КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 51 011
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
  • София/Варна
Тая Бориса на всяка манджа мерудия. Всичко знае, от всичко разбира. Тя и семейството са ми страшно анти.

# 586
Тая Бориса на всяка манджа мерудия. Всичко знае, от всичко разбира. Тя и семейството са ми страшно анти.
+1!

# 587

newsm10

# 588
За съжаление нямам възможност редовно да следя Къртицата този сезон. От това което съм гледала и аз имам подозрения, че Евгени може да е къртицата.

Христина Русева не ме дразни, струва ми се доста уравновесен и контролиращ се човек, не мога да разбера защо толкова ви дразни. Признавам голяма част от сериите не съм ги гледала  Peace.

# 589
  • при Дядо Коледа
Христина честно казано и мен не ме дразни. Според мен отнася негативи заради мъжа си. Тя правилно си каза,че ги слагат под общ знаменател. Но и няма как те са заедно и взаимно се защитават.

# 590
  WhistlingДа ги махат и семейството и Виктория  ooooh! Писна ми от елементарните им интриги. едно и също въртят по 100 пъти - дори Кетиту е по-интересна от тяхната сага!

Да се хващат под ръка и да се изстрелват по-далеч от ефира!
Адмирирам Сано и Пушката!!!

# 591
Гадна интригантка е Русева.. Сега как му се обяснява, лицимерка .... !  #2gunfire

# 592
  • София
+1!
+1

Каменов се оказва доста свестен май, макар и първичен и простоват е добра душа.

Аз не можах да разбера за какво толкова подпали Марина, но Бориса е мага противна вече.

# 593
Емо Каменов е много готин. Може да говори на просташки и с много цинизми,  но му личи, че е душа човек и може да бъде много добър приятел. Наистина много го харесвам. Не се прави на такъв, какъвто не е. Не се мъчи да се прави на интелигентен и на много знаещ. Говори на специфичния за северозапада диалект и това го прави оше по-забавен и самобитен.

# 594
+1!
+1

Каменов се оказва доста свестен май, макар и първичен и простоват е добра душа.

Аз не можах да разбера за какво толкова подпали Марина, но Бориса е мага противна вече.
Ужасна е.... А пък смятайте това последното видео от кога е, щом Тушева е още тук....

# 595
  • при Дядо Коледа
Тази Марина не ми се струва наред. Самия начин,по който говори...и аз не знам,но има нещо. Нещо ми простее. Струва ми се,че ей така си отваря устата,без да мисли.Още когато влезе Виктория ми направи впечатление как махленски започна да вика и да се кара. И не,че и влизаше в работата,но като вижда,че натам духа вятъра хайде и тя.

# 596
Какво направи всъщност Бориса, че я обвинявате ? Не я оправдавам, но просто ги помоли да спрат да се джафкат и Марина беше запалила моторетката. Всеки би се запалил, ако го обидят. Това, че Марина беше в състояние на афект и превъзбуда, не я оправдава, да нарича Бориса пикла. Проблемът на Бориса е, че се сдуши с Емо Русев и, че отпреди не харесва Виктория и  тук си навлече гнева на хората.

# 597
Като гледам темата не мога да повярвам. На 08.03 е започната, сега сме едва на 40 страница. Никакъв интерес към предаването.
 В първия сезон завършвахме седмицата на 180-200стр.  Naughty
Много се изложиха този сезон - не знам от подбора на хора ли е, скучните любовни драми, игрите не са толкова интересни (без тези на живо).
Жалко, при толкова малък интерес, може и да няма 3 сезон.
Аз лично гледам само лайфовете, игрите, номинациите и теста. Другото изобщо не ме вълнува.

# 598
как няма да е скучно като ни занимават само с простотии - кой кого погледнал, кой кого пипнал, кой кого евентуално,може би, тайно харесвал.
Първият сезон беше много добър, но там се залагаше на различността на формата от другите съществуващи. А тоя сезон е тъп. Решиха, че ще правят рейтинг на база на селяния, секс и флиртове. Което нормално отблъсква потенциалните зрители, търсещи по-различен формат от биг брадър  Grinning. Все повече автоголове си вкарват, а след последния епизод аз специално май спирам да гледам.

# 599
  • София
И аз мисля, че е Евгени, почти на 100% съм сигурна, че е той... Винаги когато групата печели пари и ако той е в кадър винаги му гледам физиономията - или се радва насила или оклюмва, да не говорим колко мисии прецака...

Кои са тези мисии?

Общи условия

Активация на акаунт