Спирала за мигли - 8

• 83 472
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • При елфите ...
За повече от 1 слой... ъъъ, въпреки, че изчаквам достатъчно време да изсъхне, с второ нанасяне на спирала резултатът се влошава. Може и в ръцете да е причината, не в спиралите  Blush Thinking
Ще пробвам с любимата ми спирала  и ще снимам: с 1 слой, с 2... с 3  Shocked Laughing Ще положа специални усилия.

Ами, аз бях, де  Blush Преди страница, може би. Но ето и прясно заснето:

Скрит текст:

... ArtDeco Glam Vintage Lash Designer mascara.

DimS., благодаря ти мила   bouquet ще я търся тази спирала на Артдеко.
А за напластяването на спиралата... просто харесвам миглите си по обемни и също извити, а не вирнати напред... та затова слагам по повече. Освен хубава спирала трябват и хубави мигли. Имам приятелка миглите, на която са твърди и извити, каквато и спирала да им слага все стоят добре.

# 556
  • При елфите ...
Това, което съм забелязала, че при повторно нанасяне след изсъхване на първия слой, обикновено резултата е по лош. За това ако нанасям втори път то е веднага след първия слой и то само в основата на миглите!

Аз нанасям първо само на едното око, без да чакам да изсъхне, докато ми хареса ефектът на напластяването... и след това на другото око по същия начин.

# 557
  • Австрия
Прави мигли и извиване с спирала...

Правите мигли не могат да се извият добре само чрез използване на спирала  Peace

Моите мигли са изключително прави и задължително ползвам миглоизвивачка (напоследък ползвам на Tana cosmetiсs, с хубави силиконови гумички). От любопитство закупих миглоизвивачката на Shu Uemura, за мое учудване, тя не приляга оптимално на формата и големината на окото ми, съответно клепача. Което я прави неизползваема за мен. За съжаление, това не може да се установи по никакъв друг начин, освен чрез лична проба.

Външно миглоизвивачките са твърде сходни:

Разликите са в големината на разтваряне:

Скрит текст:

и в самите 'челюсти':

Скрит текст:

Разликата наистина е минимална, но достатъчна..  Twisted Evil

# 558
Това, което съм забелязала, че при повторно нанасяне след изсъхване на първия слой, обикновено резултата е по лош. За това ако нанасям втори път то е веднага след първия слой и то само в основата на миглите!
Подкрепям. Peace Не ползвам максимайзър, нито извивачка. Само два слоя спирала за обем.

# 559
Ами в такъв случай си късметлийка Simple Smile аз без миглоизвивачка не мога, а максимайзера съм го отрекла напълно! И ако все пак някой е решил да си го купи- мейбелин имат подобен продукт!

# 560
  • Австрия
Ето ви един пример как седи максимайзера... на снимката в дясно е без максимайзер, а в ляво с.
Лично на мен ми харесва повече без.

Дълги, но леко неестествени мигли се получават с максимайзера. Въпрос на вкус, ще кажа, но..  Naughty Дясната снимка ми харесва много! Това е твоето оче, нали?  Heart Eyes Коя спирала си ползвала?

# 561
Не това не са моите очи, аз нямам максимайзера  Peace
Моето око го изтрих  .

# 562
  • Австрия
Да, но очето на премахната снимка беше много сходно на тези  Shocked

Все пак, проявявам разбиране, когато човек не желае да има из нет-а негови снимки  Peace

Аз пък трябваше да снимам миглите си само с максимайзер. Като заскрежени  Laughing

Следващият ми опит със спирала ще е с нанасяне на повече от един слой и то по различен начин на едното (с изчакване да засъхне) и по-друг на другото око (непосредствено след 1-я пласт), да видим  Wink

# 563
  • Street of Dreams
Гримьорите казват, че най-добър ефект се постига от спиралата по следния начин : минаваш веднъж с четката от горната страна на миглите, после от основата започваш на зиги-заги и издърпваш нагоре, за да се подредят. Аз така слагам, като минавам по този начин няколко пъти, без да чакам да изсъхне. Доволна съм от резултата.

# 564
  • в 1001-та нощ
Супер - и аз ще пробвам  Peace Аз минавам само отдолу  Peace

# 565
Аз съм влюбена в почти всички спирали на Лореал.  Heart Eyes Досега не съм срещала спирала, която да стои като техните, някакси самият им черен цвят е както никой друг - карбон. От евтинките тези цветните на Голден Роуз също ми стоят много добре, но честно казано си имам доста гъсти и дълги мигли. Най - важно ми е спиралата да придава обем и да подрежда, но каквито и да купувам ( винаги имам по 5- 6 вкъщи ) винаги държа една Лореалска за обем х5.

# 566
Гримьорите казват, че най-добър ефект се постига от спиралата по следния начин : минаваш веднъж с четката от горната страна на миглите, после от основата започваш на зиги-заги и издърпваш нагоре, за да се подредят. Аз така слагам, като минавам по този начин няколко пъти, без да чакам да изсъхне. Доволна съм от резултата.

Така ме научи да я слагам гримьорката на MAC - Тони Simple Smile

# 567
  • Велико Търново
Влизам да си "върна думите назад" Wink относно една спирала на Макс фактор/лилава на цвят, Clump defy/, за която се изказах негативно по-рано. Знам си аз, че при мен спиралите се "разкриват" след по-продължителна употреба, и с тази така стана - прекрасна просто Simple Smile Разделя, извива, удължава - единствено не допринася кой знае какъв обем, както е с Ле волюм на Шанел.
Ето я -

# 568
  • Варна
Здравейте,преди време бях питала дали има някой впечатление от Moodstruck 3D Fiber Lashes но никой не се включи.Приятелка се прибра от Щатите та се изкуших да ми я донесе.
Спиралата се състои от 2 части едната е гел,а другата фибри-много ситни власинки.
Ефекта наистина е Уау, миглите седят меки и гъвкави и са супер удължени,но на първо нанасяне т.е работа с нея май си по спластих миглите,ама то много власинка много нещо още повече при нов продукт изобилието е огромно,а и според упътването трябва първо да се нанесе 1 слой от вашата традициона  в случая при мен Sumptuous Extreme на EL после гел,фибри и пак гел,а и направих грешката гела да изсъхне преди да нанеса фибрите.
Утре възнамерявам да опитам само с нея т.е гела и фибрите без друга спирала понеже гледах суотчове и на подобно нанасяне.
На първо четене мисля че ще върши невероятна работа в удължаването,а с времето ще наеря оптималния ефект при нанасянето и.

https://www.youniqueproducts.com/shandi/products/view/US-1017-00#.U-DHVeN_uSo

# 569
http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=111108/ … ax-Factor/Mascara

Тази използвам аз на Max Factor и съм много доволна  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт