КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 50 822
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
  • София
на мен ми беше безразлично кой ще излезе измежду Кети и Христина
не ми харесват и двете  Mr. Green

# 31
Честит празник момичета   bouquet

# 32
  • España
Аз съм възмутена и ,като представител на блондинките ( само по цвят на косата  Wink ) се чувствам репресирана! Една руса жена имаше в тази Къртица и те взеха,че я изгониха !!! Сега всичките тъмнокоси дами ,като разпуснат едни гриви ,то няма как да ги различиш ......освен по банските ,както правят някои участници  Laughing ! Сал' един Илиян Киряков ни остана ....за цвят !  hahaha

Триъгълници,многоъгълници не ми се коментират просто.....байгън! Само се чудя какво толкова му харесАха на тоз Емо Русев.... newsm78 ,че то голяма борба за него,а и Бориса и Марина и те гравитират там newsm78 !

# 33
И аз исках Кети да си тръгне. Ивайла продължава да не ме кефи, ужасна ми е даже. Тушева ми харесваше, прилича ми на Виктория Бекъм като визия.  Mr. Green
а на мен - на Денерис  Wink

# 34
непонятно защо не гонят онзи татуиран, мускулест тъпоъгълник, ами Христина, Shocked

Той ми е най-противен от всички.

# 35
  • Ямбол
непонятно защо не гонят онзи татуиран, мускулест тъпоъгълник, ами Христина, Shocked

Той ми е най-противен от всички.

Наистина ли ти е непонятно?
Той им е нужен в игрите. А зрителите не го подозират като къртица.

# 36
Леелее темата яко живна!От четвъртък до днес повече от 16 страници!А ни беше скучно предаването.Я гледайте какво стана! Laughing Джумпарова разбуни страстите.Аз й вярвам,но не разбирам защо й е необходимо всичко това.Кому е нужно да се знае "истината" и какво име ще чисти,като никой не й го знае?ПРеди малко в "Жените говоря",Венета Харизанова каза,че я познава от 15 години и тя не лъже.Емил наистина я бил преследвал.
Снощи не гледах предаването.Дали е качено в сайта да го видя,че много ме заинтригувахте с коментарите си.

# 37
ОК, Евангелина, в такъв случай, ме остави свободно да коментирам по темата.

Мисля, че не преча на никой свободно да коментира, но щом настояваш...

Оставям те свободно да коментираш!!! Simple Smile)))

# 38
Извинете, ама на коя част от анкетата отговаряме - на първата или на втората?  Rolling Eyes

Иначе предаването още снощи го имаше във вибокс, видеоклип, предполагам и при тях вече. Аз го гледах в 3 сутринта  Mr. Green

# 39
Симпатизирам на Виктория. Нагли са ми Русеви и вярвам, че един от тях е къртицата, просто сега се променя сюжетната линия и стават голям център на внимание. Затова ще сменят къртицата.

# 40
  • Ямбол
Извинете, ама на коя част от анкетата отговаряме - на първата или на втората?  Rolling Eyes
...
Не разбирам въпроса ти?
Има две опции за отговор в анкетата. Няма части.

# 41
  • София
Тъжа за Тушева. Много добър играч отпадна, за сметка на вечно мрънкаща, оплакваща се и оправдаваща се с други за собствените си грешки, жена...
....
Какво значи много добър играч, участник в Къртицата?
 В това предаване, според мен, не са ти нужни само добри физически данни, нужни са много други качества и точно тестовете показват кой е по-добрият. Иска се много добра концентрация, памет и наблюдателност, в същото време и бързи реакции, опит и интелект. В случая по-добрият е Катя, колкото и дразнеща да е за някои.

Ама ти сериозно ли?!? Много се надявам това да е ирония, въпреки че не долавям такава.

Победата на Кети снощи се дължи точно на 2 неща, и нито едно от тях не е свързано с кое да е от изброените от теб качества, а именно-чиста случайност, че е дала същия брой верни отговори, и лош късмет за Тушева, че е била по-бавна.
Тушева не превъзхождаше Кети (а и не само нея, ами доста хора в Базата) само физически. Тя беше един от най-психически стабилните участници в Базата, което е много, ама много важно за такъв тип игра. Убедена съм, че същото важи и за интелектуалното ѝ равнище.
Кети я превъзхожда само по опит, и то житейски, от чисто възрастова гледна точка, което едва ли ѝ носи особено много дивиденти, най-малкото щом за 50 години не е успяла да се научи да живее в мир с другите и себе си.

Що се отнася до твърдението ти, че именно тестовете показват  по-добрите играчи, позволи ми да не се съглася  Peace  Защото най-добрите играчи би трябвало никога да НЕ стигат до тест, т.е. да са били номинирани, защото това значи едновременно няколко неща-че никой (нито зрителите, нито участниците) не ги подозира, че са Къртици (а ако наистина са, значи се справят блесящо); че никой не ги смята за "слабо звено", което трябва да се отстрани; че никой не ги смята за дразнители, пречещи на всички и всичко; че се справя достатъчно добре във всяка мисяи, че д ане бъде номиниран чисто наказателно дори заради един пропуск/провал и т.н...

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 13:49 от desitka*

# 42
Ми той Русев, нали това му е била мисията - гриййн пийс 0 да обира боклуците - та и тая за това я е забрал...егати психопатката - да го блъска с кола и да се хвали с това..

# 43
  • IT
Keти и мен ме дразни, най-вече защото винаги тя е права и всички други са виновни. В живота бягам от такива хора.
 Но в тази игра ми е интересно как реагират другите участници. Общо взето ще ги бави и ще е предпоставка за проваляне на отбора, в който ще бъде.
Виктория каква физиономия направи като даваха как Костя продължи и имаше част от хлебарката извън устата. Представям си я каква драма ще е, ако трябва да изяде една, ще забрави да си чисти името.
Гергана е мн сладка:) Бориса, Сано и Киряков продължават да са ми любимци.

# 44
  • Севлиево
Aз също тъжа за Тушева - тя ми беше фаворит!
А за анкетата - не ми е много ясно как да гласувам. Просто съдържа два въпроса, на които няма как да отговориш с един отговор.
Ще сменят ли Къртицата на церемонията в неделя - да или ще остане старата - не ?
и обратно:
Ще сменят ли Къртицата на церемонията в неделя - не или ще остане старата - да ?
 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт