Спирала за мигли - 8

• 83 509
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Някой ползвал ли е вече новата на Макс фактор - която е с две четки от двете страни? Много й се точа, ама ми се иска да чуя мнения преди това  Simple Smile

# 106
  • Street of Dreams
Аз съм бях писала, че Le Volume новата хич не е водоустойчива. Пробвах преди да купя, доста бързо се разтече . И за 100-я път оригиналната le volume e  Heart Eyes . Другата която ми е фаворит е be long Clarins. Странна е обаче за моите мигли е много добра . Това са двете спирали, които бих подновявала и го правя. За моите мигли търся уплътняване , цвят(черно) и издължаване .

Кларинската с една извита зелена четка ли е? Бях я ползвала, но не можех да си достигна крайните мигли заради тази дъга. Grinning

Да бях чела по-внимателно за waterproof. И аз казвам НЕ на водоустойчивата Шанел, утре я сменям, може би със същата, но не водоустойчива. Вярно че съм на почивка и обикалям по 15-16 часа на ден, но да ми се разпадне спиралата....
Днес дружка услижливо ми подаде нейната безкрайно неизвестна за мен RITUALS...

Скрит текст:
и от 7 сутринта с две преобличания не е мръднала. Да не говорим че прави миглите по-хубави. Два и половина пъти по-голяма и два и нещо пъти по-евтина от моята. F...k.

# 107
Продуктите на RITUALS... са с изключително високо качество. Техен е най-обожаемия ми крем за тяло! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ползвам и други неща и са просто великолепни.

# 108
  • Street of Dreams
Мерси, Денси, ще им обърна внимание  Peace  bouquet

# 109
  • Варна
Дайте линк или споделете откъде ги купувате, девойки!

# 110
  • Бургас
Това е спиралата на Clarins be long. С не хубаво си обхващам всичките мигли.

# 111
  • Somewhere far away
Някой пробва ли вече новата на Мейбълин?

# 112
Някой пробва ли вече новата на Мейбълин?

И аз това питах, но явно никой още не я е пробвал. Утре мисля да се сдобия с нея и след около седмица ползване ще дам мнение как стои на моите мигли

# 113
  • Street of Dreams
Oфф, Веси! Ти пишеш Кларанс, аз си мисля за Клиник Embarassed Mr. Green И то за ето тази
http://www.perfumeriastyl.pl/sklep//image_func.php?img=gfx/a7336 … &maxwidth=220

Смених спиралата, утре ще пробвам.  Peace Следващата ми ще е Ритуалс.

# 114
Да кажа и аз за водоустойчивия вариант Le Volume на Chanel - отвратителна е и няма нищо общо с другата - тушът е много по-гъст и не постига същия ефект на отлично разделени и черни мигли!!! Във Варна успях да я открия само в Прити шоп, защото те били официалните дистрибутори, но имаха само водоустойчивата. Консултантката успя да ме убеди, че между двете спирали няма никаква разлика и си я взех, защото другата ми свърши, но аз такова разочарование от спирала не помня...
Та по този повод - някой да знае от къде може да се купи във Варна от друго място тази спирала? И още нещо - когато я купувах от Сефора в София, консултантката ми спомена, че правели доставка с куриер. Тогава не й обърнах внимание, но ако някой знае - моля да ми каже Hug

# 115
Аз използвам Mega Volume Miss Manga. Simple Smile

# 116
  • Street of Dreams
Мерси за добрата новина, Радост!   bouquet
Друг път ще чета, после ще купувам  bouquet. Mr. Green

# 117
Някой има ли вече впечатления от новата спирала на ЕЛ Sumptuous Infinite
Daring Length + Volume Mascara
?

# 118
Да кажа и аз за водоустойчивия вариант Le Volume на Chanel - отвратителна е и няма нищо общо с другата - тушът е много по-гъст и не постига същия ефект на отлично разделени и черни мигли!!! Във Варна успях да я открия само в Прити шоп, защото те били официалните дистрибутори, но имаха само водоустойчивата. Консултантката успя да ме убеди, че между двете спирали няма никаква разлика и си я взех, защото другата ми свърши, но аз такова разочарование от спирала не помня...
Та по този повод - някой да знае от къде може да се купи във Варна от друго място тази спирала? И още нещо - когато я купувах от Сефора в София, консултантката ми спомена, че правели доставка с куриер. Тогава не й обърнах внимание, но ако някой знае - моля да ми каже Hug
Да правят. Peace

# 119
  • Street of Dreams
Да похваля синята спирала на Ив Роше от по-предните ми постове. Леки и гъвкави мигли, дълги, обемни и извити, а не огънати нагоре. Макар че не пише Шанел, Диор, Ести или Ланком на нея, с нищо не им отстъпва - изненадах се. Единственият й "минус" е, че ми отнема повече време до желания ефект, отколкото с Шанел, примерно.

Апропо Шанел, не-водоустойчивата е действително по-добрият вариант.

Общи условия

Активация на акаунт