Пазаруване от Aliexpress.com 22

• 50 897
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Снощи успях да направя 120т. на играта,обаче не мога да си взема купони....къде греша?

# 526
Някой може ли малко да обясни къде се влиза за тази игра от мобилната версия, че аз я имам на тел., но като влезна на shopping festival нищо не мога да правя. Как се взимат тези точки и купони?

# 527
  • Beyond the stars
Може ли някой да ми обясни нещо.Като разглеждам сайта и си харесам нещо примерно за $1,като отворя продукта да го разгледам ми излиза нова цена примерно $10 ?

Най-вероятно отваряш стоки, които се продават на лотове т.е. виждаш цената за единчна бройка, но когато влезеш в офертата е цената за целият лот -10 бройки  Peace

stone flower мисля,че в правилата беше записано,че след 17.03 ще могат да се разменят за купони  Wink

# 528
какво си поръча може ли да споделиш,че изтървах нещо  Praynig Peace  Mr. Green  а между другото някой  беше пуснал един линк за бански..търся си нещо изчистено без презрамки Simple Smile но не знам дали стои хубаво на по голям бюст..т,е да не ми се окажат малки чашките Sad някой с впечатления от такива модели?

Ето това колие  Party
http://www.aliexpress.com/store/product/Fashion-necklace-luxury- … 0_1613971474.html

# 529
  • Italia
Много искам да си взема таблет на мъжа ми за рождения му ден. Бихте ли сподели вашия опит какви параметри да гледам, за колко време пристига поръчката. Дали продавачите са коректни. Ако може да споделите и мнения ще съм Ви много благодарна.

В понеделник поръчах още един таблет. Три дни имаше за обработка, днес в тракинг-а ми го показва като напуснал границата. би трябвало до 10 дни да пристигне в Бг, ако не бързаш, ще пиша като пристигне как се държи Simple Smile

Искам да попитам това приложение на Али-то само за андроид ли е ?
Не, има и за iOS

Снощи успях да направя 120т. на играта,обаче не мога да си взема купони....къде греша?
Рано им е още на купоните, ще ги пуснат на 17

Някой може ли малко да обясни къде се влиза за тази игра от мобилната версия, че аз я имам на тел., но като влезна на shopping festival нищо не мога да правя. Как се взимат тези точки и купони?

Отваряш приложението, дърпаш надолу, където пише Play Game, win coupons! и натискаш на Shake. Друсаш

# 530
  • Балчик
 hahaha Дадох на детето да играе на нова игричка, да се занимава. Simple Smile

# 531
  • Ямбол
renita тя дестинацията въобще е грешна,не е БГ,а ФРАНЦИЯ, Отвори диспут за грешна дестинация.
Inkаникак дори,кое му е съмнителното?
тони бонбонистатуса какъв е на ордера?Играта е за андроид ,да
Стасита а при плащане беше ли друг метод на доставка отбелязан,имаш право на диспут,мисля,че ще те чака на митница.
iiiвероятно гледаш цена за 1 бр,  и после обща цена за лот, или има и цена за доставка,дай примерен линк.

# 532
Аз получих тези топки за сушилня http://www.aliexpress.com/snapshot/6029276893.html (по препоръки от темата), сега предстои да разбера ще има ли някаква разлика в сушенето.

# 533
И аз имам една пратка, която е изпратена в Белгия, вместо в България. Пуснах диспут, но китаеца 3 пъти ми оспорва и отказва, а публикува линк от пощата, където се вижда ясно Белгия  #Cussing out. Много се ядосах и ескалирах вчера, защото е явно, че няма да се разберем той си знае, че пътувала към България, явно не прави разлика. Та искам да питам колко време е нормално да има някакво решение от Алито?

# 534
  • София
И аз имам една пратка, която е изпратена в Белгия, вместо в България. Пуснах диспут, но китаеца 3 пъти ми оспорва и отказва, а публикува линк от пощата, където се вижда ясно Белгия  #Cussing out. Много се ядосах и ескалирах вчера, защото е явно, че няма да се разберем той си знае, че пътувала към България, явно не прави разлика. Та искам да питам колко време е нормално да има някакво решение от Алито?
Много момичета се оплакваха, че пратките им пътуват към Белгия, но си ги получиха, предполагам и ти ще получиш твоята. Преди колко време ти я пратил?

# 535
  • Sofia
Точно така, масово се получават пратки, които се показват с дестинация Белгия. Предполагам, че е някаква грешка в китайските пощи.

# 536
От 5ти лети за Белгия. Просто досега никога не ми е изписвало друга държава освен България. И преди диспута му писах и все едно й също ми повтаря - снимка от тракинг системата с име Белгия... И на мен ми стана много съмнително всичко.

# 537
Здравейте дами мислите ли,че са качествени http://www.aliexpress.com/item/Free-shopping-the-new-2013-fashio … s/1564545044.html

# 538
Мерси за отговорите Simple Smile Като ми попадне пак такъв продукт веднага ще го покажа тук Simple Smile

# 539
а ето : http://www.aliexpress.com/premium/category/200003463.html?shipCo … =n&isrefine=y Първото предложение . Пише 0,72 евро,а като отворя ми излиза http://www.aliexpress.com/item/Baby-Hair-Accessorie-Printed-Cott … 78582122.html?s=p  7,17евро.
Да сега забелязах,че отдолу пише 10 бройки,това означава ли ,че само една не мога да си поръчам,а трябва всичките ?

Общи условия

Активация на акаунт