Спирала за мигли - 8

• 83 489
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Каква извивачка за мигли ползвате? От много време не използвам,но мисля пак да пона ,голяма разлика има на моите мигли.
В момента ползвам спиралата  Full Action на Sephora - хубава е, он не съм очарована и няма да я повторя най-вероятно.

# 541
Миглоизвивачката трябва да е внимателно подбрана защото можеш да останеш без мигли Simple Smile Преди ползвах някаква, която ми режеше миглите в края и след това си купих такава на shu uemura и съм много доволна, макар вече да я ползвам с не оригинални гумички.
Преди време бях купувала една спирала на Клиник, която определено не беше подходяща за мен ( не е подходяща за прави мигли) но за жени с дълги и извити мигли ще е иделна. Спиралата е направена по някаква специална формула и издържа цял ден без да се рони или размазва, без да е водоустойчива, а се мие само с вода. Четката е много финна и нанасянето става много лесно, без да цапа по клепачите.

http://www.clinique.com/product/1606/5320/Makeup/Mascara/Lash-Power-Mascara

Последна редакция: нд, 27 юли 2014, 16:52 от tier

# 542
  • При елфите ...
Aredhel  Peace това е максимайзерът за мигли (Диор имат и за устни)  Peace

Спиралата не съм ползвала имах една на Диор преди време (екстаз) и не ми допадна  Confused

a.l.e.n.a, благодаря... точно за миглите питах!   bouquet

# 543
  • в 1001-та нощ
Каква извивачка за мигли ползвате? От много време не използвам,но мисля пак да пона ,голяма разлика има на моите мигли.
В момента ползвам спиралата  Full Action на Sephora - хубава е, он не съм очарована и няма да я повторя най-вероятно.

Аз пробвах на Шу Уемура и на Шисейдо. Взех втората  Peace И двете са много добри според мен, сравнявам с предишна, добре лягат на окото, но имат и разлики  Peace

На Шу Уемура в с по-дълга дъга и според мен е за по-голямо око. Като я приложа на моето - хваша до основа миглите в средата на клепача и малко по-навън крайните мигли (в основата и края на окото).

А на Шисейдо - обратно - хваша крайните мигли идеално у тези в средата малко по-навън  Peace

Разбира се - "отклоненията" от основата на миглите са нищожни и разликата между двете е малка, но все пак - аз взех тази на Шисейдо. По-удобна ми е  Peace   И двете се придават с резервни гумички  Peace Цените им са близки, но Шисейдо се поръчва от ФЮ и е по-достъпна от тази гл.т.  Peace

Черната е Шисейдо, извинявам се за качеството на снимките, но двете миглоизвивачки ми бяха на разположение за малко пред едно кино .... нямаше кой знае какви условия, а и бързахме  Peace При възможност по-нататък ще снимам отново  Blush

Моите мигли са рошави и прави, особено на окото, което се опира във възглавницата. С максимайзер постигам някакво извиване, но не достатъчно и не се подреждат много добре в редичка - едни са по-напред, други по-назад ..... С миглоизвивачката се подреждат по-добре в една линия и се извиват. Доволна съм, ще я ползвам  Peace

# 544
  • в 1001-та нощ
Aredhel  Peace това е максимайзерът за мигли (Диор имат и за устни)  Peace

Спиралата не съм ползвала имах една на Диор преди време (екстаз) и не ми допадна  Confused

a.l.e.n.a, благодаря... точно за миглите питах!   bouquet

А, не се съмнявам, че в тази тема питаш за миглите, но имаше случай - съфорумка поръчва на мъжа си да ѝ вземе Максимайзер и той се връща с такъв за устни   Blush

Не всеки знае, че има и за устни и аз не знаех, та гледам да уточнявам  Blush

Вчера видях потребителска (непрофесионална) маша за мигли - за ползване в домашни условия - на Диор. стана ми интересно, макар, че не бих си горила миглите май - коментирано ли е в темата до сега?

# 545
Алена, на твое място бих наблегнала на миглоизвивачката и подреждането на миглите, а не на максимайзера ... Явно още не си свикнала да я ползваш, но веднъж научиш ли се сама ще се убедиш, че с нея резултата е по добър Peace
За мен резултата на извиване с максимайзера, е по скоро незадоволителен  Wink

# 546
  • София

Моите мигли са рошави и прави, особено на окото, което се опира във възглавницата. С максимайзер постигам някакво извиване, но не достатъчно и не се подреждат много добре в редичка - едни са по-напред, други по-назад ..... С миглоизвивачката се подреждат по-добре в една линия и се извиват. Доволна съм, ще я ползвам  Peace

Моите мигли са също по-прави и много силно извиване се получава от обсъдената спирала на Ести Лаудер. Понякога ми идва в повече даже, защото много отворено става окото с лек грим. Но с тъмен грим е перфектно, защото извиването някак отваря добре окото.

# 547
Прави мигли и извиване с спирала... това не е извиване- това е стърчане! По назад съм пуснала снимка на мигли ''извити'' само с спирала ... съжалявам но за мен това не е извиване и изобщо не седи добре!

# 548
  • Пловдив
Може ли линк към Шу Уемура? Hug

# 549
Може ли линк към Шу Уемура? Hug

Опитай с Гугъл  Wink

# 550
  • Пловдив
Да,с Гугъл става,но аз искам линк към проверен сайт като ФЮ от който мога да си я взема Peace

# 551
  • в 1001-та нощ
Алена, на твое място бих наблегнала на миглоизвивачката и подреждането на миглите, а не на максимайзера ... Явно още не си свикнала да я ползваш, но веднъж научиш ли се сама ще се убедиш, че с нея резултата е по добър Peace
За мен резултата на извиване с максимайзера, е по скоро незадоволителен  Wink

Веднъж съм я ползвала, но виждам хубав ефект  Peace Предполагам с времето ще се поочупят и аз ще задобрея Simple Smile Сега не се гримирам всеки ден и тренировките не са ежедневни, но все пак - колкото - толкова  Peace

Мagnollia, не съм чела темата назад и нямам идея кои спирали сте обсъждали, сега ползвам на  ЕЛ - синята със силиконовата четка  Peace - харесва ми  Peace  Blush

armira, http://www.houseoffraser.co.uk/Shu+Uemura+Eyelash+Curler/1169218 … 3,default,pd.html  Peace

# 552
  • Пловдив
Аленка,благодаря ти! Hug

# 553
  • Австрия
DimS., страхотен цвят на очетата имаш... Моите мигли са сравнително дълги, но тънички, затова винаги нанасям по 2 или по 3 пласта... ако се слепнат им помагам да се разделят...  newsm03

Мерси, Aredhel  Grinning

За повече от 1 слой... ъъъ, въпреки, че изчаквам достатъчно време да изсъхне, с второ нанасяне на спирала резултатът се влошава. Може и в ръцете да е причината, не в спиралите  Blush Thinking
Ще пробвам с любимата ми спирала  и ще снимам: с 1 слой, с 2... с 3  Shocked Laughing Ще положа специални усилия.

И още нещо да попитам, че не успявам да го открия... някой беше сравнил спирала на Артдеко с Пупа Вамп, като сходни качества... Аз харесвам Пупа-та, но бих пробвала и тази, само трябва да разбера кой точно модел на Артдеко беше...  newsm78

Ами, аз бях, де  Blush Преди страница, може би. Но ето и прясно заснето:

Съжалявам, но черната спирала е на място в близост със спящия ни дребосък и не ми се иска да преча на съня му, затова сравнението е с лилавата на Pupa Vamp! vs. ArtDeco Glam Vintage Lash Designer mascara.

# 554
Това, което съм забелязала, че при повторно нанасяне след изсъхване на първия слой, обикновено резултата е по лош. За това ако нанасям втори път то е веднага след първия слой и то само в основата на миглите!

Общи условия

Активация на акаунт