Спирала за мигли - 8

• 83 453
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Аз също имам проблем с очите, въпреки, че не нося лещи, и това е една от причините да не мога да си намеря спирала. Каквато и марка да използвам, си купувам всеки месец, защото в един момент, когато остарее малко, започва да се рони и в очите ми попадат малки черни прашинки, които ме побъркват. Откакто си взех Le Volume на Chanel се родих - случвало ми се е да пътувам разстоянието Варна-София-Варна в рамките на 24 часа и тази спирала не мръдва. Нито ми се зацапва по очите, нито се рони, нито ми дразни, а аз дори спя по време на пътя. Само че след близо месец ползване и тя спря да постига първоначалния си ефект върху миглите- в началото направо не можех да повярвам какъв ефект постигам с нея, но май и тя е като другите спирали и изсъхва бързо.

# 76
Много съм доволна от тази спирала

За втори път си я взимам. Разделя, прави супер обем, не се рони.
Мисля да си я взема и в кафяв цвят.

# 77
  • При елфите ...
В момента съм с тази, страхотна е за моите мигли и се получава ефектът, който харесвам... много обем и извивка!

# 78
  • София
Момичета,
днес гледах max factor false lash effect waterproof  и max factor false lash effect 24 и на 2-те пише ,че са водоустойчиви-коя ще ми препоръчате да си взема?Разликата е 3 лева,а все не мога да попадна на наистина водоустойчива спирала-всички такива ми падат дори и само с вода или се размазват CryИскам да прави и обем....
Благодаря предварително  bouquet

# 79
За мен най-добрите спирали са на Maybelline, а най-вече Rocket. Само че много трудно се премахва, незнам дали вие имате този проблем, но дори и след почистване остава черно по миглите. Иначе като ефект е страхотна.

# 80
Много съм доволна от тази спирала

За втори път си я взимам. Разделя, прави супер обем, не се рони.
Мисля да си я взема и в кафяв цвят.
Каква и е цената? Изглежда много добре

# 81
Какъв е този  Ревиталаш? 
Иначе аз съм фен на кафевите спирали,изглеждат много естествено. Сега съм с Мейбълин и много ми харесва.

# 82
  • София
Какъв е този  Ревиталаш? 
Иначе аз съм фен на кафевите спирали,изглеждат много естествено. Сега съм с Мейбълин и много ми харесва.
Виж в гугъл... ето страницата на вносителя.
http://www.revitalash.bg/index.php?option=com_content&view=a … id=9&Itemid=2

# 83

Взех си я случайно... Отидох за една друга в магазина, но когато момичето ме попита дали ми трябва помощ аз се направих, че се чудя коя да избера за да видя какво ще ми предложи  Wink Тази беше втората, която ми предложи, на цена 4,80лв. и с доста интересна четка. Прибрах се в къщи с нея  Blush Трябваше ми около седмица да свикна с нанасянето, защото последните ... поне 3 години ползвам само с гумени четки и направо бях забравила как се слага с такава. Но извивката определено помага за нанасянето. При мен няма ефект "УАУ", но аз не съм и очаквала. Миглите ми са толкова отчайващи, че е почти невъзможно достигането на ефекта "УАУ". Като цяло съм доволна -  не слепва, подрежда добре миглите и извива до известна степен (предполатам, че извиването зависи най-вече от начина на слагане, не толкова от спиралата). Ако даваше малко повече обем би било чудесно, но ако свикна малко повече с четка може и да го постигна  Grinning
По мое мнение за тези пари върши чудесна работа  Peace

# 84
Момичета някой пробвал ли е Loreal Lash Architect 4D
За удължаване и извиване,но четката нещо не ми се нрави  newsm78

# 85
Момичета някой пробвал ли е Loreal Lash Architect 4D
За удължаване и извиване,но четката нещо не ми се нрави  newsm78

Аз до колкото знам, всички архитекти са за обем. Когато излязоха на пазара ползвах тази сивата 4д и има още една такава, но черна опаковка със сива капачка пак 4д, май наситено черна се води. Ужасно ми сплъстиха миглите и двете.

# 86
Запис при вас, че доста спирали напробвах тази пролет Simple Smile

Първо - не се разбрах с Rocket Volum Express, все едно не съм сложила спирала с нея. Май има проблем със задържане на повдигането на миглите ми.

Max Factor Excess Volume - либоф от първо ползване! Маха се само с маслен дегримьор, но ми прави миглите жестоки Simple Smile

Oriflame The One Volume Blast - много нежна спирала за всеки ден, перфектен баланс между ефект и лесно премахване.

Avon Aero Volume - най-новата ми, и отново влюбване! Този път в лекотата. Бих я нарекла My Lashes But Better, все едно не нося нищо, но миглите ми едно, че изглеждат повече на брой, и второ, са добре повдигнати. А усещането за лекота е наистина страхотно Simple Smile

Общо взето, новите спирали тази пролет са определено на ниво Heart Другия месец можем да очакваме новата на Bourjois - 1 Second.

# 87
Какъв е този  Ревиталаш? 
Виж в гугъл... ето страницата на вносителя.
http://www.revitalash.bg/index.php?option=com_content&view=a … id=9&Itemid=2

Благодаря ти. Естествено,че гугъл дава мнооого отговори,но е друго,като можем да ги обсъдим.  Например как с този апликатор се нанася на миглите  newsm78......веднъж на ден...? после спирала може ли....или вечер се нанася? newsm78

# 88
  • София
Да се запиша и аз в темата.

Аз съм много доволна от  Rocket Volum Express. Това е моята спирала.
Преди време имаше спирали, които имах от едната страна бяла основа, а от друтага си бяха черни. На орифлейм имаше преди години и беше най-жестоката спирала за мен. Но...вече я няма. Ако някой има представа къде мога да си намеря такава (с бяла основа) ще съм ви благодарна.
Някакви отзиви за спиралата на Авен да споделите http://bunglebeautybox.blogspot.com/2013/10/avene-couvrance.html#!/2013/10/avene-couvrance.html

Хубав ден.

# 89
 Аз също не съм доволна от Rocket Volum Express. Отвратителна е. Та дори най-евтината за 1,80 пак ми върши чудеса на миглите, докато тази.....Ами ефекта е един никакъв, да не говорим че трудно се чисти....Използвах я едва месец около Коледа и накрая се отървах от нея. Най-готината спирала е на Ейвън, една синя "AERO" volume. Много лесно се чисти и ефекта е супер Peace Сега си поръчах отново, защото тази евтината от 1,80 много трудно се чисти Sad

Общи условия

Активация на акаунт