Спирала за мигли - 8

• 83 456
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
За мен пък точно Rocket Volum Express е една от най-добрите спирали.  Rolling Eyes Явно си е до мигли. Моите нито са дълги , нито са гъсти , но тази спрала ги разделя и оформя страхотно.

# 91
За мен пък точно Rocket Volum Express е една от най-добрите спирали.  Rolling Eyes Явно си е до мигли. Моите нито са дълги , нито са гъсти , но тази спрала ги разделя и оформя страхотно.

Моите са и дълги и гъсти, така, че сигурно  не е от миглите Peace Аз от оформянето нищо не разбрах....както и да е, между другото да питам: Имашe едни сини Classics, май бяха със специална четка за извиване...и евтини бяха....сега вече не ги виждам, някой да ги знае случайно?

# 92
 Peace  От спиралите на Лореал лично аз съм много доволна от Lash Architect in Carbon Gloss -обем и много черни мигли. Още не съм пробвала Мис Манга, но май май няма и да я пробвам.  Не ми допаднаха False Lash Telescopic , както и по старият Telescopic, а най най ужасната спирала на Лореал за мен е Voluminous Million Lashes - от началото се ронеше, нямаше кой знае какъв ефект и се изнервях докато си я слагам ooooh! За момента това е най - хубавата спирала която съм имала - кукленски мигли и плътност Bourjois Mascara Volumizer  - когато съм била с нея винаги са ме питали каква спирала ползвам.  В момента изпробвам Twist up the Volume (подарих я и на една приятелка, която е много възхитена от нея) - но съм я ползвала два пъти и не мога да кажа, че е по добра от Volumizer-а  Rolling Eyes  От по евтините спирали си взимам на Орифлейм Very me - промоционална цена околко 3 лева и нещо ( не я ползвам самостоятелно, а за по черни мигли и за "разресване"  след другата спирала). Ползвала съм и спиралата на Lumene Blueberry Volume Mascara - нищо кой знае какво, а със спиралите на Мейбълин грам не си допадаме - имах даже щатска спирала, която тук я няма и пак не си паснахме  Sunglasses

# 93
Аз съм най-доволна от спиралите на Кларинс и по конкретно от Перфекта/за мен е по-добра от новата за удължаване/.

# 94
Много съм доволна от Manga и от Sumptuous Extreme!  Flutter

# 95
Току що си взех Манга,на промоция е 13 лв. Не знам дали става за чувствителни очи и хора носещи контактни лещи,надявам се да не съм си дала парите напразно... Praynig

# 96
  • Street of Dreams
Върнах се назад в мненията си, за да си отговоря на собствения си въпрос - за колко време свършва една спирала. С любовта на живота си - Annayake, сме се срещнали на 4ти януари. Не е съвсем свършила, но определено не е това, което беше и ето ме с нова спирала - много дащна Mr. Green и водоустойчива - за разнообразие. Съвсем не прави миглите толкова дълги, но много плътни (чак прекалено за мен) и извити. Още не съм се гмуркала с нея, за да кажа колко е водоустойчива.

И един подарък от Ив Роше, към който нямам никакъв интерес в момента, но ще пробвам за да пиша. Взех тъмно синя.

# 97
Тази спирала на Шанел е напълно неводоустойчива и това е мнение на няколко човека от форума вече.

# 98
  • Street of Dreams
Тази спирала на Шанел е напълно неводоустойчива и това е мнение на няколко човека от форума вече.

Хм, затова пък като по навик влязох с нея да се къпя и измих лицето си с гел, излязох като панда #Cussing out Shocked smile3532

# 99
  • Street of Dreams
Дали да не я сменя с "обикновения" вариант?

# 100
Днес ходих до Лили и забелязах, че мейбълин са пуснали нова спирала.

Ето  тази http://www.enzo.bg/maybelline/volum-the-colossal-go-extreme-spirala-za-obem/

Някой дали я е пробвал вече?

# 101
Здравейте.Напоследък ми е доста трудно да си намирам спирала,тъй като преди ползвах медицинска заради проблеми с очите и носене на контактни лещи.Преди ползвах на Буржоа една бяла за дълги мигли,но сега вече я няма. Confused Сега съм с една на Максфактор,но и тя не ми харесва.Вие ползвали ли сте спирали за чувствителни очи,бухте ли споделили какви...
6u6ulina, аз преди време правих много упорити алергии към спирали, и започнах да ползвам спирали за чувствителни очи - на Bourjois, на Deborah. Тогава разбрах, че спиралите на Max Factor се ползват и при чувствителни очи /информацията получих от консултантки в козметичните магазини/. Може би наистина е така, тъй като от тези спирали не съм имала проблеми.

# 102
В началото нещо не можех да се разбера с Rimmel Scandal Eyes (Retro Glam):

Обаче устисках и реших да я ползвам упорито и две седмици по-късно много се заобичахме Heart Eyes
Освен редовните черти на добрата спирала - извиване, издължаване, подреждане, обем; също е много издръжлива. Без проблем си карам цял ден с нея - няма отбелязване на горния клепач (от връхчетата на миглите), няма размазване в ъгълчетата и по долния клепач.

Има и още една подробност - при мен тушът на спиралите обикновено изсъхва много бързо (за месец, месец и половина), защото отделям най-много време на спиралата си сутрин (към 15 мин., понякога дори 20), та съответно тубичката седи дълго време отворена. С тази спирала първо, че се справям по-бързо, защото не изисква толкова доизкусуряване, второ, че пак ми се налага да я държа по-дълго отворена (като се мотая повече преди по-важно излизане), а все още няма дори намек за засъхване (ползвам я около месец и нещо вече). Това си е рекорд Grinning 
А пък като се сетя и на каква цена е - направо е идеална.

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 09:39 от BeeJuis

# 103
Здравейте.Напоследък ми е доста трудно да си намирам спирала,тъй като преди ползвах медицинска заради проблеми с очите и носене на контактни лещи.Преди ползвах на Буржоа една бяла за дълги мигли,но сега вече я няма. Confused Сега съм с една на Максфактор,но и тя не ми харесва.Вие ползвали ли сте спирали за чувствителни очи,бухте ли споделили какви...
6u6ulina, аз преди време правих много упорити алергии към спирали, и започнах да ползвам спирали за чувствителни очи - на Bourjois, на Deborah. Тогава разбрах, че спиралите на Max Factor се ползват и при чувствителни очи /информацията получих от консултантки в козметичните магазини/. Може би наистина е така, тъй като от тези спирали не съм имала проблеми.
аз на максфактор не съм доволна.На Дебора не съм позлвала...
Сега си взех тая на Miss Manga...Нямам проблеми с очите,но пък не ми харесва как ми прави миглите...

# 104
  • Бургас
Аз съм бях писала, че Le Volume новата хич не е водоустойчива. Пробвах преди да купя, доста бързо се разтече . И за 100-я път оригиналната le volume e  Heart Eyes . Другата която ми е фаворит е be long Clarins. Странна е обаче за моите мигли е много добра . Това са двете спирали, които бих подновявала и го правя. За моите мигли търся уплътняване , цвят(черно) и издължаване .

Общи условия

Активация на акаунт