КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 50 822
  • 722
  •   1
Отговори
  • in Wonderland
Сайт на предаването : http://karticata2.tv7.bg/

Водещи  

Участници

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 16:23 от Dee_Dee_~ (•̪●)~

# 1
  • при Дядо Коледа
Да се запиша,поне от тук разбирам какво става,защото вече две вечери заспивам и не гледам до края. Видях само как Емил ревеше.Нямам думи и за тази новата участничка - ще си чисти името тя  Crazy

# 2
Изгледах сега цялото предаване, снощи не можах. Кети ми е симпатична. Единствено Христина Тушева се отнесе човешки и с разбиране към нея.

# 3
винаги съм мислела, че букърите имат особен вкус. Виктория е с много голям и грозен нос, но е е хвалена като....

# 4
  • София
Яд ме е за Христина Тушева, премерен характер в Базата, страхотен играч в мисиите.

Разочаровах се от Сано, дори и стратегия да е, не ми допада.
Във всички мисии е важно времето и ако повече хора го следят и нямат борбеност, тогава голяма част ще завършват до половината, защото 'няма смисъл'.

# 5
  • Ямбол
Идвам в новата тема с предложение за анкета до понеделник. Ще сменят ли старата къртица или ще я оставят същата, която и да е тя?

# 6
  • София
Добро утро!

Не ме кефи как всички се нахвърлиха на леля Кети,
изглеждат жалки. Големи играчи (особено Ивайла), няма що.  Sick

# 7
Емил ми беше много сладък като го разпитваха за Гергана.  Crazy

# 8
  • in Wonderland
Идвам в новата тема с предложение за анкета до понеделник. Ще сменят ли старата къртица или ще я оставят същата, която и да е тя?
Ами то малко няма смисъл от такава анкета според мен , защото ние така или иначе няма да разберем какво точно се е случило. Според мен , няма да я сменят , само излишни "церемонии" правят , но знае ли човек Wink
Но ,ако искате , ще пуснем една анкетка .

# 9
  • София
Тъжа за Тушева. Много добър играч отпадна, за сметка на вечно мрънкаща, оплакваща се и оправдаваща се с други за собствените си грешки, жена...
Не ми харесва как върви предаването вече втора седмица.Мин.сезон помня, че предверието и голямата битка бяха на живо в предаването. Имаше съспенс, имаше стрес, имаше непремислени и непремерени реакции...
Сега всичко е на запис, обрано, монтирано...Нямаме реални наблюдения върху нищо... Тъпи истории, конфликти и спорове се раздухват със седмици; върти се и се суче, само и само да има "грандиозен", "мащабен", "нечуван", "невиждан" скандал...Тъпо!!!  newsm11
Вчера заради бзкрааааайното ровенепод чаршафите на някои, предаването откара половин работен ден... И заспах точно преди теста, т.е. най-същесвеното, за да гледам и слушам часове наред кой с кого и какво "само" преди 5-10 години... Жалка история!

# 10
Ами то малко няма смисъл от такава анкета според мен , защото ние така или иначе няма да разберем какво точно се е случило. Според мен , няма да я сменят , само излишни "церемонии" правят , но знае ли човек Wink
Но ,ако искате , ще пуснем една анкетка .

За целта на анкетата ми е важно да знам дали Емил Русев ще присъства на церемонията и дали ще продължи участието си.

# 11
Хайде и аз в новата тема  bouquet
Съмнявам се да сменят Къртицата.
Интересно ми е на края на предаването ние дали ще разберем дали е била сменена  Simple Smile
Тук гледам, че доста подкрепяте Кети. Мен пък ме дразни най - вече с това, че не е никога виновна и все нещо не ѝ е наред.
Снощи като слизаше съм стаята за изгнание Иван и каза: "Хайде сега ще имаш време да помислиш", а тя отговори: "О, аз няма какво да мисля, да мислят другите".
Полудявам от такива "безгрешни" хора.

# 12
  • Ямбол
Тъжа за Тушева. Много добър играч отпадна, за сметка на вечно мрънкаща, оплакваща се и оправдаваща се с други за собствените си грешки, жена...
....
Какво значи много добър играч, участник в Къртицата?
 В това предаване, според мен, не са ти нужни само добри физически данни, нужни са много други качества и точно тестовете показват кой е по-добрият. Иска се много добра концентрация, памет и наблюдателност, в същото време и бързи реакции, опит и интелект. В случая по-добрият е Катя, колкото и дразнеща да е за някои.

# 13
  • in Wonderland
В случая по-добрият е Катя, колкото и дразнеща да е за някои.
Ти сериозно ли сравняваш Хр. Т. и Кети и смяташ , че втората я превъзхожда в по-горе изброените от теб качества ? Аз ли нещо не разбрах в поста ти , ирония ли е това или наистина така смяташ ???

Има интерес за това , дали ще сменят къртицата и въпреки ,че няма да разберем , пуснах анкета !

# 14
Снощи не гледах предаването. От вас разбирам кой са изгонили, аз бих предпочела Кети да си ходи. Naughty По-късно, ако имам време ще си пусна да гледам поне битките.
Какво стана с любовния триъгълник? Разбра ли се кой е крив и кой прав? Визирам Виктория, Емил и жена му.

Общи условия

Активация на акаунт