КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 50 822
  • 722
  •   1
Отговори
# 15
  • Обетованата земя
И аз исках Кети да си тръгне. Ивайла продължава да не ме кефи, ужасна ми е даже. Тушева ми харесваше, прилича ми на Виктория Бекъм като визия.  Mr. Green

# 16
  • София
Dee_Dee_ Благодаря че си пуснала тема   Hug

Снощи ми стана безкрайно неприятно от всичките глупости които се изляха от това предаване.
Заприлича на сериал от Телемундо  Laughing Laughing

# 17
Запис и аз при вас.
Миналата година изпуснах предаването, но тази реших да наваксам. То няма какво друго да се гледа в момента, така че е добре дошло.

По темата. Кети дразни страшно много, но за продукцията е много нужен играч. Имат си дразнител и може нарочно да са я оставили. Тушева е добра в игрите, но е скучна в къщата. Не показва нищо интересно. А около Кети има все скандали. Жал ми е, че се подиграват на жената по този груб начин. Ако си беше замълчала щях да съм на нейна страна. Мразя груби хора, които се подиграват на физическите данни на другите. Но тя също излезе много груба. Обижда супер грозно, а се сърди че обиждат нея. Хубаво, защити се. Но бива ли така? Това, което каза на Индира вчера, беше много грозно. Предвид, че Индира не се е държала никога зле с нея. Айде да тръгне да обижда Емил Каменов, да я видим.

Другата интересна тема от вчера ми е Сано. Някак мина между капките скандала с него. Предвид другите любовни простотии. Много хитър играч. Изненадва ме. Очаквах да е шумен, атрактивен, забавен и леко глуповат. А той е точно обратното. Не е толкова атрактивен, колкото изглежда. Разумен е и доста умен. Казва нещата много на място. Постъпката му вчера не ми хареса. Някак не беше честно спрямо другите. Разбрах Костя, защо му се ядоса. Той също беше накрая на времето, но си изяде хлебарките. Само не разбрах, защо после му простиха всички. Какво точно се беше променило?

Любовната драма няма да я коментирам много. Някак вярвам повече на Емил. Жена му ме дразни, но той изгледа много нормален и свестен. И някак с тази невинна физиономия не си го представям да върти две жени по начина, който описа Виктория. А тя за мен е пълен социопат. Факта, че го е блъснала с колата говори точно това. И с каква гордост си го разказа. Тръпки ме побиват от нея и не й вярвам. Ще видим, какво ще излезе от това.

# 18
И аз исках Кети да си тръгне. Доста злоба е насъбрала милата.

# 19
И аз съжалявам за Христина, на мен ми беше интересна, точно защото е много по различна от другите. Мисля, че имаше голям потенциал. Интересен играч.
Кетиту в началото ми беше мъчно за нея. Никой родител не заслужава това. Но то това нейното не се издържа. Малоумна ли е се чудя?? Нон стоп напада , иска им сметка, защитавала се била. Сама си го търси, поне да замълчи за момент, може и да стане по симпатична. Не случайно всички я мразят. Явно на кастинга са видяли колко е зле лелчето и са го вкарали сеир да им прави, а то не се усеща как се излага, ама много яко. И абсолютно не съм съгласна, че е надушила нещо и че се справя с тестовете. Нейното си е пълна случайност, за нещастие на зрителите. Първия път Роксана се отказа, втория път са имали еднакъв брой верни отговори. Кво толкова е надушила, че я изкарахте много добра в тестовете .... Може да са имали по 3 верни отговора... Надушила друг път, та тя не вижда по далеч от носът си ....
Емо Русев може и да не е прав, може и да е лъгъл, но за едно е прав. Че не иска животът му да се превърне в сериал по тв7. Кому е нужно, на мен лично не ми е интересна цялата тази помия.
И все по малко се обръща внимание на Къртицата, объркаха предаванията..
п.с. Кетито или е мазохистка или има някакви други отклонения. Няма реална преценка за ситуацията. Ама щом я кефи нека си седи в мазето ...

# 20
  • Ямбол
Но това не е Биг Брадър, че да се гледай кой е злобен и кой мил.
Тук мисля всичко е позволено, за да се играе играта Къртицата.

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 12:30 от Лилянa

# 21
За да се играе КЪРТИЦАТА всичко е позволено, но да се изказва мнение в темата също е позволено, дори и различно от вашето!

# 22
  • Ямбол
... но да се изказва мнение в темата също е позволено, дори и различно от вашето!
Някой да е твърдял обратното?

# 23
Тъжа за Тушева. Много добър играч отпадна, за сметка на вечно мрънкаща, оплакваща се и оправдаваща се с други за собствените си грешки, жена...
Не ми харесва как върви предаването вече втора седмица.Мин.сезон помня, че предверието и голямата битка бяха на живо в предаването. Имаше съспенс, имаше стрес, имаше непремислени и непремерени реакции...
Сега всичко е на запис, обрано, монтирано...Нямаме реални наблюдения върху нищо... Тъпи истории, конфликти и спорове се раздухват със седмици; върти се и се суче, само и само да има "грандиозен", "мащабен", "нечуван", "невиждан" скандал...Тъпо!!!  newsm11
Вчера заради бзкрааааайното ровенепод чаршафите на някои, предаването откара половин работен ден... И заспах точно преди теста, т.е. най-същесвеното, за да гледам и слушам часове наред кой с кого и какво "само" преди 5-10 години... Жалка история!

Това сякаш аз съм го писала. Заставам зад всяка дума.

# 24
  • София
И в първия сезон имаше битки на запис. Точно за това няма как да го направят да е НА ЖИВО от Банско, предвид нещата, които трябваше да правят. Wink Иначе тази бабка, на която не знам името наистина е изнервяща.

# 25

Само в Биг Брадър ли може да се гледа кой е злобен и кой мил? Simple Smile
Пишете правилата по отрано да знаем какво да гледаме и какво да коментираме...
Да не стават грешки, не за друго Simple Smile

# 26
  • Ямбол

Само в Биг Брадър ли може да се гледа кой е злобен и кой мил? Simple Smile
Пишете правилата по отрано да знаем какво да гледаме и какво да коментираме...
Да не стават грешки, не за друго Simple Smile
Разбира се, че не. Аз коментирах друг пост над твоя, като не очаквах да се вмъкнеш толкова бързо.
Ето това:
Потребителката иска Кети да си тръгне, щото била злобна.
За да играеш в Къртицата не ти трябва само да не си злобен.
Зрителите са на сметка къртицата да се разкрие, а като се махнат злобните хора, това едва ли ще допринесе толкова по разкриване на къртицата.

# 27
Лиляна, споко не съм си мислила, че коментираш моя пост..
обаче ... "Но това не е Биг Брадър, че да се гледай кой е злобен и кой мил." ... някакси звучи заповеднически, все едно е някакво правило ... Всеки да си гледа каквото си иска и да коментира каквото си иска, няма нужда някой да казва, какво да се прави и какво не ...

# 28
Мен пък Кети ме кефи. Е, другите наистина са прави другите, че тя ги напада винаги с лични неща, а те нея я номинират само заради слабата й игра, ама ме забавлява тая жена! Joy
Според мен ще сменят Къртицата!

# 29
  • Ямбол
ОК, Евангелина, в такъв случай, ме остави свободно да коментирам по темата.

Общи условия

Активация на акаунт