дойде, въпреки че продавачът е бил муден с шипването. Ако обаче показва по-малко дни и/или тракингът не излезе, отвори диспут.

Той явно е дал 45 дни за получаване на стоката,тъй като в момента са ми 44 дни и няколко часа.
А 60-дневната защита за връщане на парите не започва ли от датата на плащане? Т.е. докога ще мога да се възползвам от някаква защита? 60 дни от плащането или 60 дни от изпращането?

# 78
  • Beyond the stars

По принцип 60 дни за получаване започват да текат, когато се изпрати стоката-в твоя случай 45 дни след плащането започват да текат още 60 за доставка. Какво ти показва в момента броячът в поръчката? Би трябвало да е 50 и нещо оставащи дена. Ако е така и ако се появи тракинг номерът, няма смисъл веднага от диспут, защото стоката ще дойде, въпреки че продавачът е бил муден с шипването. Ако обаче показва по-малко дни и/или тракингът не излезе, отвори диспут.

Той явно е дал 45 дни за получаване на стоката,тъй като в момента са ми 44 дни и няколко часа.
А 60-дневната защита за връщане на парите не започва ли от датата на плащане? Т.е. докога ще мога да се възползвам от някаква защита? 60 дни от плащането или 60 дни от изпращането?

Срокът, в който можеш да отвориш диспут в случая е обявените 45 дни за доставка  Peace Този срок може да бъде и удължен  Wink По принцип 60 дни от изпращане или срокът, който продавачът е обявил за доставка,като в твоя случай  Wink

# 79
  • Пловдив
Аха,мерси много и на двете  bouquet

# 80
  • Варна
2 бързи въпроса:
тези рокли откъде ще ме посъветвате да поръчам:
http://www.aliexpress.com/store/product/Perfect-Women-s-Dresses- … 27_765344737.html
http://www.aliexpress.com/item/Fashion-princess-dress-lace-chiff … 13/775087792.html

и каква беше часовата разлика с китайците?

# 81
  • София
момичета препоръчайте ми търговец за сребърни бижута, но изцяло сребърни, не само покритието, че не мога да се ориентирам.

# 82
Днес получих това, не знам защо очаквах по-приятна материя, като си пише водоустойчиво, иначе си е като на снимката и пасна на количката. Притеснява ме, че ще запарва. Чакам още няколко дребосъка и спирам вече.

# 83
http://www.aliexpress.com/item/2014-autumn-and-winter-plus-size- … d/1655214509.html

Какво ще кажете за продавача?

Цитат на: Синьорита Мърморита в Пон., 03 Март 2014, 18:16
Не, не е този. Ей този хубавец е http://www.aliexpress.com/store/919248

Синьорита Мърморита има ли развитие по тоя случай при теб ?
Не, няма никакво развитие по моя случай. Чакам търпеливо, след това 6 диспута за фалшиви тракинг номера. Няма къде да ходи. Даже ако ме ухапе нещо може ощще тези дни да му натряскам диспутите. Още с една пратка от друг търговец имам същия проблем. Не знам какво се правят на по- големи тарикати от нас.

# 84
Имам поръчка шипната на 24.02, но тракинг номера не ми излиза никъде, дали е фалшив и да пиша на китаеца или да изчакам още малко. Онзи ден получих рокля, на която също никъде не й излезна тракинга, но дойде за по малко от две седмици.

# 85
Здравейте,
Имате ли някакви отзиви за тези детски маратонки http://www.aliexpress.com/item/Spring-and-autumn-children-shoes- … r/1393116279.html

стават ли за по-широко краче?

П.С.Нещо не мога да се оправя с техните спецификации...за краче 19,5 см, 2,5-ти номер ли да поръчам?

# 86

China
Not Found   

Bulgaria(Modify)
Not Found      

По принцип може да отнеме до 10 дни, за да се появи номера, понякога и малко повече  Peace Напоследък забелязвам тенденция по-евтините неща да ги изпращат без валиден номер, но обикновено ти казват  Wink Изчакай още малко и пиши на продавача  Simple Smile

Благодаря,ще изчакам още малко и ще пиша.

# 87
  • TX
http://www.aliexpress.com/snapshot/6016804774.html това дойде за племенника хубавко е

# 88
тОВА  и аз го загледах отговаря ли си на размера и може ли да го снимаш?

# 89
тОВА  и аз го загледах отговаря ли си на размера и може ли да го снимаш?

Аз също имам интерес към това комплектче. За колко годишно детенце го взехте?

Общи условия

Активация на акаунт