Спирала за мигли - 8

• 83 543
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Вчера в БЗ мислех да взема спиралата за обем на Ести Лаудер, за която има доста положителни мнения, но консултантката ми предложи някаква нова на ЕЛ за обем и понеже не съм чувала за нея нищо, не взех нито едната.  Simple Smile
Реших да попитам първо дали някой има впечатления и от двете и коя е по-добра?

# 481
  • Велико Търново
Радост, повечето марки предлагат безцветна спирала - виждала съм на Голдън Роуз, Буржоа, Исадора - разгледай в по-заредени дрогерии. Ефектът на Максимейзера се съмнявам да постигат - все пак той е основа/и подхранваща такава/ за спирала, безцветните спирали разделят и извиват без да имат цвят Wink

# 482
  • някъде под слънцето...
Момичета, търся си безцветна спирала - идеята ми е да си я слагам на миглите, когато съм без грим. Ефектът на Максимайзера на Диор е уникален - придава ми невероятна дължина и обем, само да не беше в такъв бял цвят - и в този смисъл ползвали ли сте нещо подобно, само че прозрачно?
До сега не съм срещала безцветна основа.С изключение на Рвиталаш , която е синя, все на бели съм попадала.Biskvtka вече ти е отговорила, безцветните спирали са си спирали, а не основи.Има и безцветни серуми за подхранване и растеж на миглите(Махала), които се нанасят с четка подобна на тази при спиралните, но и те нямат функциите на основите.
Използвам безцветна спирала само да среш а и  фиксирам веждите., защото така стоят най естествено.Не се бях замислила до сега, но не съм попадала на безцветна спирала от по висок клас.

Сега се сетих, че преди десетина години имах една спирала на Буржоа,  която  беше без цвят и ефекта и беше мокри мигли.Като миглите на току що избито лице, ох как да го обясня.Погледнете си миглите след като добре сте намокрени лицето.Бяха някаква лимитираба серия от  няколко вида, които бяха в някакви малки опаковки.Сигурно все някой ги помни.

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 20:58 от sl

# 483
  • HH
Някой ползвал ли е този продукт https://www.douglas.de/douglas/Pflege-Gesicht-Wimpernpflege-Mava … t_3000028903.html
Повечето коментари са положителни, но аз да си питам Simple Smile

# 484
Аз Peace Още се търкаля в нас. Аз лично никакъв ефект не видях, а го ползвах 3 месеца сутрин и вечер без пропуск. Обикновеното рициново масло дава много по-добър ефект

# 485
Някой има ли впечатления от тази спирала? Намалена е този месец в Лили и се чудя дали да не се възползвам...
Скрит текст:

# 486
  • HH
Аз Peace Още се търкаля в нас. Аз лично никакъв ефект не видях, а го ползвах 3 месеца сутрин и вечер без пропуск. Обикновеното рициново масло дава много по-добър ефект

Благодаря ти  Hug
Аз хем съм останала с 5 косъма , хем искам да направя нещо по въпроса, хем не ми се дават много пари. Май ще си взема от тези на Артдеко, колкото да си успокоявам подсъзнанието, че не седя безучастно  Embarassed

# 487
  • София
Някой ползвал ли е този продукт https://www.douglas.de/douglas/Pflege-Gesicht-Wimpernpflege-Mava … t_3000028903.html
Повечето коментари са положителни, но аз да си питам Simple Smile

И аз, преди години, ефект не видях!

# 488
  • София
Моля, препоръчайте хубава ВОДОУСТОЙЧИВА спирала за ОБЕМ.

# 489
  • Street of Dreams
Моля, препоръчайте хубава ВОДОУСТОЙЧИВА спирала за ОБЕМ.

По мои спомени отлична водоустойчива спирала.  Peace

# 490
Някой има ли впечатления от тази спирала? Намалена е този месец в Лили и се чудя дали да не се възползвам...
Скрит текст:
Не е нищо особено според мен. За почти същите пари можеш да си вземеш http://www.catrice.eu/products/eyes/mascara/detail/product/bette … ra-black-010.html или Волюм Спринт на Дебора, ако го има на промоция - за мен бяха доста по-добри.

# 491
sl, *Biskvitka*, благодаря за отговорите. Аз точно този мокър ефект искам да избегна, затова реших, че може да има нещо безцветно, но сухо. Ако няма - поне даваме тема за размисъл на козметичната индустрия hahaha

# 492
  • Варна
Най-най любимата ми спирала евър  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Води се био, на марката УНЕ, бях си я купила на промоция от 33лв. на 25.лв от БЗ  Heart Eyes И мирише на пчелен восък(това и е една от съставките и)

# 493
И аз я харесвам. Peace

# 494
  • София
Maximizer-ът на Диор на каква цена е? Предполагам го има в БЗ?

Общи условия

Активация на акаунт